Ay canim ağzın ballı dualı olsun ınsssssss dualarınizi bekliyorum.
Valla netcez bilmiyorumm..okuyorumdaa 5. Ayina kadar dr dr gezenler varmis..o yuzden tam netlesmesede sonuc arayislara basladimmm..Bende anadolu yakasındayım cumartesı testım olumlu cıkarsa arastırıcam
Ayy görmedim canim masallah ne bereketli oldu Kasım ayı şükürler olsun çok ama çok sevindim kuzum
Ah Be canim doktor onlar neden çekiniyor sun
yüzlerce kadın doğumcuya gitmiş biri olarak erkek kadın doğumcularin daha işinin ehli olduğunu düşünüyorum
Hahaaa..kız bende öyleydim..Ama gittiğim kadın doktorlardan fayda görmeyince bende erkege gittim..kocam da cok tutucu..olmaz felan dedi.Ama benim 2 negatif aşılamamda kadın doktorun ilgisizligini görünce.kocam mecbur tamam dedi..Hatta ikinci aşılamada kanamaya düştüm. . Doktor hic ilgilenmedi git arar konuşuruz dedi..ilac bile vermedi..büzün kan degerlerim düştü. .pislik doktorun yüzünden..bende baska doktora gittim..kanamayi durdurmak icin ilac verdi..Valla netcez bilmiyorumm..okuyorumdaa 5. Ayina kadar dr dr gezenler varmis..o yuzden tam netlesmesede sonuc arayislara basladimmm..
Cook sukur canimmm...hepimizinki kat kat artsin insallahhh..
Yaa elimde degilll...diyorum yaa..kadina bile zor acarken..erkegee hic yapamam....en azindan boyle bi secenegim varken...
Kesinlikle.Ah Be canim doktor onlar neden çekiniyor sun
yüzlerce kadın doğumcuya gitmiş biri olarak erkek kadın doğumcularin daha işinin ehli olduğunu düşünüyorum
hemen ekleyip ilk hamile yazımızıda yazayım Allah tamamına erdirsin inş.
Dayanamıyorum yeter uleeeeyyynn diyosun :) Hadi Allah rast getirsin, hayırlı güzel haberler ver inş.Kizlar ben dayanamadim yarin kan testi yapicam. Artik hakkimdan hayirlisi :) yarin 10. Gun transferin. Normalde pzt yapacaktim ama dayanamiyorum
Bu listede ben yokum.özelden size mesaj attım bugün[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]SEBEP[/td]
[td]MERKEZ [/td]
[td]TRANSFER TARİHİ[/td]
[td]SONUÇ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kanikey[/td]
[td]26[/td]
[td]erkek infertilitesi[/td]
[td]Doğufertil[/td]
[td]ertelendi[/td]
[td]beklemede [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]echomare[/td]
[td]31[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Ankara Başkent[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]WAW[/td]
[td]27[/td]
[td]PCOS[/td]
[td]bahçeci umut[/td]
[td]11/11/2015 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysegulsen[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]violet_79[/td]
[td]36[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]bahçeci fulya [/td]
[td].[/td]
[td]beklemede[/td][td][/td]
[/tr]
[td]Malimali[/td]
[td]30[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Malatya Eğitim ve Araştırma H.[/td]
[td]10/11/2015[/td]
[tr]
[td]bert[/td]
[td]41[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]eurofertil su [/td]
[td].[/td]
[/tr]
[td]elmacıAşkım[/td]
[td]26[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]24/11/2015[/td]
[tr]
[tr]
[td]Artemis88[/td]
[td]27[/td]
[td]Düşük amh,yüksek Fsh[/td]
[td]Kadıköy şifa hastanesi tüp bebek [/td]
[td]10/11/2015[/td]
[/tr]
[td]gzdedz[/td]
[td]32[/td]
[td]çikolata kist[/td]
[td]medicana[/td]
[td]ertelendi[/td]
[/tr]
[td]galariel80[/td]
[td]35[/td]
[td]erkek infertilitesi[/td]
[td]Antalya [/td]
[td].[/td]
[tr]
[td]Mavili33[/td]
[td]33[/td]
[td]Prolaktin yüksekliği[/td]
[td]Eurofertil İstanbul[/td]
[td]10/11/2015[/td]
[/tr]
[td]nursela09[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]03/11/2015[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[tr]
[td]Ozlemehmet06[/td]
[td]26[/td]
[td]Pcos[/td]
[td]HRS Ankara Kadın H.[/td]
[td]20/11/2015[/td]
[/tr]
[td]Birmur[/td]
[td]37[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Medipol [/td]
[td]11/11/2015[/td]
[tr]
[td]Ayfat2013[/td]
[td]31[/td]
[td]tüpler tıkalı[/td]
[td]Almanya[/td]
[td]30/11/2015[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[/td][/table][td]
hepimize uğurlu olsun bu liste eklenmek isteyenler bana msj atsın kızlar[/td]
Bahçeci diye önerebilirim. Laboratuvar cok iyiymiş.Kizlar iki merkez arasinda kararszm yarin on grsme yapcm bahceci fulya mi acibadem maslak mi ne olursnz bugun karar vermem lazim
malum ben daha başlangıçtayım ama son noktaya geldiğimde yazarım. zaten herşeyin çetelesini tutuyorum. o serseriler bi doğsun tahsil edicem. bir olursa ona pahalıya gelicekte ikiz olursa yarı yarıya fazla koymaz:)Kızlar özel olmazsa diyecem ama en özelimizi paylaşıyoruz zaten :) Tüp Bebek paketinizin toplam tutarı ne oldu, paylaşabilir misniz?
hayırlı olsun arkadaşım. bebeklerin sağlıklı bir şekilde sana tutunurlar inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın:)Merhaba arkadaşlar! Ben de Kasım ayinda tedaviye başladım. 4 kasimda basladim. Dün 2 tane embriyo transferi yapildi. Gün sayıyorum artık. 28 kasim test tarihim. Rabbim isteyen dileyen herkese ve bana da hayırlı ve sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
Teşekkürler canım. Aminnnn inşallah bu güzelliği yaşarız.hayırlı olsun arkadaşım. bebeklerin sağlıklı bir şekilde sana tutunurlar inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın:)
canım ben akşamları bazende sabah akşam yürüyüş yapıyorum. başlangıçta olmama vitaminlerden sanırım çabuk acıkıyorum. bu süreçte çoğu kişi kilo alıyormuş.dr um yürüyüş yaparsam hem vücudun için hem senin için iyi olur demişti. sen kilo aldınmı?Kız bişey sorucam , tüp bebek sürecinde kilo aldınız mı ?
Memorial nasilBahçeci diye önerebilirim. Laboratuvar cok iyiymiş.
zaten çikolata kisti vardı ama sorun teşkil etmicegini ve cok kucuk oldugunu söledi.bu aksamda çikolata kistinden de kaynaklanabilir yada kromozomlarla ilgili olabilir adet olunca gel ayrıntılarıyla konuscaz dedi..valla içim kalktı resmen artık.bi kaç ay doktor yuzu görmek istemiyorum.hamiş haberini alan tüm arkadaslarım nolur bizdende dualarınızı eksik etmeyın..Canim senin sikintin neydi peki? Ve dr seninle ilk konustugunda cok gulluk gulistanlik bi tablo mi cizdi?
Çok gözlerin aydın canım ben ilk gebeliğimde kan testinden 10 gün sonra bebeğimi gördüm daha sonra bir hafta sonrada kalp atışları için gitmiştim çok güzel bi duygu Rabbim o duyguyu herkese nasip etsin ama kan değerin bence çok iyi çıkmışmerhaba arkadaslar,öncelikle herkes icin rabbimden hayirlisini diliyorum insallah hepimiz tez zamanda bebek sahii oluruz. bende bugün güzel sonucumu aldim. dondurulmus 5günlük Blastoksit leri 9 kasimda yerlestirtmistik 2 tane bugün Sabah kann testi yaptirdim ve doktorum güzel haberi telefonla Verdi. hcg orani 115 dedi, ii oldugunu söyledi ama ben pek bilmiyorum bu hcg oranini, sizce nasil oluyor bilgisi olan varmi? 30 kasimdada ilk ultrason randevumuz var, o zamana kalp atislarini duymam mümkün olurmu? birde bel agrisi ile aksamlari baslayan siddetli olmasada rahatsiz eden bulantilarim oluyor, bunlar kötümü sizce? ikinci tüp bebek denemem ama ilk hamileligim olacak allahin izniyle, kimsede bilmiyor cevremden soramiyorumda anlayacaginiz cok kafaya takmamak icin sizden yardim rica ediyorum :) simdiden coook tesekkür ederim her birinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?