2015 Kasım Erkek Bebek Anneleri

Bebeğinize kaç isim vermeyi düşünüyorsunuz?

• 1

OY: 21 33,9%
  • 2

OY: 36 58,1%
  • 3

OY: 1 1,6%
  • Kararsızım

OY: 4 6,5%

• Ankete Katılan
    62
bende cumartesi günü öğrendim oğlusum olacakmış :) Daha önce isim düşünmüştük erkek için Devin Ata olacak :)

benim de oğluşum olcak insallah kızlar :) isim konusunda kararsızım 2. ismi oktay olcak da birinci isme öneriniz varsa yardımcı olun bana :) suan da aklıma Çağan Oktay var :) soy ismimiz de pehlivan uygun varsa aklınızda önerilerinizi bekliyorum :)

Hayırlı olsunnn :) Çağan Oktay gayet uyumlu olmuş aslında. Biz daha 1 isim bile bulamadık bu arada sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu inşallah

BEnimde Sehzademm olacakmıs Allah ızın verırse ; 2 ayrı doktorda yzde yyuz dedı :)
Allahım saglıkla kucagıma almayıda nasıp etsın ınsallah *-*
Bızde '' Alp '' ısmınde kesın fıkırlıyız...
Mustafa Alp olrakta kullansakmı dıyoruz sızce nasıl Mustafa Alp Koç :))))

Bence Alp Koç gayet karizmatik olmuş arkadaşım hiç Mustafa eklemeyin derim şahsi fikrim tabi Mustafa ismi dedelerden birinin ismiyse o zaman bişe diyemem tabiki. Allah bağışlasın oğluşunu cnmm

Biz de Kayra ismini düşünüyoruz çok beğeniyoruz anlamı iyili ihsan diyor ama iyice araştıralım
Evet ben de heryerde büyük bir kimseden gelen iyilik diye gördüm Bazı yerlerde Allah'ın lütfu diyor. Anlamı güzel de benim eşim istemiyor. Tabi dediğin gibi iyi araştırılması gereken bi isim. Nickimickim7 arkadaşım da bu konuda bi uyarıda bulundu sağolsun :)

Bende hamile kalmadan önce ve sonrada erkek bebek goruyordum hep ruyalarimda. Ve doktorum burda bi erkek bebek goruntusu var dediğinde hic sasirmadim :) allah nasip ederse bende kasim ayinda oglumu alicam kucağıma inşallah. Tek dileğim sağlıkla zamaninda gelmesi

Bende daha dun ogrendim oğluşum olacagini biz esimle anlasmistik erkek olursa emir yusuf verelim diye kiz hissediyorduk kiz icinde berra dusunmustuk ama emir yusufumuz gelecek insallah ☺

Arkadaşlar oğluşu karnında baş aşağı duran var mı? Benimki baş asagi duruyor biraz baktım başka başlıklarda konuşulmuş sitede erken doğum riski Vs denmiş ama konuşan arkadaşlar hep 29 hafta 30 haftalik benimki daha 19.haftada. doktor riskli bi durumdan bahsetmedi ama bu aralar da ağrım olmaya başladı. Devam ederse bu şekilde ara randevu alıcam sanirim. O sırada sizlere danışmak istedim

Ohooo daha çıook şekil değiştirir kuzucuk
Merak etme sen annesi

Benim de iki oğlum olacak kısmetse Biri Erdem, diğerini bulamadık henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…