• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

canım ben akşamları bazende sabah akşam yürüyüş yapıyorum. başlangıçta olmama vitaminlerden sanırım çabuk acıkıyorum. bu süreçte çoğu kişi kilo alıyormuş.dr um yürüyüş yaparsam hem vücudun için hem senin için iyi olur demişti. sen kilo aldınmı?
Ben 3,5 kilo aldım :( transfer sonrası rapor aldım evde olunca da ilAclardan sanırım iyice iştahım acıldı. Yiyip duruyorum. Rejim de yapamıyorum yiyorum ilaç falan alıyorum diye, normalde olsa bazı aksamlar yemiyordum falan çok kaçırınca, onu yapamıyorum. Bilmiyorum sonum hayrolsun :/ 58 dim simdi 61,5

malum ben daha başlangıçtayım ama son noktaya geldiğimde yazarım. zaten herşeyin çetelesini tutuyorum. o serseriler bi doğsun tahsil edicem. bir olursa ona pahalıya gelicekte ikiz olursa yarı yarıya fazla koymaz:)
:) Oyyy kıyılır mı onlara..Ama tutulmayacak gibi de değil gerçekten :)

Ben 3,5 kilo aldım :KK43: transfer sonrası rapor aldım evde olunca da ilAclardan sanırım iyice iştahım acıldı. Yiyip duruyorum. Rejim de yapamıyorum yiyorum ilaç falan alıyorum diye, normalde olsa bazı aksamlar yemiyordum falan çok kaçırınca, onu yapamıyorum. Bilmiyorum sonum hayrolsun :/ 58 dim simdi 61,5
normal o kadar vücuda hormon yüklendi devamlı.zaten rejim falan yapamazsın artık:)boşver daha çok kilo alcan nasılsa:)

Bu arada ilk tedaviden sonraki denemeler indirimli olduğu için memoriali tercih ettim tekrar. Ayrica bana ait tüm bilgilere hakimler

Merhaba
Bugün transfer yapıldı çoook heyecanlıyım çok. 2 embriyo yerleştirdiler. Test tarihim 30 kasım :) Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Hayırlı olsun. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar sana ve kucağına alırsın yavrularını. Benim de dün transferim oldu. 2 tane 4 günlük embriyo.

Size hangi ilaçları uyguladı?
Canım gonal f cetrotide merional kullandım catlatma ıcınde ovitrelle cliohomon yanlıs yazmıs olabılırım bunu , bunları kullandım canım 17 yumurtam cıktı 8 i dollendı yarın 2. Gun bakalım gelısımlerı devam edecek mı

Kizlar iki merkez arasinda kararszm yarin on grsme yapcm bahceci fulya mi acibadem maslak mi ne olursnz bugun karar vermem lazim
Canım bahcecıde ablam denedı negatif oldu sonuc ama bıldıgım kadarıyla orası da ıyı merkezler arasında .. Bülent tıras a da ben gıdıyorum kk dan tanıdıgım bır kac arkadas ve kendı cevremden 2 kısı bulent bey sayesınde hamıle kalabıldı . Karar senın .hakkında hayırlısı olsun ınsallah

Ben Memorial Şişlide yaptirdim. Iyi bir merkez. Daha önce de 2 kez orada denemistim. 2.denememde bir kizim oldu 22 aylık. Tekrar denedik bakalim. Bana herkesin önerdiği bahceciydi.[/QUOT. Selam canım benimde 10 seneden sonra 8.denemede Oğlumu kucağıma aldım şuan 27 aylık hiç olmaz dediğim bir anda oldu Allahtan umut kesilmez bunu daha iyi anladım çok zor ve meşakatli bi süreçti şimdi tekrardan dondurulmuşlarla deneyeceğiz Rabbim bu duyguyu tatmayan arkadaşlarımızada nasip etsin tabiki bizlere

Ben Memorial Şişlide yaptirdim. Iyi bir merkez. Daha önce de 2 kez orada denemistim. 2.denememde bir kizim oldu 22 aylık. Tekrar denedik bakalim. Bana herkesin önerdiği bahceciydi.
Selam canım benimde 10 seneden sonra 8.denemede Oğlumu kucağıma aldım şuan 27 aylık hiç olmaz dediğim bir anda oldu Allahtan umut kesilmez bunu daha iyi anladım çok zor ve meşakatli bi süreçti şimdi tekrardan dondurulmuşlarla deneyeceğiz Rabbim bu duyguyu tatmayan arkadaşlarımızada nasip etsin tabiki bizlere

Kızlar Merhaba bende Adana da tüp bebek yaptircaz bize 4 tane yer söylediler ankada tüp bebek merkezi, Adana tüp bebek merkezi,turan çetin, Acıbadem, ve başkent dediler aranızda burlnlardan herhangi birinde yaptıran var mı ve Tüp bebek asamalari neler nasıl geçirdiniz bu aşamayı rica etsem benide aydinlatirmisiniz şimdiden tşkler kızlar allah hepimizin yardimcisi olsun

Kızlar Merhaba bende Adana da tüp bebek yaptircaz bize 4 tane yer söylediler ankada tüp bebek merkezi, Adana tüp bebek merkezi,turan çetin, Acıbadem, ve başkent dediler aranızda burlnlardan herhangi birinde yaptıran var mı ve Tüp bebek asamalari neler nasıl geçirdiniz bu aşamayı rica etsem benide aydinlatirmisiniz şimdiden tşkler kızlar allah hepimizin yardimcisi olsun

Ben Acıbademde yaptırdım. Bugün 3. Günüm transferimin. Gerçekten çok ilgili ve düzenliler o konuda tavsiyre ederim. Çok memnun kaldım. Ama tabi daha sonucumuz belli değil. İnşallah rabbim güzel haberler almayı nasip etsin banada ve hepimize..

Ben Acıbademde yaptırdım. Bugün 3. Günüm transferimin. Gerçekten çok ilgili ve düzenliler o konuda tavsiyre ederim. Çok memnun kaldım. Ama tabi daha sonucumuz belli değil. İnşallah rabbim güzel haberler almayı nasip etsin banada ve hepimize..
Amin inşallah güzel haberlerinizi alırız canım süreç nasıl geçti ve fiyat nekadar tuttu benim için herseyden önemli olan şey Dr mun ilgisi olur 7/24 ulasblcem her soruma cvb vercek beni anlayblck bi Dr istyrm

Selam canım benimde 10 seneden sonra 8.denemede Oğlumu kucağıma aldım şuan 27 aylık hiç olmaz dediğim bir anda oldu Allahtan umut kesilmez bunu daha iyi anladım çok zor ve meşakatli bi süreçti şimdi tekrardan dondurulmuşlarla deneyeceğiz Rabbim bu duyguyu tatmayan arkadaşlarımızada nasip etsin tabiki bizlere
Masallah on sene sora gelmis muczeniz rabbm hicc ayirmasn sizi bizede cok dua edin

Kızlar özel olmazsa diyecem ama en özelimizi paylaşıyoruz zaten :) Tüp Bebek paketinizin toplam tutarı ne oldu, paylaşabilir misniz?

Tup bebek 5.500 tl
Ilaclar.....1.500 tl
Dondurulma...1300 tl
2 cgh testi....2000 tl..
Ayriyeten ilac ve ignelerde 600 tl..

Benim 11.000 Tuttu...ama tedaviden tedaviyede degisebilir...ek ilac ve testlerim var onlar ek ucret..

Back