- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
sınava giren öğrencilerin sayısı arttıkça güvenirlik neden artıyorsoru sayısı artınca duyarlılık dolayısıyla güvenirlik de artıyor ama kişi sayısıyla ne ilgisi var ki aslında en çok takıldığım buydu...
hımm anladım canım, ben atlamışım demekgüvenirlik artırma yollarından biri de öğrenci sayısını artırmak. bilgi olarak kitapta yazıyordu. şimdi biz testi ne kadar çok kişiye uygularsak testle ilgili o kadar çok dönüt elde etmiş olcaz ona göre de testi değerlendirebilcez. ben böyle düşündüm kendimce
hımm anladım canım, ben atlamışım demek
ölçme fenaaa, ben tekrar niyetine kitabın sonundaki denemelerden çözüyorum her gün bi tane. eğitim bitince de haftada bi eğitim denemesi çözmeyi düşünüyorum...ben de unutmuşum da kitaba baktımhaftalık tekrar yapmadım ölçmede, yapmak şart oldu
bugün öğretim yöntemleri konusunu çalıştım, biraz da değişiklik olsun diye geometri konusuna bakıp soru çözdüm. diğer üyeler nerdesiniz?? çalışmalar iyi gidiyordur inşallah. gelseniz de şenlense yine buralar
Destekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim canım. senin bölümün neydi? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.geçen yılki tarih sorularından sonra iyice gözüm korktu tarihten. çalışsam bile yapamıcakmışım gibi geliyo. oyüzden de konsantre problemim var. zaten kafam dolu, ders çalışmaya başlıyorum akşama ne pişecek diye bi ses geliyo beynimdenmaşallah netlerin gayet güzelalan da olmayınca mayematik ve eğitime yüklensen tamamdır diğerlerinden de konulara hızlı bakış yapıp soru çözerek halledebilirsin. geçen sene ztn o tarih sorularını kimsecikler yapamadı. bu sene öyle olmaz diye düşünüyorum inşallah. sorulara birlikte bakabiliriz elimden geldiğince yardımcı olurum. zaten destek olmak için var bu forum dimi ama bence çok sıkıntı etme. alt yapın var az çalışıyorum diye sıkma kendini verim alırsan o çalışma da yeter Allah ın izniyle. muhabbete birden atladım ama yazmak istedim yardımcı olabilirim inşallah
aynen benim de öyle, mat yapamadığımdan ölçmeye de önyargılı yaklaşıyorum. iki boşum vardı kaç yanlışım çıktı kim bilir... benim daha çok sorum var, ölçmeyi baya baya halletcez bu sayedeölçme bambaşka birşey zaten tekrar olmazsa unutuluyo geçen yıl en zorlandığım dersti bu yıl cd den çalışıyorum bakalım umarım faydası olur
burda sorulan soruların bile faydası oluyo ki 1 soru 1 sorudur
ölçme fenaaa, ben tekrar niyetine kitabın sonundaki denemelerden çözüyorum her gün bi tane. eğitim bitince de haftada bi eğitim denemesi çözmeyi düşünüyorum...
Destekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim canım. senin bölümün neydi? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.geçen yılki tarih sorularından sonra iyice gözüm korktu tarihten. çalışsam bile yapamıcakmışım gibi geliyo. oyüzden de konsantre problemim var. zaten kafam dolu, ders çalışmaya başlıyorum akşama ne pişecek diye bi ses geliyo beynimdenöyle işte bi gayret sıkı çalışmaya başlıcam tekrar
tamam canım bekliyorum. çok teşekkür ederim...aynen benim de öyle, mat yapamadığımdan ölçmeye de önyargılı yaklaşıyorum. iki boşum vardı kaç yanlışım çıktı kim bilir... benim daha çok sorum var, ölçmeyi baya baya halletcez bu sayedecanım ablama verdim osmanlı notlarını taratıp getircek
arkadaşımız adına çok sevindim hakkında hayırlı olur inşallah. Darısı hepimizin başına kızlar...Müjdeyi ben vereyim
Nilkon sanliurfaya atanmis.
Çok sevindim
Alperen bebek sansina
Darisi hepimize insallah
misafir öyle oluyor maalesefMerhaba kizlar gecen hafta sonu benimde yatili misafirim vardi oncesonde de hazirkik filan nerdeyse bir haftama mal oldu. Pazartesi tekrar basladim alandan pegem konu anlatimi kitap aldim tarihe basladim holofira alandan sen hangi kaynaklardan calisiyodun cnm. Vatandaslik bitti ama tekrar etmedim bayadir unuttum gibi geliyo soru da çözemedim. Konular yetismiycek gibi geliyo strese girdim yaahşu geceleri bir calisabilsem hergun erteliyorum
ayy hayırlı olsun dileklerimi ilet canımMüjdeyi ben vereyim
Nilkon sanliurfaya atanmis.
Çok sevindim
Alperen bebek sansina
Darisi hepimize insallah
Merhaba kizlar gecen hafta sonu benimde yatili misafirim vardi oncesonde de hazirkik filan nerdeyse bir haftama mal oldu. Pazartesi tekrar basladim alandan pegem konu anlatimi kitap aldim tarihe basladim holofira alandan sen hangi kaynaklardan calisiyodun cnm. Vatandaslik bitti ama tekrar etmedim bayadir unuttum gibi geliyo soru da çözemedim. Konular yetismiycek gibi geliyo strese girdim yaahşu geceleri bir calisabilsem hergun erteliyorum