• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim ilaclarin yan etkisi kabizlik, o nedenle yediklerine dikkat et, lifli seyler ye, mesela ananas iyi geliyor, kuru kayisi olabilir kuru incir olabilir. Bu arada transfer oldu diye hep yatma, evde odalarin icinde bol bol yuru ki metabolizma calissin hep yatmak daha cok yapar.
Sağol Can'ım valla iyi oldu söylediğin yok yatmıyorum hatta bira abartıyorum sanırım şuan işe gidiyorum tabi yavaş yavaş yürüyerek ☺️

Her negatif sonuçta yıkılıyodum artık bebeğim olmaz hatta eşimden ayrılmayı o sene düşündüm Çünkü bendeydi sorun tüplerim tıkalıydı hiç bir zaman tedavisiz hamile kalamayacağımı söyledi hatta bi doktor sizin hiç bir zaman Çocuğunuz olmayacak ve Ogün dünya Başıma yıkıldı daha doktor muane ederken gözyaşlarım Nasılda dökülüyodu hemşire bile ağlıyodu arkamda daha sonra şimdiki doktorum Alman kendisi Allah hidayet. Versin siz Birgün bu hastaneden anne olarak çıkacaksınız dedi ve şimdi oğlum 27 aylık Allah'ım sana şükürler olsun ve Rabbim sizlerede nasip etsin ve oğluma kardeşte nasip etsin inşallah
Canim insallah Kardesi de olacak. Zoru basarmissin artik hersey olur merak etme sen ☺️

Back