- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Hayrli olsn canm kacnci gun embryosuydu nelere dikkat ettin hep yattnmiKızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrli olsn canm kacnci gun embryosuydu nelere dikkat ettin hep yattnmiKızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
merhaba arkadaslar,öncelikle herkes icin rabbimden hayirlisini diliyorum insallah hepimiz tez zamanda bebek sahii oluruz. bende bugün güzel sonucumu aldim. dondurulmus 5günlük Blastoksit leri 9 kasimda yerlestirtmistik 2 tane bugün Sabah kann testi yaptirdim ve doktorum güzel haberi telefonla Verdi. hcg orani 115 dedi, ii oldugunu söyledi ama ben pek bilmiyorum bu hcg oranini, sizce nasil oluyor bilgisi olan varmi? 30 kasimdada ilk ultrason randevumuz var, o zamana kalp atislarini duymam mümkün olurmu? birde bel agrisi ile aksamlari baslayan siddetli olmasada rahatsiz eden bulantilarim oluyor, bunlar kötümü sizce? ikinci tüp bebek denemem ama ilk hamileligim olacak allahin izniyle, kimsede bilmiyor cevremden soramiyorumda anlayacaginiz cok kafaya takmamak icin sizden yardim rica ediyorum :) simdiden coook tesekkür ederim her birinize...
Hayirli olsun. Insallah guzel bi gebelik gecirirsiniz.merhaba arkadaslar,öncelikle herkes icin rabbimden hayirlisini diliyorum insallah hepimiz tez zamanda bebek sahii oluruz. bende bugün güzel sonucumu aldim. dondurulmus 5günlük Blastoksit leri 9 kasimda yerlestirtmistik 2 tane bugün Sabah kann testi yaptirdim ve doktorum güzel haberi telefonla Verdi. hcg orani 115 dedi, ii oldugunu söyledi ama ben pek bilmiyorum bu hcg oranini, sizce nasil oluyor bilgisi olan varmi? 30 kasimdada ilk ultrason randevumuz var, o zamana kalp atislarini duymam mümkün olurmu? birde bel agrisi ile aksamlari baslayan siddetli olmasada rahatsiz eden bulantilarim oluyor, bunlar kötümü sizce? ikinci tüp bebek denemem ama ilk hamileligim olacak allahin izniyle, kimsede bilmiyor cevremden soramiyorumda anlayacaginiz cok kafaya takmamak icin sizden yardim rica ediyorum :) simdiden coook tesekkür ederim her birinize...
Kizlarr bisi sorucammm....???
Istanbul anadolu yakasinda oturanlarr...gebelik olusursa hangi hastanede hangi dr da...devam etmeyi dusunuyorsunuzz ???
Benim bahcecideki dr um takipde yapiyormus ama..merkeze gitmeyi istemiyorum yaa...
Kosuyolu medipolde .dr sukriye leyla altuntas... da iyi diyorlarr..
Tavsiye edebileceginiz dr varmi...
Hosgeldin canım, oncelikle hayırlı ugurlu olsun, allah kucagına almayı nasip etsin. Darısı bizlere :)))
Benim bildigim kanda 10 'dan fazla cıkan hcg hamile demek oluyor ve her gün gitgide artıyor, yani 115 gayet guzel :) gitgide artacaktır. Bu arada diger agrılar bulantılar da hamilelik belirtileridir :) kafana takacak birsey yok ne güzel olumlu sonuc aldın keyfini çıkar :)
Hayirli olsun. Insallah guzel bi gebelik gecirirsiniz.
merhaba:) çok bilgili olmamakla beraber okuduklarım doğrultusunda 10. günde değeriniz gayet iyi. tabii takdir allahın. inşallah allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip eder. hayırlı olsun inşallah:)merhaba arkadaslar,öncelikle herkes icin rabbimden hayirlisini diliyorum insallah hepimiz tez zamanda bebek sahii oluruz. bende bugün güzel sonucumu aldim. dondurulmus 5günlük Blastoksit leri 9 kasimda yerlestirtmistik 2 tane bugün Sabah kann testi yaptirdim ve doktorum güzel haberi telefonla Verdi. hcg orani 115 dedi, ii oldugunu söyledi ama ben pek bilmiyorum bu hcg oranini, sizce nasil oluyor bilgisi olan varmi? 30 kasimdada ilk ultrason randevumuz var, o zamana kalp atislarini duymam mümkün olurmu? birde bel agrisi ile aksamlari baslayan siddetli olmasada rahatsiz eden bulantilarim oluyor, bunlar kötümü sizce? ikinci tüp bebek denemem ama ilk hamileligim olacak allahin izniyle, kimsede bilmiyor cevremden soramiyorumda anlayacaginiz cok kafaya takmamak icin sizden yardim rica ediyorum :) simdiden coook tesekkür ederim her birinize...
Arkadaşlar merhaba !Rabbım hepımızd saglıklı evlatlar nasıp eylesın .. Ben de pazartesi günü iğnelerimi vurulmaya basladım .. Bu benım 2. Tüp bebek denemem olacak. İlki haZiran ayında Prof Faruk Buyruda olmustu beta hcg 7000 lere kadar cıktı kesemız olustu ama bebegı hıc goremedık kürtaj oldum .tavsiye uzerine Prof Bulent Tiras a basladim.Muhtemelen pazartesu gunu catlatma ignemi olacagim , carsamba yumjrta toplama, spermlere mikrocip yontemi uygulacak sonrasında dollenen embrıyoların en iyi 4 tanesınden sıvı alınıp genetık ıncelemeye yollanacak , genetıgı duZgun olanlar dondurulacak , benım de 3 aylık lucrın tedavım baslayacak , bu da çikolata kistim var onun kcın sanırım , transfersen bır ay once de rahım fılmı ve hıstereskopı uygulanacak muhtemelen mart ayında transferim olacak, Bıra uzun ve malıyetlı bır surec ama ınsallah bebeklerım benımle olsunda .. Bu yolda bırbırımıze destekle atlatırız ınslalah. Bol hamıle haberı alacagımız bir topik olsun :)
bir ikiz annesi daha katılıcak inşallah hamişlerimizin arasına:) hayırlı uğurlu olsun canım gönlüne göre olsun herşey:)Merhaba
Bugün transfer yapıldı çoook heyecanlıyım çok. 2 embriyo yerleştirdiler. Test tarihim 30 kasım :) Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Teşekkūr ederim canïm darısï başïnïzaAy canım benim çok sevindim senin adına içini ferah tut artık içinde ufacıkta olsa bi can taşıyorsun Rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin çok çok gözlerin aydın
Olabilir canım kişide kişiye degisiyo ins bnm gibi olmaz kimse:)Ay dur korkutmayalim insanlari progestan igneyle
Ben de o kadar agir degildi oturup kalkarken sikintiydi bir de yatarken donmek sikintili oluyordu. Belki de kisiden kisiye degisiyodur tabi herkesin aci esigi de farkli
Hayirli olsun canimmm. Gec bakalim test sirasinaMerhaba
Bugün transfer yapıldı çoook heyecanlıyım çok. 2 embriyo yerleştirdiler. Test tarihim 30 kasım :) Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Evet canim 7. Gun yeniledim yazdim ama gormedinmi.. 7. Gun 56 cikti...yarin 9. Gun yine vericem ins..WAW CANIM TEST II YENIledinMI aklimdasin
O zaman yanlış yerlwstiriyoraundur. Gelmemesi lazım dikkat et en önemli ilaç bu. İyice İt ve muhakkak kalkmadan ve cok kipirdamadan 15 dk yat.Bende aynısını kullanıyorum. .ama geri geliyor hep
Canım sakin sıkıntı etme. Benim ilk 3 denememde ki dr da biraz böyleydi. Huzursuz ediyordu beni. Dengesizler. Sen yine güzel ayrıntılarını sor bilgi versin düzgün. Ona göre sende yolunu cizersin.Canim senin sikintin neydi peki? Ve dr seninle ilk konustugunda cok gulluk gulistanlik bi tablo mi cizdi?
Canım ağlayacak bişiy yok. Ek progestan takviyesi alırsın halledilir. Lütfen kendini toparla Wen bebisinde oda sana tutunsun iyice. Hadi bakalım derin bir nefes ve rahatlama....Hayrli olsn canm kacnci gun embryosuydu nelere dikkat ettin hep yattnmi
Ben anadolu yakasindayim. Goztepe echomar da Fatih Esen den memnundum. Teshis ve tedavilerinde basarili. Tup bebege baslayinca ayrildik ama bana guven veren bir dr du
Ama ben gebelik olursa (umarim olur) ozellikle ikiz gebelik yine tup bebek dr uma devam edicem. Nasil olsa muayenehanesine gidicem
Tesekkurler canimm..oda mi erkekk gidemiyorum yaa..allah mecbur etmesinn..ama elimde degill..Canim anadolu yakasında atasehir memorialda tolga ergin var tavsiye ederim
Mrb cnm,
Ben de Leyla hanımı cok duydum ama çok kalabalıkmış biraz ondan şikayet ediyor herkes, hızlı muayene olunuyormus yetişmek için sanırım. Medipol benım de işime geliyor evime 5 dk ama doktor önemli işte. Kadıköy şifanın doktorlarını da arastırıyorum biraz, kadıkoy ve atesehır dogum alanında basarılı bayagı.
Sanki tuttu gibi konusuyorum ben de :)
Bu arada Violet79'un dediği gibi, Fatih Esen'e de bir arkadasım gidiyor o da cok memnun, Özel Goztepe hastanesinde, kendisi normal dogumda da basarılı. Eger normal düşünürsen zfatih beyi de arastır derim.
Merhaba
Canım hayırlı olsun. Kavuştun bebisine. Sakın rahat sabırlı ve güzel günlerde sonucu bekle. Icini ferah tutacaktır en önemlisi.bir ikiz annesi daha katılıcak inşallah hamişlerimizin arasına:) hayırlı uğurlu olsun canım gönlüne göre olsun herşey:)