Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic biri yok canim ilk 5 gun vardı simdi hic bisey hissetiyorum
Yok canım bendede. Ağrı'larım ve baş dönmelerim vardı iki gündür onlarda bitti. Öyle bekliyoruz bakalımSende belirti var mı canım?
canım yaşın sebebi transfer tarihi merkezi yaz hemen ekleyeyimListeye benide Ekleyin yarin transferim olacak insallah 11.deneme
aminnnn inş. yarın beni etiketlede hemen hamiş yazayım inşallah tabloyaGünaydın, yarın test günüm, çok heyecanlıyım, Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın...
Çok sevindim canim. Hayırla ins sağlıkla kucağına da alırsın. Katlanarak artar insssssGünaydın kızlar şükürler olsun 11.gun degerim iz 253 çıktı bi daha bakılmayan ak Rabbim hepinize nasip etsin canlar
Ben de bu konuyu dusundugumde cok uzuluyorum. Yani biz oyle ya da boyle denklestirip tedavimizi oluyoruz. Rapor cikaramayan onu birak ssk si olmayip cocuk isteyip te olmayan yok mudur?Ben Kadikoy sifaya gidiyorum. Tup bebek paket ucreti sabit 6000 tl.
Ilaclarim 2.300 tl gibi bisey tuttu.
Sprem testi yaptik 150 tl.
Baska birsey vermedik, toplam yuvarlarsak 8.500 tl diyebiliriz.
Ben de ilk denemem oldugundan merkez gerek gormedi rahim testine, eger tutmazsa rahim arastirmasi yapariz o zaman cekersin dedi . Onun ucreti de sanirim 400 tl gibi bisey. Yani kisacasi bu ise baslamak 8000 tl den basliyor. Insan basa gelmeyince bilmiyor ne ozel saglik sigortasi ne devlet karsiliyor ve birsuru insan var , parasi olan var olmayan var, herkes ne zorluklarla oduyor.devletin karsilamamasi buyuk bir ayip. Insallah herkesin emekleri bosa cikmaz hemen tutar.
Gaz sikintisi her daim canim ya .. Ilaclara bagliyorum benArkadaşlar günaydın dün transferim yapıldı 1 adet blast yarın 1 tane daha yapılacak ama dünden beri çok gaz sıkışmam oluyor böyle olan varmı aranızda
Canim cok guzel, insallah daha da artacak allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Günaydın kızlar şükürler olsun 11.gun degerim iz 253 çıktı bi daha bakılmaycak Rabbim hepinize nasip etsin canlar
Ah canim benim ya. Insallah ikincisi hic bekletmez annesini. Boyle dr lari ne yapmak lazim bilmiyorum hic umut birakmadan gereksiz yere tum kapilari kapiyorlar hem de umut olan sey icin. Doktorluk oyle bir meslek ki hepimiz iyisine denk gelelim insallahHer negatif sonuçta yıkılıyodum artık bebeğim olmaz hatta eşimden ayrılmayı o sene düşündüm Çünkü bendeydi sorun tüplerim tıkalıydı hiç bir zaman tedavisiz hamile kalamayacağımı söyledi hatta bi doktor sizin hiç bir zaman Çocuğunuz olmayacak ve Ogün dünya Başıma yıkıldı daha doktor muane ederken gözyaşlarım Nasılda dökülüyodu hemşire bile ağlıyodu arkamda daha sonra şimdiki doktorum Alman kendisi Allah hidayet. Versin siz Birgün bu hastaneden anne olarak çıkacaksınız dedi ve şimdi oğlum 27 aylık Allah'ım sana şükürler olsun ve Rabbim sizlerede nasip etsin ve oğluma kardeşte nasip etsin inşallah
Oy kuzum, çok sağol, inşallah yazdıracağız o listeye...aminnnn inş. yarın beni etiketlede hemen hamiş yazayım inşallah tabloya
Tebrik ederim canım Allah sag saglım kucagına almayıda nasıp etsinGünaydın kızlar şükürler olsun 11.gun degerim iz 253 çıktı bi daha bakılmaycak Rabbim hepinize nasip etsin canlar
Günaydın kızlar şükürler olsun 11.gun degerim iz 253 çıktı bi daha bakılmaycak Rabbim hepinize nasip etsin canlar
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız yaşın kaçtı benım 31 yasım banada ıkı emrıyo koyarlarmı acabaMerhaba arkadaşlar. Bu gün transferim yapıldı. 2 embriyo yerleştirdiler. 3. Gün embriyosu 8 hücreye bölünmüş benim minnaklar şimdi işin en zor kısmı beklemek... Neler yapmalıyız önerileriniz var mı? Hayırlı, nurlu cumalar
ne listesi arkadslar buOy kuzum, çok sağol, inşallah yazdıracağız o listeye...
Canım 26 yaşım. Doktorum insiyatif aldı. Bi konuş istersen doktorunlahayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız yaşın kaçtı benım 31 yasım banada ıkı emrıyo koyarlarmı acaba