Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler. .ama nasil olucakki offf..yatıyorum hepO zaman yanlış yerlwstiriyoraundur. Gelmemesi lazım dikkat et en önemli ilaç bu. İyice İt ve muhakkak kalkmadan ve cok kipirdamadan 15 dk yat.
Buradqn tarfif biraz komik oluyoTeşekkürler. .ama nasil olucakki offf..yatıyorum hep
Benim de daha onceden kadin dr larda rahatsiz edici deneyimlerim olmustu. Erkek dr da daha rahat edihorum nedense. Var bende bi terslikCok sagol canimm..Yaww bendede erkek dr takintisi var..kadina bile zor gittim simdiye kadar...esim bendende takikk...
Tesekkurler canimm..oda mi erkekk gidemiyorum yaa..allah mecbur etmesinn..ama elimde degill..
Valla bu gidisle bi sansimi denicem leylada baktimki yogun ayrilirim..esim bahcecide devam etmem taraftari ama bende o merkeze gitmek istwmiyoeum..eger drun muayenehanesi varsa oraya giderim..
Sifa dada bebek karisma olaylarina cok karismis diyorlar...
Medipolde yogun bakim uniteside varmis..
Cok sagol arkadasimm..
Ayyyyyy cokk sukurr...hadi hayirlii olsunnn...esas simdiden sonrasini gor sennn...nasil heycannn
Benimde bugün 6. Gün.bende hiç belirti yok.opudan beri rahimlik sanki dışarı çıkacak gbi ağrı varkızlar bnm 6 gunum bugun sizlerin belirtileri neler?? hamıle kalan arkadaşlarr sizde cevaplarsanız sevınırım:)
Özelden aciklasanizBuradqn tarfif biraz komik oluyo
bnmde kasık ağrılarım 2 gündür bel ağrılarım başladı baldırlarım sızlıyor bide bu progestan jelden mıdırnedır akıntım var mı yokmu anlamadımBenimde bugün 6. Gün.bende hiç belirti yok.opudan beri rahimlik sanki dışarı çıkacak gbi ağrı var
Yazdım canimÖzelden aciklasaniz
Teşekkürler canımYazdım canim
Bende orda basda sema ovaliya gittimm...sonra bahar caglara gectim 1 sene...WAW bu arada benim normalde kontrollere gittigim doktor Medipol'de Perihan Özden. Onu da düşünebilirsin tatlı ve iyi bir kadın. Hormonlarıma bakan kontrol eden oydu sonra sonuclar geregi tüp bebege yoneldim. Ama bana güven verdi bilemiyorum
Dayan canim ben dru aradım cumartesiden once yaptırma dedıKizlar ben dayanamadim yarin kan testi yapicam. Artik hakkimdan hayirlisi :) yarin 10. Gun transferin. Normalde pzt yapacaktim ama dayanamiyorum
Bende anadolu yakasındayım cumartesı testım olumlu cıkarsa arastırıcamBen anadolu yakasindayim. Goztepe echomar da Fatih Esen den memnundum. Teshis ve tedavilerinde basarili. Tup bebege baslayinca ayrildik ama bana guven veren bir dr du
Ama ben gebelik olursa (umarim olur) ozellikle ikiz gebelik yine tup bebek dr uma devam edicem. Nasil olsa muayenehanesine gidicem
Evet canim 7. Gun yeniledim yazdim ama gormedinmi.. 7. Gun 56 cikti...yarin 9. Gun yine vericem ins..
Bende hiç bişey yok canımKizlar ya Soldan Soldan bicakli yorlar beni bu bebislerinin. Ay ay dedirtiyorlar bana ya ozellikle bu aksam. 9. Gun bugun. Kızlar böyle olanını varmı?
Cok sagol canimm..Yaww bendede erkek dr takintisi var..kadina bile zor gittim simdiye kadar...esim bendende takikk...
Tesekkurler canimm..oda mi erkekk gidemiyorum yaa..allah mecbur etmesinn..ama elimde degill..
Valla bu gidisle bi sansimi denicem leylada baktimki yogun ayrilirim..esim bahcecide devam etmem taraftari ama bende o merkeze gitmek istwmiyoeum..eger drun muayenehanesi varsa oraya giderim..
Sifa dada bebek karisma olaylarina cok karismis diyorlar...
Medipolde yogun bakim uniteside varmis..
Cok sagol arkadasimm..
Ayyyyyy cokk sukurr...hadi hayirlii olsunnn...esas simdiden sonrasini gor sennn...nasil heycannn
Kizlar ya Soldan Soldan bicakli yorlar beni bu bebislerinin. Ay ay dedirtiyorlar bana ya ozellikle bu aksam. 9. Gun bugun. Kızlar böyle olanını varmı?
Ay canim ağzın ballı dualı olsun ınsssssss dualarınizi bekliyorum.Canim benimde hep öyle oldu inşaallah hamilesindir