2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar ya Soldan Soldan bicakli yorlar beni bu bebislerinin. Ay ay dedirtiyorlar bana ya ozellikle bu aksam. 9. Gun bugun. Kızlar böyle olanını varmı?

kızlar bnm 6 gunum bugun sizlerin belirtileri neler?? hamıle kalan arkadaşlarr sizde cevaplarsanız sevınırım:)

Benim de daha onceden kadin dr larda rahatsiz edici deneyimlerim olmustu. Erkek dr da daha rahat edihorum nedense. Var bende bi terslik

Benimde bugün 6. Gün.bende hiç belirti yok.opudan beri rahimlik sanki dışarı çıkacak gbi ağrı var
bnmde kasık ağrılarım 2 gündür bel ağrılarım başladı baldırlarım sızlıyor bide bu progestan jelden mıdırnedır akıntım var mı yokmu anlamadım

WAW bu arada benim normalde kontrollere gittigim doktor Medipol'de Perihan Özden. Onu da düşünebilirsin tatlı ve iyi bir kadın. Hormonlarıma bakan kontrol eden oydu sonra sonuclar geregi tüp bebege yoneldim. Ama bana güven verdi bilemiyorum

Bende orda basda sema ovaliya gittimm...sonra bahar caglara gectim 1 sene...

Kucuk bi hastane ama...ben operasyonlarida orda yaptirdimm..ekip guzel temiz..ne bilim yogun bakim uniteside varyaa..gonlum yine ordan yana heralde..benim drum gitmis...ordan bi dr olabilir yine..

Bende anadolu yakasındayım cumartesı testım olumlu cıkarsa arastırıcam

Ah Be canim doktor onlar neden çekiniyor sun
yüzlerce kadın doğumcuya gitmiş biri olarak erkek kadın doğumcularin daha işinin ehli olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…