2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Cikolata kistlerinle alakali daha net bi sey soylemeliymis bence. C unku ya sorun yaratir ya da yaratmaz. Ya da sorun yaratma ihtimali varsa hasta o konuda bilgilendirilmeli bence. Kromozom konusunu direk bilebilen bi dr yok heralde biraz sonuca gore test yapilan bisey galiba. Ilk denemede hemen kromozom testi yapmiyor cogu dr diye biliyorum. Ama c ikolata kistlerini neden basta sorun yokken simdi olabilir diyosunuz diye sor bence.
Elbette dr larimiza guveniyoruz ama koru korune inanmak ta olmaz.
Benim dr rahim seklimin ince uzun oldugunu bunun bazen tutunmaya engel olabilecegini ama bunun kucuk bir olasilik oldugunu soylemisti. Eger embriyolar kaliteli olmasina ragmen tutunma olmazsa histereskopi yapip o ihtimali ortadan kaldirmaliyiz dedi. Hemen yapmamasinin sebebi hem illa % 100 buna sebep olacak birsey degil hem de masrafli dedi.
Ama Allah korusun eger tutunmazsa beni gordugu ihtimal uzerine bilgilendiriyor.
Ben nu da nerden cikti simdi demiycem biliyorum ki buna sebep olabilir.
Kafanda ne soru varsa sor bence canim sen de. Kendini de topla daha yasin genc onunde bol vakit var Allahin iznyle. Dr la ilgili suphelerin varsa git baskalariyla da konus. Insallah cabuk toparlayacaksin kendini. Allah tum isteyenlere icinde de bize versin insallah

Defne Bade canım benim tedavi gördüğüm hastane 5300 tl hastane parası benim ilaçlar 3700 tl tutuyordu ama ben rapor çıkarttım ve hastaneye 2700 tl ilaçlarımada 850 tl ödedim ki gerçekten çok fazla ilacım var bunun dışında 1 kere 140 tl muayene ücreti ödedik sperm sayımına da 130 + embriyo dondurma 0-4 embriyo arası 650 tl 4-8 emriyo arası 850 tl

Allah bagislasin canim benim sen de cok yipranmissin bu surecte.

Ben Kadikoy sifaya gidiyorum. Tup bebek paket ucreti sabit 6000 tl.
Ilaclarim 2.300 tl gibi bisey tuttu.
Sprem testi yaptik 150 tl.
Baska birsey vermedik, toplam yuvarlarsak 8.500 tl diyebiliriz.

Ben de ilk denemem oldugundan merkez gerek gormedi rahim testine, eger tutmazsa rahim arastirmasi yapariz o zaman cekersin dedi . Onun ucreti de sanirim 400 tl gibi bisey. Yani kisacasi bu ise baslamak 8000 tl den basliyor. Insan basa gelmeyince bilmiyor ne ozel saglik sigortasi ne devlet karsiliyor ve birsuru insan var , parasi olan var olmayan var, herkes ne zorluklarla oduyor.devletin karsilamamasi buyuk bir ayip. Insallah herkesin emekleri bosa cikmaz hemen tutar.

Vallaha canım benim ben araştırmada yaptırdım. 3700 tl ye geldi hem hastane hem ilaçlar. Raporlu da değilim. Yani özelde senin dediğin doğrulama devlette yaptırın ca cok tutmuyor. Ayrıca bu benim 4. Denemem ilk 3 ü özelde ydi ama araştırmadan memnun kaldığım kadar diğerlerindenmemnun kalmadim

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın dün transferim yapıldı 1 adet blast yarın 1 tane daha yapılacak ama dünden beri çok gaz sıkışmam oluyor böyle olan varmı aranızda
Canim ilaclarin yan etkisi kabizlik, o nedenle yediklerine dikkat et, lifli seyler ye, mesela ananas iyi geliyor, kuru kayisi olabilir kuru incir olabilir. Bu arada transfer oldu diye hep yatma, evde odalarin icinde bol bol yuru ki metabolizma calissin hep yatmak daha cok yapar.

Allah bagislasin canim benim sen de cok yipranmissin bu surecte.
Her negatif sonuçta yıkılıyodum artık bebeğim olmaz hatta eşimden ayrılmayı o sene düşündüm Çünkü bendeydi sorun tüplerim tıkalıydı hiç bir zaman tedavisiz hamile kalamayacağımı söyledi hatta bi doktor sizin hiç bir zaman Çocuğunuz olmayacak ve Ogün dünya Başıma yıkıldı daha doktor muane ederken gözyaşlarım Nasılda dökülüyodu hemşire bile ağlıyodu arkamda daha sonra şimdiki doktorum Alman kendisi Allah hidayet. Versin siz Birgün bu hastaneden anne olarak çıkacaksınız dedi ve şimdi oğlum 27 aylık Allah'ım sana şükürler olsun ve Rabbim sizlerede nasip etsin ve oğluma kardeşte nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…