Kuzumm bademmm iyiyim canim sen nasilsin? Kpssye tekrar hazrlanmaya basladm. Ama annemin ameliyati, bayram hazrligi derken kaldi, bayramdan sonra caliscam insallah.sedefimmm nasılsın balımm
atanan arkadaşları tebrik ediyorum. holofira umarım gönlünde ne varsa gerçekleşir.
Morisimm tebrik ederim cok guzel bi yer gelmis :) biliyosun seni ornek aliyorum insallah darisi benim ve atanamayan arkadaslarimin basina kuzum. Guzel gunler seni bekler. Cok mutlu ol insallah :)
canım çok teşekkür ederim memleketim Konyadan ayrılamadım benKonya Ereğli geldi canım.. Darısı sana ve atanma bekleyen herkese inşallah..
İnşallah davalar leyhinize sonuçlanır canım..
Konya Ereğli kuzum.. Nişanlımın en çok istediği yer burası idi kalbi temizmiş çocuğun burası geldiDarsı sana olur inşallah canım sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşallah..
Badem ne okulu canım. Ben bişeycikler kaçırdım sanırımDibine ermem lazım ama çatlarım bak
Aman da aman kimleri görürmüşüz nasılsın canım benim?
Oyy oyy kimler gelmis :) dugun tarihiniz hayirli olsun kuzum :)Oyyy görüşmeyeli morisim nişanlanmış,atanmış.Çooooook tebrik ederim.
canım hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsinayy hiç haberimiz olmadı yaa nişanı ne zaman yaptınız
Oyy oyy kimler gelmis :) dugun tarihiniz hayirli olsun kuzum :)
Ben de soyliyeyim bari. Biz de 31 temmuzda evleniyoruz :) henuz bi isim olmada da nasil gecincegimizi bilmesek de onurcugumun nikahta keramet vardir mantiksizligiyla tutuverdik dugun yerini :)
Sedefim annen nasil.canim. cok grcmis olsunKuzumm bademmm iyiyim canim sen nasilsin? Kpssye tekrar hazrlanmaya basladm. Ama annemin ameliyati, bayram hazrligi derken kaldi, bayramdan sonra caliscam insallah.
Morisimm tebrik ederim cok guzel bi yer gelmis :) biliyosun seni ornek aliyorum insallah darisi benim ve atanamayan arkadaslarimin basina kuzum. Guzel gunler seni bekler. Cok mutlu ol insallah :)
Ben de soyliyeyim bari. Biz de 31 temmuzda evleniyoruz :) henuz bi isim olmada da nasil gecincegimizi bilmesek de onurcugumun nikahta keramet vardir mantiksizligiyla tutuverdik dugun yerini :)
çok sevindim morim, hayırlı uğurlu olsunyepyeni ve güzel bi hayat seni bekliyor, tadını çıkar ee memleket konya olunca ayrılamaman çok doğal ben de çok severim konyayı amin canım, inşallah...
Kuzumm bademmm iyiyim canim sen nasilsin? Kpssye tekrar hazrlanmaya basladm. Ama annemin ameliyati, bayram hazrligi derken kaldi, bayramdan sonra caliscam insallah.
Sagol kuzum. Nikahi 1 ay oncesinden yapicaz kismetse kuzucumTerk-i diyar eylemiştim siteden.20 Temmuz'da nişanlandık holofim...
Fiysbuktan gördüm kiii,biliyoooommm.
Sizin de hayırlı olsun kuzum,enişte çoook haklı,nikahı önden mi yapacaksınız canım ?
Sagol safranim gun gectikce daha iyi. Ama bacaktan ameliyat oldugu icin ayakta cok kalmamasi gerekiyo. Olsun ben de bahaneyle evlilik oncesi ev hanimliligina tecrube yapiyorum :)Sedefim annen nasil.canim. cok grcmis olsun
Amin kuzucum. Annem varisten ameliyat oldu morisim. Toplardamarinda catlak varmis. Oraya kopuk koyup kapattilar. Cok onenli bi ameliyat degil ama bacaktan olunca kalkamiyo. O yuzden ev isleri bende. Ama iyi oldu. Yemekleri biliyodum. Ama yapinca daha iyi tecrube oluyo bana da :)
teşekkür ederim canımİnşallah güzel haberlerini alırız holofim
kuzum annenin nesi var geçmiş olsun canım..
İnşallah canım inşallah senin ve atama bekleyen arkadaşlarımızın güzel haberlerini alırız.. Çok mutlu olurum böyle güzel haberler aldıkça..
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.. Rabbim kat ve kat fazlasını sizlere nasip etsin inşallah..
sağlığa gittim beybi napak bişey olacağımız yok dedik bari hemşire olayım
canım çok teşekkür ederim memleketim Konyadan ayrılamadım benKonya Ereğli geldi canım.. Darısı sana ve atanma bekleyen herkese inşallah..
Konya Ereğli kuzum.. Nişanlımın en çok istediği yer burası idi kalbi temizmiş çocuğun burası geldiDarsı sana olur inşallah canım sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşallah..
Badem ne okulu canım. Ben bişeycikler kaçırdım sanırımDibine ermem lazım ama çatlarım bak
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun bu seferki hazırlık inşallah. hepimiz için. atama yolunda yaşlandık :))Kuzumm bademmm iyiyim canim sen nasilsin? Kpssye tekrar hazrlanmaya basladm. Ama annemin ameliyati, bayram hazrligi derken kaldi, bayramdan sonra caliscam insallah.
Ayy canim konuya yazinca heycanlandim, sinav sonucu mu belli oldu diyeBayramınız mübarek olsun canlarım
Ayy canim konuya yazinca heycanlandim, sinav sonucu mu belli oldu diye
Seninde.bayramin mubarek olsun
semim gelmişHayırlı olsun morisim çok sevindim.
semim gelmişcanım nasılsın?
Ne yapiyorsun canim ?Kuzuuumİyiyim çok şükür sen nasılsın ?
ben de iyiyim galiba canımKuzuuumİyiyim çok şükür sen nasılsın ?
Ne yapiyorsun canim ?
ben de iyiyim galiba canımmahkeme, sınav sonucu beklemece sende de aynıdır
İyiyiz canim.cok sukur bebek buyuyorAynı kuzum.Sen napıyorsun nasılsın? Güzel bebeğin nasıl.