2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Benim ilk girişimdi. Sonucum güzel çok şükür.
Tercih için neler düşünüyorsunuz?
Doğuda nereler yazılabilir?
Ben Ankara'ya gitmek isterdim tabii ki ama geçen yıl benim alanımdan 10 kişi almışlar. =(( o da Ankara'nın dışındaki bir yere, ilçesine yani. Çok az alım var iç anadolu ve batıda. Benim üstümdekiler yazıp gider zaten.
Konya olabilir belki, onda da ilçelerini iyi araştırmak gerekiyormuş. Karadeniz de güzel olabilir. Fikri olan var mı bu konularda?

Ben Ankara'ya gitmek isterdim tabii ki ama geçen yıl benim alanımdan 10 kişi almışlar. =(( o da Ankara'nın dışındaki bir yere, ilçesine yani. Çok az alım var iç anadolu ve batıda. Benim üstümdekiler yazıp gider zaten.
Konya olabilir belki, onda da ilçelerini iyi araştırmak gerekiyormuş. Karadeniz de güzel olabilir. Fikri olan var mı bu konularda?
daha sonuç bile ortada olmadığından tercih düşünemiyorum ayrıca alım açıklanmadan bu kadar cesur hayal kurmazdım. 6 yıl boyunca her yıl kurduğum hayaller suya düştüğünden belki de. gönlünce olur umarım...

daha sonuç bile ortada olmadığından tercih düşünemiyorum ayrıca alım açıklanmadan bu kadar cesur hayal kurmazdım. 6 yıl boyunca her yıl kurduğum hayaller suya düştüğünden belki de. gönlünce olur umarım...
Sizin tercih düşünüp düşünmemeniz beni ilgilendirmiyor. Benim sıralamam iyi ki burada net konuşuyorum. Olumsuz fikirlerinizi kendinize saklayın. Ben hayal kurabilecek durumdayım. Sorumla alakasız yoruma lüzum yok.

Sizin tercih düşünüp düşünmemeniz beni ilgilendirmiyor. Benim sıralamam iyi ki burada net konuşuyorum. Olumsuz fikirlerinizi kendinize saklayın. Ben hayal kurabilecek durumdayım. Sorumla alakasız yoruma lüzum yok.
tercih hakkında ne düşünüyorsunuz yazmışsın ben de bu forumda olduğuma göre fikrimi dile getirdim. farklı görüşlere tahammülün yoksa buraya yazmayacak, insanları da boşuna yormayacaksın. farkındaysan olumsuz yorumu senin için yazmadım. burda ne puanlarla ne sıralamalarla kalan arkadaşlarımız var. kpss birincisi fizik mezununun hiç kadro verilmediği için atanamadığı bi ülkede yaşıyoruz. ilk yıl, ilk giriş... heyecanını anlıyorum ama ortada henüz ne kontenjan dağılımları ne de iller var. ha bir de eğer biraz sakin olsaydın senin için bulunduğum iyi dileği görmezden gelmezdin. hakkımızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yeni katıldım gruba içinizde Bilişim Teknolojileri öğretmeni olan var mı

hoşgeldin canım benim alanım bilişim teknolojileri (böte) yardımcı olabileceğim bir şey varsa buyur ?

İnşallah alımınız iyi olur.. Konyalıyım ilçeleri hakkında yardımcı olabilirim..

Son düzenleme:
canım alanın açıklanmadı sizin için alan önemli biliyorum ama P3 ve P10 nasıl geldi?
senin branş bilişim teknolojileri miydi morisim, çıkmış aklımdan kusuruma bakma:eek: p3 düşük canım mat yapamadığım için ama p10 eğitim sayesinde biraz daha iyi gibi. alım açıklanana kadar hep en kötüsüymüşüm gibi düşünmek istiyorum. inşallah seninki atanabilcen kadar iyidir:KK200:

hoşgeldin canım benim alanım bilişim teknolojileri (böte) yardımcı olabileceğim bir şey varsa buyur ?

İnşallah alımınız iyi olur.. Konyalıyım ilçeleri hakkında yardımcı olabilirim..

Evet inşallah beklediğim gibi olur. Sağolun.
Konya'da hangi ilçeler için kesinlikle gidilebilir dersiniz? Ben büyük şehirlerde yaşadım ve okudum. O yüzden şehir merkezi olamazsa da merkeze kolay ulaşımı olan bir ilçede olmak isterim.
Bunu dikkate aldığınızda nereleri önerirsiniz? Bazı ilçeleri imkanlardan çok yoksun denildiği için ürktüm biraz. O yüzden fikir almam çok önemli.

Bolumunuz nedir? Brans sıralamaniz kaç? Gecen sene atandim bende merak ettim o yuzden:KK25:

X