2015 Kasım Erkek Bebek Anneleri

Bebeğinize kaç isim vermeyi düşünüyorsunuz?

• 1

OY: 21 33,9%
  • 2

OY: 36 58,1%
  • 3

OY: 1 1,6%
  • Kararsızım

OY: 4 6,5%

• Ankete Katılan
    62
Arkadaşlar günaydın.. 23.hafta dayım ama hala bebeği benimseyemedim karnimdaki hareketleri farklı ve eğlenceli geliyor. Ama heyecanla beklemiyorum doğmasını. Ya da onunla ilgili başka heyecanlar hissetmiyorum. Benim gibi hisseden var mı yoksa herkes heyecanli mi :110::cry:

bnde nasipse 1kasım dediler doğum ama geç olabilir diolar çanta hazırlarken nerden yardım aldınız önerilerinizi paylasırmısınız

BEBEK ARABASI ÖNERİSİ

Casual Cadillac Trona Seyahat sistem Bebek Arabası 2015 Sezon / Siyah 800 tl civarı

Wollex New York Manhattan Travel Sistem Kırmızı 2.Nesil ( Kırmızı) 900 tl civarı

Pierre Cardin PS-4400 Seyahat Sistem Bebek Arabası (2015 Sezon) / Kırmızı (Kırmızı) 750 tl civarı

Kanz Panzer Travel Sistem Bebek Arabası 2015 Sezon / Kırmızı (Kırmızı) 600 tl

baby2go power 800 tl civarı

hangi arabayı önerirsiniz? başka önerisi olan var mı

Selam Hanımlar,
26+3 olduk 2 gündür hareketlerini çok sık ve daha sert hissetmeye başladım. Bu duyguya bayılıyorum. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
İsim olarak sevdiğim tüm isimler çok yakınlarıma konuldu bile. Örneğin Doruk ve Buğra. o nedenle biz Çınar isminde karar kıldık belki yanına 2.isim ekleyebiliriz...:KK25:

BEBEK ARABASI ÖNERİSİ

Casual Cadillac Trona Seyahat sistem Bebek Arabası 2015 Sezon / Siyah 800 tl civarı

Wollex New York Manhattan Travel Sistem Kırmızı 2.Nesil ( Kırmızı) 900 tl civarı

Pierre Cardin PS-4400 Seyahat Sistem Bebek Arabası (2015 Sezon) / Kırmızı (Kırmızı) 750 tl civarı

Iyi oldu bu paylaşım ben de bakıyorum bu aralar. 3 ü 1 arada alıcaz biz ama aklımda marka olarak yoktu denk geldiginde ben de paylaşırım

BEBEK ARABASI ÖNERİSİ

Crystal baby aldım 3 ü 1 arada. Anakucagi puset oto koltuğu arka tekerleri bisiklet tekeri gibi şişme çocuğu sarsmiyoR. Bana göre 3 ten daha fazla fonksiyonu var kesinlikle tavsiye ederim..
20150806_090413.jpg

Bizimki de isimsiz hâlâ :110:
Ay napıcaz yaa ne kadar zor iş.. Bazen kafam atıyo valla sıradan olsun diyorum, Ali mesela.. Bazende farklı olsun diyorum ama bulamıyorumm, sitelerde de hep aynı isimler, farklılarda çok farklı :)) insanlara sürekli isim anlamı açıklıcaz o zamanda..

Çok güzel isim allh kucnza almyi nasp etsin

Allah Razı olsun cümlemiz sağıcakla alırız inşalah..
BEgenmenıze cok sevındım son zamanlarda eşim Yagız ısmı hıc sıcak gelmıyor falan demeye basladı cok tereddute dusuruyor benı ama ısım ısı cok zor ... Kararsızlıga dusersem en basa donucem :)

" Hasan Kaan" koyuyoruz biz esimin babasının adı da Hasan benim babamin adı da Hasan
Daha çıkarken 3 yıl önce. Koymuştum bu ismi Allah hayallerimizi gercege dönüştürdü :)

Arkadaşlar acil yardım istiyorum dün itibari ile 32 hftlik oldm doktora gttik doktruma başından beri cock normalinden hzli glidio diyordu bu ayda gerek pozisyonu gerekse kilosu bakımından 32hfdadan fazla olabilir dedi kilosu 2600gr pozisyonunda baş aşağı doktor usdun görme olabilir dedi 32hftalik bir çocuk deil dedi kesinlikle dha fazla dedi baş olcusu olsun her açıdan fzla dedi bnde gcn ay 76kiloydum oğlum 1365gr di bn bu ay 78 kilo olmusum oğlum 2600gr yni 1200 alms bir ay içinde bnde 800gr almsim ya szce doktr doğru mu soluyo yksa bska doktorlara gdeyim mi napayim doktrin dedgne gre 1 1bck ay kldi ama bzm bldgmz 2 2bck aydi yapmalıyım hni 32 hftlikken çocuklarınız KC kiloydu nasıl durusdaydi bna akıl werinn.

X