- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Bolumunuz nedir? Brans sıralamaniz kaç? Gecen sene atandim bende merak ettim o yuzden
Siz hangi bölümden atandınız? Sıralamanız kaçtı? Ben de bu yıl atanma bekliyorum da merak ettim o yüzden.
Yalnız o değil de ben ilk kez hazırlandım ama mezundum; rahattım. O önemli bir şey ama başka bir arkadaşım hem okuyordu hem staj yapıyordu; o da ilk kez girecekti benim gibi ve ilk 500ün içinde kız. ^.^ ben 1000lerdeyim. Alanımız İngilizce =)))
Ben ilkogretim matematikciyim 900 kusurdu siralamam. Bende ilk girisimde atandim cok sukur. InsAllah gonlunuzdeki yerler gelir. Hayirli olsun simdiden.
senin branş bilişim teknolojileri miydi morisim, çıkmış aklımdan kusuruma bakmap3 düşük canım mat yapamadığım için ama p10 eğitim sayesinde biraz daha iyi gibi. alım açıklanana kadar hep en kötüsüymüşüm gibi düşünmek istiyorum. inşallah seninki atanabilcen kadar iyidir
Evet inşallah beklediğim gibi olur. Sağolun.
Konya'da hangi ilçeler için kesinlikle gidilebilir dersiniz? Ben büyük şehirlerde yaşadım ve okudum. O yüzden şehir merkezi olamazsa da merkeze kolay ulaşımı olan bir ilçede olmak isterim.
Bunu dikkate aldığınızda nereleri önerirsiniz? Bazı ilçeleri imkanlardan çok yoksun denildiği için ürktüm biraz. O yüzden fikir almam çok önemli.
evet canım bilişimciyim ben ama sınav sayesinde teknolojiden uzak kaldığım için bilişimci olduğum pek belli olmuyor sende bu yüzden unutmuş olabilirsin holofim
inşallah istediğin puanı alırsın canım hakkında hayırlısı olur inşallah.. Allahım gönlüne göre versin kuzum
Benim P3:86 P10:90 geldi canımkontenjanların açıklanmasını bekliyorum artık canım..
konyanın beyşehir ilçesi var ve muhteşem beyşehir gölü.. Beyşehir sosyal bakımdan kendini geliştirmiş bir şehirdir ulaşımında sıkıntı yoktur ama Konyanın diğer ilçelerine göre biraz pahalıdır. konya merkeze uzaklığı 2-2.5 saattir (uzun süredir gitmediğim için hatırlayamayacağım net olarak )fakat konyamerkez ile beyşehir arasındaki yol çok fazla virajlıdır.
Nasrettin hocanın diyarı Akşehir.. Aynı beyşehir gibi kendini geliştirmiş sosyal mekanları olan bir ilçedir. Konya ile uzaklığı 2 saattir ve merkeze giden yol dümdüzdür.
benim favorilerim ve konyanın kendini en çok geliştiren ilçesi bu ikisi.. Akşamları arkadaşlarınızda gzeceğiniz yerler, spor kulupleri vs. tüm olanaklar var. siz başka ilçeler hakkında fikir edinmek isterseniz ilçeyi söyleyin eğer bilgi sahibi isem sizi bilgilendiririm..
benim yaşadığım yeri soracak olursanız Ilgın diye bir ilçesi. Küçük ve şifalı hmamları ile ünlü bir ilçesi. Sosyallik yavaş yavaş gelişmeye başladı ama Akşamları dışarda iki üç kız görülürse bu ne biçim iş der gibi bakışlar hala atılmakta. Ilgın ın en güzel yönü maddi anlamda uygunluğu.. Eğer para biriktirmek istiyorsanız yaşanıcak bir ilçe.. Merkeze uzaklığı 1.5 saat..
Bir de siz merkeze yakın ilçe demişsiniz en yakın ilçe kadınhanı ve bulcuk.. Rahatlıkla gidebilirsiniz yolunuz 1 saat sürer ama bu ilçelerde sosyal olanaklar sıfır denilebilecek düzeyde..
öyle canım maalesef kpss yüzünden kendimizi bile unuttukevet canım bilişimciyim ben ama sınav sayesinde teknolojiden uzak kaldığım için bilişimci olduğum pek belli olmuyor sende bu yüzden unutmuş olabilirsin holofim
inşallah istediğin puanı alırsın canım hakkında hayırlısı olur inşallah.. Allahım gönlüne göre versin kuzum
Benim P3:86 P10:90 geldi canımkontenjanların açıklanmasını bekliyorum artık canım..
öyle canım maalesef kpss yüzünden kendimizi bile unuttukinşallah yavrum yaa bakalım beklemeye devam. ösym başkanı en geç 45 gün içinde sonuçlanır, iptal beklemiyoruz ama prosedürlere uymak zorundayız demiş. aslında sonuçlar ortada ama mahkeme yüzünden yayınlayamıyorlar. inşallah o kadar uzamaz
ooo tebrik ederim canım benimRabbim en güzel yerleri nasip etsin geçen yıl kaçta kapanmıştı?
maşallah burası da baya hareketlendi, bi yıldır kimsecikler yoktu!!!
KPSS giren herkese Allah yardım etsin, biz 2 senedir kardeşim nedeniyle KPSS stresini yaşıyoruz.
Emek edip karşılığını almamak çok acı verici.
amin, kardeşinize de... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. geç de olsa karşılığını alırız inşallahKPSS giren herkese Allah yardım etsin, biz 2 senedir kardeşim nedeniyle KPSS stresini yaşıyoruz.
Emek edip karşılığını almamak çok acı verici.
inşallah uzamaz canım ya.. Çektiğiniz çileye bak ya hem yanlış sorularla uğraş hemde herkesin puanı açıklandığında senin kafanda acabalar olsun yok böyle bir şey.. ama burası Türkiye her an her şeye hazırlıklı olmak lazım bak sana ortama çok üzücü ama 90lara geri döndük..
çok teşekkür ederim canım bizim branş ağustosta 82 şubtta 80 ile kapattı. Amin canım cümleyle birlikte inşallah.
maalesef benim yokKızlarr kpss için dershane önerisi olan var mı ?İzmir de oturuyorum
dershane daha düzenli çalışmama vesile olur belki diye istiyorum.maalesef benim yokuzaktan eğitim alsanız... bana dershane zaman ve para kaybı gibi geliyor da
merimmm sıkmamaya çalışıyorum. sonu güzel olsun da varsın 45 gün daha bekleyelim. 6 yıldır bekliyorum nasılsaholofiraam. ah canım ya açıklanmadı ama sakın sıkma canınıne zaman ne olacağı belli olmuyor işte ülkemizde. sıralaması da iyi olan arkadaşlar var maşallah. Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin. ama olmazsa da imtihan olduğunu unutmamak gerekir. buralardaydım bi yazayım dedim kızlar kendinize iyi bakın. bu aralar duaya çok ihtiyacım var. imtihan dünyası işte. bu kardeşinizi de unutmayın dualarınızda emi
evet, tek yararı o sanırım. branş nedir, daha önce gittin mi dershaneye? o zaman sadece ihtiyacın olanlara git, daha faydalı olur. hem yapabildiklerinle vakit kaybetmemiş hem de eksiklerini tamamlamış olursundershane daha düzenli çalışmama vesile olur belki diye istiyorum.aslında haklısınız ben de öyle düşünüyorum ama sonra olmazsa keşke gitseydim demek de istemiyorum
evet canım yaa aynen o haldeyiz, bunda da vardır bi hayır umarım. ortalık çok karışık gerçekten terör bi yandan hükümet kurulamaması bi yandan. başı boşluğu fırsata çevirmek isteyenlere daha fazla fırsat vermesin Rabbim. çok sevindim senin adına morisimbi aya nerelere atandığımızı yazarız inşallah
holofiraam. ah canım ya açıklanmadı ama sakın sıkma canınıne zaman ne olacağı belli olmuyor işte ülkemizde. sıralaması da iyi olan arkadaşlar var maşallah. Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin. ama olmazsa da imtihan olduğunu unutmamak gerekir. buralardaydım bi yazayım dedim kızlar kendinize iyi bakın. bu aralar duaya çok ihtiyacım var. imtihan dünyası işte. bu kardeşinizi de unutmayın dualarınızda emi
bu sene okul + formasyon + staj vs çok yoğundum dersaneye gitcek vaktim bile yoktu. doğal olarak istediğim sonucu alamadım (70) branşım biyoloji bu aradaevet, tek yararı o sanırım. branş nedir, daha önce gittin mi dershaneye? o zaman sadece ihtiyacın olanlara git, daha faydalı olur. hem yapabildiklerinle vakit kaybetmemiş hem de eksiklerini tamamlamış olursun