öyle canım hayat bir şekilde devam ediyor sonu güzel olsun da... hayırlı olsun okulun canım, kutlamaya fırsat olmadı bi türlü. nasıl gidiyor, ağır mı dersler?bende okul ev falan idare ediyorum canım napayım. hayat işte bittim dediğin yerden başlıyorsun
sağol tatlımöyle canım hayat bir şekilde devam ediyor sonu güzel olsun da... hayırlı olsun okulun canım, kutlamaya fırsat olmadı bi türlü. nasıl gidiyor, ağır mı dersler?
aman da aman kimler gelmişHuhuu...
aman da aman kimler gelmiş
morisi canım inşallah gönlüne göre bir yer gelmiştir
Holofiram senin icin hep hayirlisi diye dua ettim. İnsallah bu sonuc hayirlidir canim benim.
Morisim senin neresi oldu merak ediyorum. İnsallah iyi bi yer olmustur kuzum
sağol tatlımderslere henüz başlamadık bayramdan sonra inşallah
sizinkide bir an önce belli olsun inşallah. semoşumla ikinizi çok merak ediyorum
Huhuu...
Hayirli haberlerini bekliyoruz canimkızlar bugün de diğer dava sonuçlandı. onda da karar aynı. iptal yok. inşallah hayırlısı budur. yarın ösym kurulu toplancakmış, sonuçları bayram tatilinde de açıklayabilirlermiş. ettiğiniz dualar için teşekkür ederim
Tebrik ederim
canım çok teşekkür ederim memleketim Konyadan ayrılamadım benKonya Ereğli geldi canım.. Darısı sana ve atanma bekleyen herkese inşallah..
İnşallah davalar leyhinize sonuçlanır canım..
Konya Ereğli kuzum.. Nişanlımın en çok istediği yer burası idi kalbi temizmiş çocuğun burası geldiDarsı sana olur inşallah canım sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşallah..
Badem ne okulu canım. Ben bişeycikler kaçırdım sanırımDibine ermem lazım ama çatlarım bak
Aman da aman kimleri görürmüşüz nasılsın canım benim?
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Tebrik ederim
Konya benimde cok istedigim bir il
İnsallah 2 ay sonra bende hayirli haberleri burdan veririm.
Oyyy görüşmeyeli morisim nişanlanmış,atanmış.Çooooook tebrik ederim.
teşekkür ederim Linkam.. görüşmeyeli bende ki değişiklikler bunlar işteNasılsın canım benim? Siz ne yaptınız canım?
Biz de nişanlandık,düğün günü aldık geçen hafta...
oooo hayırlı olsun canım.. Eee gününüz ne zaman inşallah?
ayyy senin şimdi ev eşyası düğün diye tatlı telaşelerin vardır şimdi :)
19 Temmuz kına 20 Temmuz düğün bizim memlekette...
22-23 ya da 23-24 sevdiceğimin memlekette canım benim...
Yok kız eşyayı lazım olacak kadar alıyorum,malum köy yerindeyiz.
Anaaaaa seneye aynı bizimki gibi
Allah tamamına erdirsin canım.. İnşallah dilediğin gibi gönlünce bi düğün yaşarsın canım benim
En güzelini yapıyorsun o zman canım oh kafa rahat misss
du bi de maşallah diyeyim nazarım dğmesin :)
Amin canım,hepimiz inşallah.Çok çektik beraber ama Rabbimiz yüzümüzü güldürüyor çok şükür....
iyi diyeyim iyi olayım linkamNapıyosun canımm,nasılsın ?
çok sevindim morim, hayırlı uğurlu olsun
canım çok teşekkür ederim memleketim Konyadan ayrılamadım benKonya Ereğli geldi canım.. Darısı sana ve atanma bekleyen herkese inşallah..
İnşallah davalar leyhinize sonuçlanır canım..
Konya Ereğli kuzum.. Nişanlımın en çok istediği yer burası idi kalbi temizmiş çocuğun burası geldiDarsı sana olur inşallah canım sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşallah..
Badem ne okulu canım. Ben bişeycikler kaçırdım sanırımDibine ermem lazım ama çatlarım bak
Aman da aman kimleri görürmüşüz nasılsın canım benim?
inşallah canım yaaHayirli haberlerini bekliyoruz canim
Tebrik ederim
Konya benimde cok istedigim bir il
İnsallah 2 ay sonra bende hayirli haberleri burdan veririm.
canım hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin19 Temmuz kına 20 Temmuz düğün bizim memlekette...
22-23 ya da 23-24 sevdiceğimin memlekette canım benim...
Yok kız eşyayı lazım olacak kadar alıyorum,malum köy yerindeyiz.