Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun morisim, inşallah sonucu hayırlı ve güzel olur amin, inşallah...İyi veya kötü bir sınav dönemini daha atlattık hepimize geçmiş olsun.. Alan sınavı oln arkadaşlar kolay gelsin.. Allah yardımcınız olsun..
Merhaba bende hatırladım :)Hasret merhaba hatirladim seni
Ben 87 aldim onlisanstan hazilaniyirdum
Ama bu sene lisans ve onlisans alimlari cok komik rakamlar ondan hala beklemedeyim.
3 ve 4. Atamada umudum.
Yok canim bu atamada yerlesemem. Bundan sonraki atamada ayni kadro olursa yine yerlesemem hattaMerhaba bende hatırladım :)
masallah sen güzel almissin ins bebeğin kismetiyle gelir ve atanirsın benim çok zor bu atamada yerlesirsin bence
ilk kez mi gireceksin?Bayanlar bana şu sınav aşamalarını bi anlatır mısınız ben de 2017de gireceğim inşallah. Alan sınavı nasıl oluyor ?
Evet canım :) sınıf Öğretmenliği 3.sınıfım kpss ye başlayacağım sürekli araştırıyorum konuları belirledim. Alan sınavı nedir iyi bir şey mi kimya fizik biyoloji de varmışilk kez mi gireceksin?
hımm ondan bu heyecanın şimdiden başlamakla çok iyi etmişsin. valla iyi de olsa kötü de olsa girmek zorunda olduğun kesin. hem de puanının yüzde ellisini belirliyor. 50 soru var. sınıfın içeriğini bilmiyorum ama çok zor olduğunu sanmıyorum. zor olsa bile alımınız çok ordan yürürsün her türlüEvet canım :) sınıf Öğretmenliği 3.sınıfım kpss ye başlayacağım sürekli araştırıyorum konuları belirledim. Alan sınavı nedir iyi bir şey mi kimya fizik biyoloji de varmış
Ay rahatladım valla çalışır yaparım ben be ! moral verdin canım çok sağ ol :)hımm ondan bu heyecanın şimdiden başlamakla çok iyi etmişsin. valla iyi de olsa kötü de olsa girmek zorunda olduğun kesin. hem de puanının yüzde ellisini belirliyor. 50 soru var. sınıfın içeriğini bilmiyorum ama çok zor olduğunu sanmıyorum. zor olsa bile alımınız çok ordan yürürsün her türlü
geçmiş olsun morisim, inşallah sonucu hayırlı ve güzel olur amin, inşallah...
ösym bu yıl çok hızlı sonuçları, branş dağılımlarını açıklasınlar da bi an evvel bitsin bu çile hayırlısıyla. beklemek çok sancılı istediğin gibidir umarım???kızlar ösym ais de alan sorularınıda yayınladı
sağ ol canım benim. sınav çok zordu. sonuçlarımı kontrol ettim ama alım açıklanana kadar iyi kötü gibi yorumlar yapmanın bi anlamı yok gibi Rabbim sonumuzu hayretsincanım alanın nasıldı? bu arada geçmiş olsun.. İnşallah sonucu hayırlı ve çok güzel olur..
bayramdan once acıklancak diyolar ama sonucta brans sıralaması onemlı puan bisey ifade etmiyor. Ben sınavdan sonra bakmıstım netlerıme ama bir yere yazmadım puanıda hesaplatamıyorum. Hayırlısı inş seneye gözetmen olarak gireriz kpss ye :) (kendimden umudum yok ama )ösym bu yıl çok hızlı sonuçları, branş dağılımlarını açıklasınlar da bi an evvel bitsin bu çile hayırlısıyla. beklemek çok sancılı istediğin gibidir umarım???
benim de ne cevap verdiğimi hatırlamadığım sorular var, mantık sorularını hiç hatırlamıyorum mesela. o yüzden bişi demek için erken. bana da açıklarlar gibi geliyor perşembe gece falan. geçen yıl sonuçla birlikte sıralamayı da açıklamışlar mıydı hatırlayamadım benim umudum var Allahtan umut kesilmez diye ama geçen yıl daha umutlu olmama rağmen olmamıştı hayırlısı... kpss ye gözetmen olarak bile girmek istemiyorumbayramdan once acıklancak diyolar ama sonucta brans sıralaması onemlı puan bisey ifade etmiyor. Ben sınavdan sonra bakmıstım netlerıme ama bir yere yazmadım puanıda hesaplatamıyorum. Hayırlısı inş seneye gözetmen olarak gireriz kpss ye :) (kendimden umudum yok ama )
bayramınız mübarek olsun kızlar bundan sonraki bayramları atanmış olarak kutlarız inşallah
sağ ol canım benim. sınav çok zordu. sonuçlarımı kontrol ettim ama alım açıklanana kadar iyi kötü gibi yorumlar yapmanın bi anlamı yok gibi Rabbim sonumuzu hayretsin