- 6 Mayıs 2015
- 51
- 12
- 36
-
- Konu Sahibi kkedilikizz
Aminn çok teşekkürler :) inşallah sağlıkla kucağıma alırım .. oğlunuzu Allah bağışlasın ismi ne ben isim konusunda çok kararsızımgözün aydın bende 2014 kasım erkek bebek annesıyım
erkek bebekler ayrı bı tatlı yaa
anlatamam
gercekten harıka bırsey
tebrık ederım
Allah saglıkla tamamına erdırsın
onunuzde uzun zaman var
sıze tavsıyem sakin bı gebelık gecırın ve sonrasında rahat edın
ben bunun faydasını cok gordum
bebegım sakın, mutlu ve huzurlu bır bebek
sevgıyle...
Bana da duruş itibariyle kıza benziyor demişti ☺ ama erkek oldu.. önemli olan sağlıklı olması tabikiBENİM KESİNLEŞMEDİ AMA ERKEK OLABİLİR DEDİ DR.
ıbrahım Tugrul cnmAminn çok teşekkürler :) inşallah sağlıkla kucağıma alırım .. oğlunuzu Allah bağışlasın ismi ne ben isim konusunda çok kararsızım
AYNEN ÖYLE SAĞLIKLI OLSUN KIZ ERKEK FARKETMEZBana da duruş itibariyle kıza benziyor demişti ☺ ama erkek oldu.. önemli olan sağlıklı olması tabiki
Hayırlı olsunnn Uras güzel isim ben de düşündüm sonra Aras a yöneldik aslında benim aklımda isimler var da eşim beğenmiyorBende bugün öğrendim erkek olduğunuisim düşünmeye başladım bile bende uras düşünüyorum ama güzel isimlere açığımm
Hi bi de asıl beğendiğim Kayra var nasıl unuttumHayırlı olsunnn Uras güzel isim ben de düşündüm sonra Aras a yöneldik aslında benim aklımda isimler var da eşim beğenmiyor
barlas barkın asrın çınar bulut atlas poyraz tuna bunlar hoşuma gidiyor benim mesela.. :)
Hi bi de asıl beğendiğim Kayra var nasıl unuttum
Kayra büyük bir kimseden gelen iyilik diye gördüm her yerde. Töbe hasaa öyleyse zaten koymammKayra ismini koymak iyi değil diye duymuştum. Sanirim tanrı anlamına geliyormuş. Bir araştırmak lazım.
Kayra büyük bir kimseden gelen iyilik diye gördüm her yerde. Töbe hasaa öyleyse zaten koymamm
Kayra büyük bir kimseden gelen iyilik diye gördüm her yerde. Töbe hasaa öyleyse zaten koymamm
Allah bağışlasın arkadaşım öncelikle, baya erken göstermiş seninki :) iyi tarafından bak en azından tek ismi olacak o da Zihni olacak dememiş :) isim konusunda biz de çok fikir ayrılığına düşüyoruz ama bi şekilde orta yol bulunur daha doğuma var zaman içinde inşallah ikinizin de istediği bir noktada bulusursunuz. . Tabi biz de :)Merhaba kızlar benimde oğlum olucak allah nasip edersedoktorumuz 12. Haftada gösterdi pipisini oğlumun :) isim konusunda bende çok kararsizim. Esim dedesinin ismi olan Zihni ' yi 2. İsim olarak istiyor . dedesinin ismi de pek hoşuma gitmiyor bakalım ne olacak
Amin canım hepsi saglikla dogsunlar inşallah . ben deniz çok istiyorum aslinda hem eşim denizci astsubay bende deniz bana hep huzur vermiştir ama kesimde deniz ismini istemiyor daha çok konusucaz :))))))Allah bağışlasın arkadaşım öncelikle, baya erken göstermiş seninki :) iyi tarafından bak en azından tek ismi olacak o da Zihni olacak dememiş :) isim konusunda biz de çok fikir ayrılığına düşüyoruz ama bi şekilde orta yol bulunur daha doğuma var zaman içinde inşallah ikinizin de istediği bir noktada bulusursunuz. . Tabi biz de :)
Allah bağışlasın şimdiden :) iki ismi de çok güzel Allah sağlıklı ve hayırlı bir ömür versinBenimde bebeğim erkek bugün 17+4 olduk adıda poyraz çınar olacak allah nasip ederse