Önce tahlil falan istemesi lazım bence gittiğin merkez neresi olursa hatta senden ve eşinden tahlil istemeyen hemen tedaviye başlamak isteyen merkezi kafandan hemen çıkartmalısın diye düşünüyorum canımAdet oldum tedaviye baslicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce tahlil falan istemesi lazım bence gittiğin merkez neresi olursa hatta senden ve eşinden tahlil istemeyen hemen tedaviye başlamak isteyen merkezi kafandan hemen çıkartmalısın diye düşünüyorum canımAdet oldum tedaviye baslicam
Cikolata kistlerinle alakali daha net bi sey soylemeliymis bence. C unku ya sorun yaratir ya da yaratmaz. Ya da sorun yaratma ihtimali varsa hasta o konuda bilgilendirilmeli bence. Kromozom konusunu direk bilebilen bi dr yok heralde biraz sonuca gore test yapilan bisey galiba. Ilk denemede hemen kromozom testi yapmiyor cogu dr diye biliyorum. Ama c ikolata kistlerini neden basta sorun yokken simdi olabilir diyosunuz diye sor bence.zaten çikolata kisti vardı ama sorun teşkil etmicegini ve cok kucuk oldugunu söledi.bu aksamda çikolata kistinden de kaynaklanabilir yada kromozomlarla ilgili olabilir adet olunca gel ayrıntılarıyla konuscaz dedi..valla içim kalktı resmen artık.bi kaç ay doktor yuzu görmek istemiyorum.hamiş haberini alan tüm arkadaslarım nolur bizdende dualarınızı eksik etmeyın..
Ben tartiya cikmaya korkuyorum :). Almadim caniiim olur mu oyle seyKız bişey sorucam , tüp bebek sürecinde kilo aldınız mı ?
Allah bagislasin canim benim sen de cok yipranmissin bu surecte.Selam canım benimde 10 seneden sonra 8.denemede Oğlumu kucağıma aldım şuan 27 aylık hiç olmaz dediğim bir anda oldu Allahtan umut kesilmez bunu daha iyi anladım çok zor ve meşakatli bi süreçti şimdi tekrardan dondurulmuşlarla deneyeceğiz Rabbim bu duyguyu tatmayan arkadaşlarımızada nasip etsin tabiki bizlere
Bu bnm ikinci olcak bn kilo almadım hic almak istiyorum olmuyo hersey tam tersi oluyo sanirimKız bişey sorucam , tüp bebek sürecinde kilo aldınız mı ?
Ahah keske ben de istesem de almasam :))))Bu bnm ikinci olcak bn kilo almadım hic almak istiyorum olmuyo hersey tam tersi oluyo sanirim
Amin inşallah canım çok heyecanlıyım :)bir ikiz annesi daha katılıcak inşallah hamişlerimizin arasına:) hayırlı uğurlu olsun canım gönlüne göre olsun herşey:)
Tanidik oldugu icin hersey dahil 5.500tlKızlar özel olmazsa diyecem ama en özelimizi paylaşıyoruz zaten :) Tüp Bebek paketinizin toplam tutarı ne oldu, paylaşabilir misniz?
Masallah on sene sora gelmis muczeniz rabbm hicc ayirmasn sizi bizede cok dua edin[/QU
Dua etmez olurmuyum canım her namazımda Rabbim bu duyguyu tatmayanada nasip et derim ve Allah kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın inşallah Evet benim için büyük bi mucizeydi oğlum şimdi dondurulmuşlarım var onları deneyecez Hı bu arada nasibi varsa eğer hiç bi şey engel olmuyo bi bakıyosun hamilesin Rabbim senin benim ve bütün arkadaşların ve emeğini Boşa çıkarmasınMasallah on sene sora gelmis muczeniz rabbm hicc ayirmasn sizi bizede cok dua edin
Ben 2 kg aldim. Tedaviye başladıktan sonra. Ama kg diyoruz da aslında çoğu ödem kaynaklıBen tartiya cikmaya korkuyorum :). Almadim caniiim olur mu oyle sey
Vallaha canım benim ben araştırmada yaptırdım. 3700 tl ye geldi hem hastane hem ilaçlar. Raporlu da değilim. Yani özelde senin dediğin doğrulama devlette yaptırın ca cok tutmuyor. Ayrıca bu benim 4. Denemem ilk 3 ü özelde ydi ama araştırmadan memnun kaldığım kadar diğerlerindenmemnun kalmadimBen Kadikoy sifaya gidiyorum. Tup bebek paket ucreti sabit 6000 tl.
Ilaclarim 2.300 tl gibi bisey tuttu.
Sprem testi yaptik 150 tl.
Baska birsey vermedik, toplam yuvarlarsak 8.500 tl diyebiliriz.
Ben de ilk denemem oldugundan merkez gerek gormedi rahim testine, eger tutmazsa rahim arastirmasi yapariz o zaman cekersin dedi . Onun ucreti de sanirim 400 tl gibi bisey. Yani kisacasi bu ise baslamak 8000 tl den basliyor. Insan basa gelmeyince bilmiyor ne ozel saglik sigortasi ne devlet karsiliyor ve birsuru insan var , parasi olan var olmayan var, herkes ne zorluklarla oduyor.devletin karsilamamasi buyuk bir ayip. Insallah herkesin emekleri bosa cikmaz hemen tutar.
Kızlar özel olmazsa diyecem ama en özelimizi paylaşıyoruz zaten :) Tüp Bebek paketinizin toplam tutarı ne oldu, paylaşabilir misniz?
Evet canım biraz oluyor. Ama çıkarmak için sen kdnfini cok zorlama sakin. Karnın geriliyor cunkiArkadaşlar günaydın dün transferim yapıldı 1 adet blast yarın 1 tane daha yapılacak ama dünden beri çok gaz sıkışmam oluyor böyle olan varmı aranızda
Evet ya psikolojik mi acaba diyorum ama of allahım sanır versinEvet canım biraz oluyor. Ama çıkarmak için sen kdnfini cok zorlama sakin. Karnın geriliyor cunki
Canim ilaclarin yan etkisi kabizlik, o nedenle yediklerine dikkat et, lifli seyler ye, mesela ananas iyi geliyor, kuru kayisi olabilir kuru incir olabilir. Bu arada transfer oldu diye hep yatma, evde odalarin icinde bol bol yuru ki metabolizma calissin hep yatmak daha cok yapar.Arkadaşlar günaydın dün transferim yapıldı 1 adet blast yarın 1 tane daha yapılacak ama dünden beri çok gaz sıkışmam oluyor böyle olan varmı aranızda
Her negatif sonuçta yıkılıyodum artık bebeğim olmaz hatta eşimden ayrılmayı o sene düşündüm Çünkü bendeydi sorun tüplerim tıkalıydı hiç bir zaman tedavisiz hamile kalamayacağımı söyledi hatta bi doktor sizin hiç bir zaman Çocuğunuz olmayacak ve Ogün dünya Başıma yıkıldı daha doktor muane ederken gözyaşlarım Nasılda dökülüyodu hemşire bile ağlıyodu arkamda daha sonra şimdiki doktorum Alman kendisi Allah hidayet. Versin siz Birgün bu hastaneden anne olarak çıkacaksınız dedi ve şimdi oğlum 27 aylık Allah'ım sana şükürler olsun ve Rabbim sizlerede nasip etsin ve oğluma kardeşte nasip etsin inşallahAllah bagislasin canim benim sen de cok yipranmissin bu surecte.