- 6 Mayıs 2015
- 51
- 12
- 36
- Konu Sahibi kkedilikizz
Ben henüz 32 hafta değilim ama benim de son 2 kontrolumde 550 den 1170 e çıkmıştı bundan sonra kilo kilo artar dedi doktor bence endişelenecek bi durum yok 29.haftadayim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Arkadaşlar acil yardım istiyorum dün itibari ile 32 hftlik oldm doktora gttik doktruma başından beri cock normalinden hzli glidio diyordu bu ayda gerek pozisyonu gerekse kilosu bakımından 32hfdadan fazla olabilir dedi kilosu 2600gr pozisyonunda baş aşağı doktor usdun görme olabilir dedi 32hftalik bir çocuk deil dedi kesinlikle dha fazla dedi baş olcusu olsun her açıdan fzla dedi bnde gcn ay 76kiloydum oğlum 1365gr di bn bu ay 78 kilo olmusum oğlum 2600gr yni 1200 alms bir ay içinde bnde 800gr almsim ya szce doktr doğru mu soluyo yksa bska doktorlara gdeyim mi napayim doktrin dedgne gre 1 1bck ay kldi ama bzm bldgmz 2 2bck aydi yapmalıyım hni 32 hftlikken çocuklarınız KC kiloydu nasıl durusdaydi bna akıl werinn.
Insallah vaktinde gelir. Baska dr a da gorunmus muydun? Cocuk 3 hafta nasil onden gidiyor yahu,nasil oluyor bu.. hamilelik kilosuyla mi ilgili acaba,beslenmeyle mi ilgili? Anladigim kadariyla onden gitmesi de kotu ozmn. Cocuk gelisiyorsa ne mutlu aslinda..Dün tekrar gittim Dr 36 hftliksn ama 39 gzukuosun dedi çocuğun pozisyonu ters dedi haftya pazartesi gel tekrar duruşunda bir değişiklik yok ise gün vericem dedi nst çekildi 60 li 70li sancilarim çıktı nst deki bayan da Dr da ciddi doğum sancısı seviyesinde dedi ama ben sancı flan hissedmedim nst deki bayan son adet tarihine gorede 39hftalik olsan Dr kesinlikle bırakmaz doğuma alırdı dedi şimdi tam emin olamıyor gelişimini tamamladı mi gibisinden diye sonra Dr tekrar nst isdedi sancı çıkınca onda dha az sancılar cikdi
Dr mu dedi dönmediğini sen mi hissettiğini söylüyorsunKızlar ya bebişim hala dönmedi kafası göbek deligimin orda ayakları da sağ tarafta. Artık yavaş yavaş dönmesi gerekmez miydi 33.haftadayiz
Ben dönmediğini hissediyorum dr randevum pazartesi ama bugün felaket gergin karnım 33. 34. 35. Haftalarda doğum olma ihtimali var mı? Bugün tüm gün kasildim hareketleri öyle keskin ki (hâlâ) yerimden ziplatiyor canımı acıtıyor. Yarın da aynı olursa randevuyu beklemicem. Suanda tek korkum bugün hissettiğim şeylerin ciddi durumların belirtisi olması. Umarım değildir. ..Dr mu dedi dönmediğini sen mi hissettiğini söylüyorsun
Çünkü ben dedönmedi sanıyordum aynı hissiyat vardı ama dönmüş popişi kafa sanıyordum :)
Evet haklısın her an gelecek gibi hissediyorum. Normalden çok daha farklı çünkü hissettiklerim.. hayirlisi olsun sağlıklı olsun inşallah. Sana da Allah hayırlı doğumlar versin senin de az kalmışDoğum her haftada mümkün tabi
Ama 32 den sonrası insana doğuruyorum gibi hissettiriyor
Döndüğü için ağırlaşmış olabilirsin
Benim ilki sezeryandıEvet haklısın her an gelecek gibi hissediyorum. Normalden çok daha farklı çünkü hissettiklerim.. hayirlisi olsun sağlıklı olsun inşallah. Sana da Allah hayırlı doğumlar versin senin de az kalmış
Dün saat 14:00 gibi beyaz akıntıyla karışık kan geldi doktorumu aradım hastaneye gittim 3cm açılma var dedi ufak ufak düzensiz sancılarim çıktı arada sancım oluyor ama keskin bir sancım yok bebeğin başı daha yukarıda dediler 2-3 günü de bulur dediler ama ne olacağı hiç belli de olmazmış ... uyuyamadım kanlı o sümüksü akıntım devam ediyor benim ... Her echelon gittiğimde kanlı akıntı geliyor peçeteme 50 tane şey geçiyor kafamda ne olacak acaba diye
Hepimize inşallah güzel duanin için teşekkür ederimallah yardımcın olsun canım hayırlı dogumlar olur ınsallah sag saglım kucagına alırsın :)
Cnm Allah yardımcın olsun bizi bilgilendirirsen seviniriz. Nasılsın şimdi?Dün saat 14:00 gibi beyaz akıntıyla karışık kan geldi doktorumu aradım hastaneye gittim 3cm açılma var dedi ufak ufak düzensiz sancılarim çıktı arada sancım oluyor ama keskin bir sancım yok bebeğin başı daha yukarıda dediler 2-3 günü de bulur dediler ama ne olacağı hiç belli de olmazmış ... uyuyamadım kanlı o sümüksü akıntım devam ediyor benim ... Her echelon gittiğimde kanlı akıntı geliyor peçeteme 50 tane şey geçiyor kafamda ne olacak acaba diye
Hala bekliyorum sancım yok ama çarşamba gününden beri kanlı akıntım devam ediyor her echelon gittiğimde peçeteye geliyor sadece hissettiğim yürürken vajinama bıçak saplanmasi gibi bir acı oluyorCnm Allah yardımcın olsun bizi bilgilendirirsen seviniriz. Nasılsın şimdi?
Peki bebeğin hareketleri nasıl?Hala bekliyorum sancım yok ama çarşamba gününden beri kanlı akıntım devam ediyor her echelon gittiğimde peçeteye geliyor sadece hissettiğim yürürken vajinama bıçak saplanmasi gibi bir acı oluyor
Biraz önce çikolata yedim.sola yattım biraz hareketlendilPeki bebeğin hareketleri nasıl?