2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

güvenirlik artırma yollarından biri de öğrenci sayısını artırmak. bilgi olarak kitapta yazıyordu. şimdi biz testi ne kadar çok kişiye uygularsak testle ilgili o kadar çok dönüt elde etmiş olcaz ona göre de testi değerlendirebilcez. ben böyle düşündüm kendimce

hımm anladım canım, ben atlamışım demek

bugün öğretim yöntemleri konusunu çalıştım, biraz da değişiklik olsun diye geometri konusuna bakıp soru çözdüm. diğer üyeler nerdesiniz?? çalışmalar iyi gidiyordur inşallah. gelseniz de şenlense yine buralar

ben de rehberlik örgütlenmesini bitirip 70 soru çözdüm. hastaneye gitmeme ve geldiğimde misafir olmasına rağmen çalıştım. kimseye ayırcak vaktim yok, onlar vermiyor ekmeğimi suyumu... tabii bi de gürültü olmasa...

Destekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim canım. senin bölümün neydi? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.geçen yılki tarih sorularından sonra iyice gözüm korktu tarihten. çalışsam bile yapamıcakmışım gibi geliyo. oyüzden de konsantre problemim var. zaten kafam dolu, ders çalışmaya başlıyorum akşama ne pişecek diye bi ses geliyo beynimden öyle işte bi gayret sıkı çalışmaya başlıcam tekrar

ölçme bambaşka birşey zaten tekrar olmazsa unutuluyo geçen yıl en zorlandığım dersti bu yıl cd den çalışıyorum bakalım umarım faydası olur
burda sorulan soruların bile faydası oluyo ki 1 soru 1 sorudur

aynen benim de öyle, mat yapamadığımdan ölçmeye de önyargılı yaklaşıyorum. iki boşum vardı kaç yanlışım çıktı kim bilir... benim daha çok sorum var, ölçmeyi baya baya halletcez bu sayede canım ablama verdim osmanlı notlarını taratıp getircek

ölçme fenaaa, ben tekrar niyetine kitabın sonundaki denemelerden çözüyorum her gün bi tane. eğitim bitince de haftada bi eğitim denemesi çözmeyi düşünüyorum...

evet ölçmeyi öyle yapmak lazm benim alanımda istatistik dersi vardı ztn ölçmeyle aynı hemen hemen ama yine de üstüne düşmeden olmuyor. ben de eğitim bitince deneme çözerek devam edicem. arada bir sürü misafir geldi hem de yatılı öyle olunca ölçmeyi tekrar edemedim. maşallah sen de iyi gidiyorsun hadi bi gayret kurtulalım şu eğitimden

ne demek böyle olmasa naparız destek olmak lazım birbirimize. işiniz zor evet ama Rabbim kolaylığını verir isteyin yeter. benim ablam da çocukla açıköğretimden ilahiyat okudu, onun çocuk bi tane ama yine de sürekli ilgi istiyordu günde bikaç saat çalışabiliyordu . buna rağmen çok çok güzel notlarla geçiyordu. benim bölüm ilk. matematik öğrtmenliği bu arada

tamam canım bekliyorum. çok teşekkür ederim...

Merhaba kizlar gecen hafta sonu benimde yatili misafirim vardi oncesonde de hazirkik filan nerdeyse bir haftama mal oldu. Pazartesi tekrar basladim alandan pegem konu anlatimi kitap aldim tarihe basladim holofira alandan sen hangi kaynaklardan calisiyodun cnm. Vatandaslik bitti ama tekrar etmedim bayadir unuttum gibi geliyo soru da çözemedim. Konular yetismiycek gibi geliyo strese girdim ya ahşu geceleri bir calisabilsem hergun erteliyorum

misafir öyle oluyor maalesef bizde de ananemler var, çok ses oluyor ama günde bi konu çalışmaya çalışıyorum. alana daha başlamadım canım, eğitimden yarın kurtuluyorum, cumartesi başlıcam inşallah ama pegem almayı düşünüyorum

kızlar öyt konusunun yarısını çalışabildim bugün de komşu geldi hey yarabbim :) neyse yarın sabah bitirip sorularını da çözücem. bnm de atanamayan arkadaşlarım atanmış hayırlısı olsun inş. çok çalıştılar Rabbim er geç veriyor çalışana hakkını elhamdülillah.

canımızı sıkmadan devam edelim biz. konular yetişir şimdi çalışamadın diye öyle gelmiştir. ben de misafir oldğu için bir hafta çalışamadım ama pazartesi başladım devam ediyorum. ölçmeyi bitirmiştim ama tekrar edemedim misafir gelince. konular unutulmuyor soru çözünce geri geliyor. hızlı tekrarlarla halledebiliriz bence

günaydınlar verimli bi gün olur inşallah... eğitim bilimlerini bitirme şerefine akşam yetenek sizsinizi izlemeye gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…