2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

ayy Allah razı olsun tatlım, inşallah hepimiz alırız emeklerimizin karşılığını daha önce konuşmuş muyduk, konuştuysak hatırlayamadım kusuruma bakma nolur
İns holofiracim amin cnm,bi kaç kez yazmistm sayfaya hatirlamaman normal,sen elinden geleni yaptn cnm sene boyunca eğer kismetinde varsa atanmak atancaksin ins hiç canını skma bekleyiş zordur ama güzel günler güneşli günler bekliyor seni ins

Canim benim usenmemis her detayı anlatmistn güzel yuregine,kalemine sağlık,bu yazını çıkartıp masamın baş kosesine asicam umutsuzluğa kapildikca bunu okuyup yeniden sarilcam derslere çok tesekkur ederim,çok güzel.bir çalışma ve ardından gelen güzel bir başarı iyi dileklerim ve dualarim emek veren bütün arkadaşlarıma inşallah güzel yerlere atanacaksiniz o müjdeyi de alcagiz burdan buna bütün kalbimle inanıyorum

inanın ben yetkili kişilere bile güvenmiyorum. Çünkü her an dönüp o zaman öyleydi şimdi böyle diyecek kapasitedeler.. Allah sonumuzu hayretsin..
çok haklısın canım, bi tek Allah bir dediklerine inanırım. atanıp ilk derse girene kadar çok kaptırmamak lazım

güzel duaların için çok teşekkür ederim canım, sen benim için güzel ne diliyorsan Rabbim kat kat fazlasını versin sana

çok teşekkür ederim canım.Söylediklerinle beni onore ettin.. Allah razı olsun.. inşallah sende emeline ulaşırsın.. İnşallah bizim işimiz kadroya kaldı..

canım sen kitapları da sormuştun yukarda bazı yayınları yazdım ama yazmayı unuttuklarım var bu yüzden özellikle tavsiyelerim

Eğitim konu anlatımı Yargı.. Dili akademik ama ben yararını gördüm.(eğer eğitime ilk defa başlamıyorsanız eğitime ilk defa başlıyorsanız yediiklim)
Eğitim modüler soru bankası olarak Pegem Çözümlü soru bankası ve Pegemin 20li denemeleri..
Yargının eğitim 5555 soru bankası (deneme tarzında konu konu değil)
tarih ve coğrafyada evveliyat soru bankaları (tarihi çözemezsen hiç üzülme aç çözümü oku. Amaç yeni bilgiler edinmek)
evveliyatın tarih coğrafya vatandaşlık deneme setleri (çözümlü değil)
tarih Cahide Bolatın 30 lu denemesi. Pegemin 30'lu tarih denemesi.
(evveliyat tarih ve cahide bolatın tarihi zorluyor ama sınavda da artık ayrıntı çıkıyor)

canım benim paylasimlarin için çok sağol ders calisasim geldi bu yıl ciddi çalışacağım artık. ..
dersaneye gitmiş miydin. ..

canım benim paylasimlarin için çok sağol ders calisasim geldi bu yıl ciddi çalışacağım artık. ..
dersaneye gitmiş miydin. ..

İnşallah emeline ulaşırsın canım..
hayır canım gitmedim.. Evde çalışamadığım için her gün kütüphaneye giderek orada çalıştım..

Ben tesekkur ederim cnm yardımların icin Allah senden de razı olsun güzel dileklerin icin de ayriyeten tesekkurler

Mezu n olali baya oliyor benim .ama ilk defa bu yil hazirlanmak istiyorum. elimde 3 4YIL ONCESININkitaplari var arkadaslar bunlarami calisiyim yeni kitaplarmi ediniyim sizce .sinav sistemi degisti soru sayiso azalmisti hagirlarsaniz?

Mezu n olali baya oliyor benim .ama ilk defa bu yil hazirlanmak istiyorum. elimde 3 4YIL ONCESININkitaplari var arkadaslar bunlarami calisiyim yeni kitaplarmi ediniyim sizce .sinav sistemi degisti soru sayiso azalmisti hagirlarsaniz?
evet bende de aynı durum var ve kararsızim elimdeki kitaplar da iyi kiyamiyorum

Calismaya baslamak icin ilk adim bu kaynaklarimizi hazirlicaz ve baslicaz insallah ama buna takildim
evet bende kararsız kaldım kaynakları eleyip başlamak lazım. ..
bazılarını kitapciya gidip karsilastirmayi düşünüyorum eğer çok fark yoksa yeni kitaplar çıkana kadar elimdekilere çalışmayı düşünüyorum

37 bin atama takvimi belli oldu. =))
31 Ağustos 4 Eylül arasında tercih yapacağız. =)
Kontenjanlar ise bu ay 3. hafta belli olacakmış. =))

Son düzenleme:
7 Eylül atamalar belli olacak =)
İnşallah herkes kendisi için en hayırlı olacak, huzur bulacağı bir yere atanır.

hayırlsı olsun canlar
kızlar sağolun internete ancak girebildim, cevap yazamadım size. isteme olaylarına karıştık da beni istemeye gelecekler inşallah. malum sıkıntılı süreçler bunlar. ailem yönünden sıkıntı çıktı üzüldük malesef. atlattık gibi ama yine de dua edin olur mu?

Merhaba arkadaşlar;
Kardeşim ilk. matematik öğretmenliği mezunu, bu sene KPSS de iyi sonuç alamadı. Dersaneye gidecek ama alan bakımından en iyi dersane hangisi? Bu konuda tecrübeli Adanalı arkadaşların önerilerini bekliyoruz.

merhaba ben de iibfliyim buradaki arkadaşlar bizim topiktekilerden daha hırslı çok çalışmak lazım gaz olmadan da çalışılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…