Ben 3,5 kilo aldımcanım ben akşamları bazende sabah akşam yürüyüş yapıyorum. başlangıçta olmama vitaminlerden sanırım çabuk acıkıyorum. bu süreçte çoğu kişi kilo alıyormuş.dr um yürüyüş yaparsam hem vücudun için hem senin için iyi olur demişti. sen kilo aldınmı?
:) Oyyy kıyılır mı onlara..Ama tutulmayacak gibi de değil gerçekten :)malum ben daha başlangıçtayım ama son noktaya geldiğimde yazarım. zaten herşeyin çetelesini tutuyorum. o serseriler bi doğsun tahsil edicem. bir olursa ona pahalıya gelicekte ikiz olursa yarı yarıya fazla koymaz:)
normal o kadar vücuda hormon yüklendi devamlı.zaten rejim falan yapamazsın artık:)boşver daha çok kilo alcan nasılsa:)Ben 3,5 kilo aldımtransfer sonrası rapor aldım evde olunca da ilAclardan sanırım iyice iştahım acıldı. Yiyip duruyorum. Rejim de yapamıyorum yiyorum ilaç falan alıyorum diye, normalde olsa bazı aksamlar yemiyordum falan çok kaçırınca, onu yapamıyorum. Bilmiyorum sonum hayrolsun :/ 58 dim simdi 61,5
onlara kıyar mıyım kıymaz mıyım bilmiyorum ama cidden merakımdan tutuyorum:):) Oyyy kıyılır mı onlara..Ama tutulmayacak gibi de değil gerçekten :)
Insallah tutar da, aaa kilo almissin diyenlere hamileyim derim ahahanormal o kadar vücuda hormon yüklendi devamlı.zaten rejim falan yapamazsın artık:)boşver daha çok kilo alcan nasılsa:)
Ben Memorial Şişlide yaptirdim. Iyi bir merkez. Daha önce de 2 kez orada denemistim. 2.denememde bir kizim oldu 22 aylık. Tekrar denedik bakalim. Bana herkesin önerdiği bahceciydi.Memorial nasil
Canım ben raporsuz olarak araştırma hastanesinde yaptırdım. Hastaneye 2500 tl ödedim. İlaçlarda kendim aldım. Toplam 3700 é geldiKızlar özel olmazsa diyecem ama en özelimizi paylaşıyoruz zaten :) Tüp Bebek paketinizin toplam tutarı ne oldu, paylaşabilir misniz?
İnşallah allahin izniyle.
Insallah tutar da, aaa kilo almissin diyenlere hamileyim derim ahaha
Hayırlı olsun. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar sana ve kucağına alırsın yavrularını. Benim de dün transferim oldu. 2 tane 4 günlük embriyo.Merhaba
Bugün transfer yapıldı çoook heyecanlıyım çok. 2 embriyo yerleştirdiler. Test tarihim 30 kasım :) Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Canım gonal f cetrotide merional kullandım catlatma ıcınde ovitrelle cliohomon yanlıs yazmıs olabılırım bunu , bunları kullandım canım 17 yumurtam cıktı 8 i dollendı yarın 2. Gun bakalım gelısımlerı devam edecek mıSize hangi ilaçları uyguladı?
Canım bahcecıde ablam denedı negatif oldu sonuc ama bıldıgım kadarıyla orası da ıyı merkezler arasında .. Bülent tıras a da ben gıdıyorum kk dan tanıdıgım bır kac arkadas ve kendı cevremden 2 kısı bulent bey sayesınde hamıle kalabıldı . Karar senın .hakkında hayırlısı olsun ınsallahKizlar iki merkez arasinda kararszm yarin on grsme yapcm bahceci fulya mi acibadem maslak mi ne olursnz bugun karar vermem lazim
Ben Memorial Şişlide yaptirdim. Iyi bir merkez. Daha önce de 2 kez orada denemistim. 2.denememde bir kizim oldu 22 aylık. Tekrar denedik bakalim. Bana herkesin önerdiği bahceciydi.[/QUOT. Selam canım benimde 10 seneden sonra 8.denemede Oğlumu kucağıma aldım şuan 27 aylık hiç olmaz dediğim bir anda oldu Allahtan umut kesilmez bunu daha iyi anladım çok zor ve meşakatli bi süreçti şimdi tekrardan dondurulmuşlarla deneyeceğiz Rabbim bu duyguyu tatmayan arkadaşlarımızada nasip etsin tabiki bizlere
Selam canım benimde 10 seneden sonra 8.denemede Oğlumu kucağıma aldım şuan 27 aylık hiç olmaz dediğim bir anda oldu Allahtan umut kesilmez bunu daha iyi anladım çok zor ve meşakatli bi süreçti şimdi tekrardan dondurulmuşlarla deneyeceğiz Rabbim bu duyguyu tatmayan arkadaşlarımızada nasip etsin tabiki bizlereBen Memorial Şişlide yaptirdim. Iyi bir merkez. Daha önce de 2 kez orada denemistim. 2.denememde bir kizim oldu 22 aylık. Tekrar denedik bakalim. Bana herkesin önerdiği bahceciydi.
Kızlar Merhaba bende Adana da tüp bebek yaptircaz bize 4 tane yer söylediler ankada tüp bebek merkezi, Adana tüp bebek merkezi,turan çetin, Acıbadem, ve başkent dediler aranızda burlnlardan herhangi birinde yaptıran var mı ve Tüp bebek asamalari neler nasıl geçirdiniz bu aşamayı rica etsem benide aydinlatirmisiniz şimdiden tşkler kızlar allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin inşallah güzel haberlerinizi alırız canım süreç nasıl geçti ve fiyat nekadar tuttu benim için herseyden önemli olan şey Dr mun ilgisi olur 7/24 ulasblcem her soruma cvb vercek beni anlayblck bi Dr istyrmBen Acıbademde yaptırdım. Bugün 3. Günüm transferimin. Gerçekten çok ilgili ve düzenliler o konuda tavsiyre ederim. Çok memnun kaldım. Ama tabi daha sonucumuz belli değil. İnşallah rabbim güzel haberler almayı nasip etsin banada ve hepimize..
Masallah on sene sora gelmis muczeniz rabbm hicc ayirmasn sizi bizede cok dua edinSelam canım benimde 10 seneden sonra 8.denemede Oğlumu kucağıma aldım şuan 27 aylık hiç olmaz dediğim bir anda oldu Allahtan umut kesilmez bunu daha iyi anladım çok zor ve meşakatli bi süreçti şimdi tekrardan dondurulmuşlarla deneyeceğiz Rabbim bu duyguyu tatmayan arkadaşlarımızada nasip etsin tabiki bizlere
Kızlar özel olmazsa diyecem ama en özelimizi paylaşıyoruz zaten :) Tüp Bebek paketinizin toplam tutarı ne oldu, paylaşabilir misniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?