- Konu Sahibi kkedilikizz
bende cumartesi günü öğrendim oğlusum olacakmış :) Daha önce isim düşünmüştük erkek için Devin Ata olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunnn :) Çağan Oktay gayet uyumlu olmuş aslında. Biz daha 1 isim bile bulamadık bu arada sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu inşallahbenim de oğluşum olcak insallah kızlar :) isim konusunda kararsızım 2. ismi oktay olcak da birinci isme öneriniz varsa yardımcı olun bana :) suan da aklıma Çağan Oktay var :) soy ismimiz de pehlivan uygun varsa aklınızda önerilerinizi bekliyorum :)
Bence Alp Koç gayet karizmatik olmuş arkadaşım hiç Mustafa eklemeyin derim şahsi fikrim tabi Mustafa ismi dedelerden birinin ismiyse o zaman bişe diyemem tabiki. Allah bağışlasın oğluşunu cnmmBEnimde Sehzademm olacakmıs Allah ızın verırse ; 2 ayrı doktorda yzde yyuz dedı :)
Allahım saglıkla kucagıma almayıda nasıp etsın ınsallah *-*
Bızde '' Alp '' ısmınde kesın fıkırlıyız...
Mustafa Alp olrakta kullansakmı dıyoruz sızce nasıl Mustafa Alp Koç :))))
Hi bi de asıl beğendiğim Kayra var nasıl unuttum
Evet ben de heryerde büyük bir kimseden gelen iyilik diye gördüm Bazı yerlerde Allah'ın lütfu diyor. Anlamı güzel de benim eşim istemiyor. Tabi dediğin gibi iyi araştırılması gereken bi isim. Nickimickim7 arkadaşım da bu konuda bi uyarıda bulundu sağolsun :)Biz de Kayra ismini düşünüyoruz çok beğeniyoruz anlamı iyili ihsan diyor ama iyice araştıralım
Yalnız değilim yuppiBenimde oglan ama daha isim bulamadik .hayirlisi bakalim.
Ohooo daha çıook şekil değiştirir kuzucukArkadaşlar oğluşu karnında baş aşağı duran var mı? Benimki baş asagi duruyor biraz baktım başka başlıklarda konuşulmuş sitede erken doğum riski Vs denmiş ama konuşan arkadaşlar hep 29 hafta 30 haftalik benimki daha 19.haftada. doktor riskli bi durumdan bahsetmedi ama bu aralar da ağrım olmaya başladı. Devam ederse bu şekilde ara randevu alıcam sanirim. O sırada sizlere danışmak istedim
Peki madem bakalım bi sonraki kontrolde nasıl olacak.. teşekkür ederimOhooo daha çıook şekil değiştirir kuzucuk
Merak etme sen annesi
Sağlıkla kucağına alırsın insallahBenim de iki oğlum olacak kısmetse Biri Erdem, diğerini bulamadık henüz