2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

öyle canım hayat bir şekilde devam ediyor sonu güzel olsun da... hayırlı olsun okulun canım, kutlamaya fırsat olmadı bi türlü. nasıl gidiyor, ağır mı dersler?
sağol tatlım derslere henüz başlamadık bayramdan sonra inşallah
sizinkide bir an önce belli olsun inşallah. semoşumla ikinizi çok merak ediyorum

morisi canım inşallah gönlüne göre bir yer gelmiştir

canım çok teşekkür ederim memleketim Konyadan ayrılamadım ben Konya Ereğli geldi canım.. Darısı sana ve atanma bekleyen herkese inşallah..

İnşallah davalar leyhinize sonuçlanır canım..

Holofiram senin icin hep hayirlisi diye dua ettim. İnsallah bu sonuc hayirlidir canim benim.
Morisim senin neresi oldu merak ediyorum. İnsallah iyi bi yer olmustur kuzum

Konya Ereğli kuzum.. Nişanlımın en çok istediği yer burası idi kalbi temizmiş çocuğun burası geldi Darsı sana olur inşallah canım sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşallah..

sağol tatlım derslere henüz başlamadık bayramdan sonra inşallah
sizinkide bir an önce belli olsun inşallah. semoşumla ikinizi çok merak ediyorum

Badem ne okulu canım. Ben bişeycikler kaçırdım sanırım Dibine ermem lazım ama çatlarım bak

Aman da aman kimleri görürmüşüz nasılsın canım benim?

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Tebrik ederim
Konya benimde cok istedigim bir il
İnsallah 2 ay sonra bende hayirli haberleri burdan veririm.

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Tebrik ederim
Konya benimde cok istedigim bir il
İnsallah 2 ay sonra bende hayirli haberleri burdan veririm.

Teşekkür ederim canım.. İnşallahhh Rabbim bizlere senin güzel haberlerini duymayı nasip etsin.. Ben Konyalıyım canım inşallah seni memleketimde görürürm

oooo hayırlı olsun canım.. Eee gününüz ne zaman inşallah?

ayyy senin şimdi ev eşyası düğün diye tatlı telaşelerin vardır şimdi :)

19 Temmuz kına 20 Temmuz düğün bizim memlekette...

22-23 ya da 23-24 sevdiceğimin memlekette canım benim...

Yok kız eşyayı lazım olacak kadar alıyorum,malum köy yerindeyiz.

Anaaaaa seneye aynı bizimki gibi

Allah tamamına erdirsin canım.. İnşallah dilediğin gibi gönlünce bi düğün yaşarsın canım benim

En güzelini yapıyorsun o zman canım oh kafa rahat misss

du bi de maşallah diyeyim nazarım dğmesin :)

Amin canım,hepimiz inşallah.Çok çektik beraber ama Rabbimiz yüzümüzü güldürüyor çok şükür....

çok sevindim morim, hayırlı uğurlu olsunyepyeni ve güzel bi hayat seni bekliyor, tadını çıkar ee memleket konya olunca ayrılamaman çok doğal ben de çok severim konyayı amin canım, inşallah...

canım hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin ayy hiç haberimiz olmadı yaa nişanı ne zaman yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…