- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 38
- Konu Sahibi kkedilikizz
Benim de iki oğlum olacak kısmetse Biri Erdem, diğerini bulamadık henüz
Iki isim uygun olacaksa diğeri de eren olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de iki oğlum olacak kısmetse Biri Erdem, diğerini bulamadık henüz
Amiiiiin cumlemiz inşallahSağlıkla kucağına alırsın insallah
Iyi oldu bu paylaşım ben de bakıyorum bu aralar. 3 ü 1 arada alıcaz biz ama aklımda marka olarak yoktu denk geldiginde ben de paylaşırımBEBEK ARABASI ÖNERİSİ
Casual Cadillac Trona Seyahat sistem Bebek Arabası 2015 Sezon / Siyah 800 tl civarı
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Kırmızı 2.Nesil ( Kırmızı) 900 tl civarı
Pierre Cardin PS-4400 Seyahat Sistem Bebek Arabası (2015 Sezon) / Kırmızı (Kırmızı) 750 tl civarı
Kanz Panzer Travel Sistem Bebek Arabası 2015 Sezon / Kırmızı (Kırmızı) 600 tl
baby2go power 800 tl civarı
hangi arabayı önerirsiniz? başka önerisi olan var mı
Molfix in sitesinden yardım aldım ben.bnde nasipse 1kasım dediler doğum ama geç olabilir diolar çanta hazırlarken nerden yardım aldınız önerilerinizi paylasırmısınız
Crystal baby aldım 3 ü 1 arada. Anakucagi puset oto koltuğu arka tekerleri bisiklet tekeri gibi şişme çocuğu sarsmiyoR. Bana göre 3 ten daha fazla fonksiyonu var kesinlikle tavsiye ederim..BEBEK ARABASI ÖNERİSİ
Casual Cadillac Trona Seyahat sistem Bebek Arabası 2015 Sezon / Siyah 800 tl civarı
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Kırmızı 2.Nesil ( Kırmızı) 900 tl civarı
Pierre Cardin PS-4400 Seyahat Sistem Bebek Arabası (2015 Sezon) / Kırmızı (Kırmızı) 750 tl civarı
Kanz Panzer Travel Sistem Bebek Arabası 2015 Sezon / Kırmızı (Kırmızı) 600 tl
baby2go power 800 tl civarı
hangi arabayı önerirsiniz? başka önerisi olan var mı
Bizimki de isimsiz hâlâKızlar isim konusunu ne yaptınız yaaaa.. Benim oğluşumda hala isimsiz ve öyle kalacak diyede korkmuyo değilimm..
Ay napıcaz yaa ne kadar zor iş.. Bazen kafam atıyo valla sıradan olsun diyorum, Ali mesela.. Bazende farklı olsun diyorum ama bulamıyorumm, sitelerde de hep aynı isimler, farklılarda çok farklı :)) insanlara sürekli isim anlamı açıklıcaz o zamanda..Bizimki de isimsiz hâlâ
BiZ ayaz koyucaz nasi pseeKızlar isim konusunu ne yaptınız yaaaa.. Benim oğluşumda hala isimsiz ve öyle kalacak diyede korkmuyo değilimm..
Cokda farklı olmasın ismini çocuk söylerken anlaslmama sorunu olmasn zr walla isim knsu allh yrdmcnz olsnBiZ ayaz koyucaz nasi psee
Çok güzel isim allh kucnza almyi nasp etsinYağız Alp koymayı dusunuyoruz kızar nasıl sızce?
Çok güzel isim allh kucnza almyi nasp etsin
Yok yok gayet iyi tereddüte grmeyinAllah Razı olsun cümlemiz sağıcakla alırız inşalah..
BEgenmenıze cok sevındım son zamanlarda eşim Yagız ısmı hıc sıcak gelmıyor falan demeye basladı cok tereddute dusuruyor benı ama ısım ısı cok zor ... Kararsızlıga dusersem en basa donucem :)