2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bende anadolu yakasındayım cumartesı testım olumlu cıkarsa arastırıcam
Valla netcez bilmiyorumm..okuyorumdaa 5. Ayina kadar dr dr gezenler varmis..o yuzden tam netlesmesede sonuc arayislara basladimmm..
Ayy görmedim canim masallah ne bereketli oldu Kasım ayı şükürler olsun çok ama çok sevindim kuzum

Cook sukur canimmm...hepimizinki kat kat artsin insallahhh..

Ah Be canim doktor onlar neden çekiniyor sun
yüzlerce kadın doğumcuya gitmiş biri olarak erkek kadın doğumcularin daha işinin ehli olduğunu düşünüyorum

Yaa elimde degilll...diyorum yaa..kadina bile zor acarken..erkegee hic yapamam....en azindan boyle bi secenegim varken...

Hahaaa..kız bende öyleydim..Ama gittiğim kadın doktorlardan fayda görmeyince bende erkege gittim..kocam da cok tutucu..olmaz felan dedi.Ama benim 2 negatif aşılamamda kadın doktorun ilgisizligini görünce.kocam mecbur tamam dedi..Hatta ikinci aşılamada kanamaya düştüm. . Doktor hic ilgilenmedi git arar konuşuruz dedi..ilac bile vermedi..büzün kan degerlerim düştü. .pislik doktorun yüzünden..bende baska doktora gittim..kanamayi durdurmak icin ilac verdi..

Kizlar iki merkez arasinda kararszm yarin on grsme yapcm bahceci fulya mi acibadem maslak mi ne olursnz bugun karar vermem lazim

Bu listede ben yokum.özelden size mesaj attım bugün

Kızlar özel olmazsa diyecem ama en özelimizi paylaşıyoruz zaten :) Tüp Bebek paketinizin toplam tutarı ne oldu, paylaşabilir misniz?

Kızlar özel olmazsa diyecem ama en özelimizi paylaşıyoruz zaten :) Tüp Bebek paketinizin toplam tutarı ne oldu, paylaşabilir misniz?
malum ben daha başlangıçtayım ama son noktaya geldiğimde yazarım. zaten herşeyin çetelesini tutuyorum. o serseriler bi doğsun tahsil edicem. bir olursa ona pahalıya gelicekte ikiz olursa yarı yarıya fazla koymaz:)

hayırlı olsun arkadaşım. bebeklerin sağlıklı bir şekilde sana tutunurlar inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın:)

Kız bişey sorucam , tüp bebek sürecinde kilo aldınız mı ?
canım ben akşamları bazende sabah akşam yürüyüş yapıyorum. başlangıçta olmama vitaminlerden sanırım çabuk acıkıyorum. bu süreçte çoğu kişi kilo alıyormuş.dr um yürüyüş yaparsam hem vücudun için hem senin için iyi olur demişti. sen kilo aldınmı?

Canim senin sikintin neydi peki? Ve dr seninle ilk konustugunda cok gulluk gulistanlik bi tablo mi cizdi?
zaten çikolata kisti vardı ama sorun teşkil etmicegini ve cok kucuk oldugunu söledi.bu aksamda çikolata kistinden de kaynaklanabilir yada kromozomlarla ilgili olabilir adet olunca gel ayrıntılarıyla konuscaz dedi..valla içim kalktı resmen artık.bi kaç ay doktor yuzu görmek istemiyorum.hamiş haberini alan tüm arkadaslarım nolur bizdende dualarınızı eksik etmeyın..

Çok gözlerin aydın canım ben ilk gebeliğimde kan testinden 10 gün sonra bebeğimi gördüm daha sonra bir hafta sonrada kalp atışları için gitmiştim çok güzel bi duygu Rabbim o duyguyu herkese nasip etsin ama kan değerin bence çok iyi çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…