- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
Sağol Can'ım valla iyi oldu söylediğin yok yatmıyorum hatta bira abartıyorum sanırım şuan işe gidiyorum tabi yavaş yavaş yürüyerekCanim ilaclarin yan etkisi kabizlik, o nedenle yediklerine dikkat et, lifli seyler ye, mesela ananas iyi geliyor, kuru kayisi olabilir kuru incir olabilir. Bu arada transfer oldu diye hep yatma, evde odalarin icinde bol bol yuru ki metabolizma calissin hep yatmak daha cok yapar.
Âmin Can'ım hayırlı haberlerle dön inşallah :)Günaydın, yarın test günüm, çok heyecanlıyım, Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın...
Sağol Can'ım valla iyi oldu söylediğin yok yatmıyorum hatta bira abartıyorum sanırım şuan işe gidiyorum tabi yavaş yavaş yürüyerek
Insallah guzel haberlerini alacagiz canim :) yarin birkac kisi daha var sanirim ogrenecek :)Günaydın, yarın test günüm, çok heyecanlıyım, Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın...
Ayy canım benim, inşallah, bu beden de kaç kişiyiz?Insallah guzel haberlerini alacagiz canim :) yarin birkac kisi daha var sanirim ogrenecek :)
Canim insallah Kardesi de olacak. Zoru basarmissin artik hersey olur merak etme senHer negatif sonuçta yıkılıyodum artık bebeğim olmaz hatta eşimden ayrılmayı o sene düşündüm Çünkü bendeydi sorun tüplerim tıkalıydı hiç bir zaman tedavisiz hamile kalamayacağımı söyledi hatta bi doktor sizin hiç bir zaman Çocuğunuz olmayacak ve Ogün dünya Başıma yıkıldı daha doktor muane ederken gözyaşlarım Nasılda dökülüyodu hemşire bile ağlıyodu arkamda daha sonra şimdiki doktorum Alman kendisi Allah hidayet. Versin siz Birgün bu hastaneden anne olarak çıkacaksınız dedi ve şimdi oğlum 27 aylık Allah'ım sana şükürler olsun ve Rabbim sizlerede nasip etsin ve oğluma kardeşte nasip etsin inşallah
Hepimiz inşallah!!!Âmin Can'ım hayırlı haberlerle dön inşallah :)
Benimde yarin test gunum hayirli haberler veririz inşallahGünaydın, yarın test günüm, çok heyecanlıyım, Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın...
İnşallah canım, var mı belirtin? Be de tık yok! Lekelenme, ağrı, sızı hiçbirşey...Benimde yarin test gunum hayirli haberler veririz inşallah
Benimde test günüm yarın. hakkımızda hayırlısı inş.Benimde yarin test gunum hayirli haberler veririz inşallah
Ay ne çokmuşuz, harika!Benimde test günüm yarın. hakkımızda hayırlısı inş.
Hic biri yok canim ilk 5 gun vardı simdi hic bisey hissetiyorumİnşallah canım, var mı belirtin? Be de tık yok! Lekelenme, ağrı, sızı hiçbirşey...
Allah yardimcimiz olsunListeye benide Ekleyin yarin transferim olacak insallah 11.deneme
Bende ya, bir aşılamam var geçen yıldan, onda epey gaz şikayetim, kasık ağrım olmuştu, test günüm gelmeden de lekelenmiştim. Bu tedavide hiçbirş olmadı nerdeyse:)Hic biri yok canim ilk 5 gun vardı simdi hic bisey hissetiyorum
Sende belirti var mı canım?Benimde test günüm yarın. hakkımızda hayırlısı inş.
Ayniyiz canim ins yarinburda hamileyiz yazabilirizBende ya, bir aşılamam var geçen yıldan, onda epey gaz şikayetim, kasık ağrım olmuştu, test günüm gelmeden de lekelenmiştim. Bu tedavide hiçbirş olmadı nerdeyse:)
ekledim canım uğur getirsin inşallahbende
yaş 30
başkent hastanesi
sebepsiz infertilite
tarnsfer tarihi 12/11
test tarihi 24/11 benide eklersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?