2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hosgeldin canım, oncelikle hayırlı ugurlu olsun, allah kucagına almayı nasip etsin. Darısı bizlere :)))

Benim bildigim kanda 10 'dan fazla cıkan hcg hamile demek oluyor ve her gün gitgide artıyor, yani 115 gayet guzel :) gitgide artacaktır. Bu arada diger agrılar bulantılar da hamilelik belirtileridir :) kafana takacak birsey yok ne güzel olumlu sonuc aldın keyfini çıkar :)

Hayirli olsun. Insallah guzel bi gebelik gecirirsiniz.

Bu arada Violet79'un dediği gibi, Fatih Esen'e de bir arkadasım gidiyor o da cok memnun, Özel Goztepe hastanesinde, kendisi normal dogumda da basarılı. Eger normal düşünürsen zfatih beyi de arastır derim.

tesekkür ederim canim, ama ben erken sevinipte sonradan üzülmek istemiyorum, fazla sevinmemeye calisiyorum sonucta bünyem ilk defa yasiyor bunlari ve ne Kadar yatkin bilemiyorum. INsan genede korkuyor iste.. Rabbim insallah herkese nasip eder canim.. bel agriyinca korkuyorum hastalanirim diye

merhaba:) çok bilgili olmamakla beraber okuduklarım doğrultusunda 10. günde değeriniz gayet iyi. tabii takdir allahın. inşallah allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip eder. hayırlı olsun inşallah:)

Size hangi ilaçları uyguladı?

Ay dur korkutmayalim insanlari progestan igneyle
Ben de o kadar agir degildi oturup kalkarken sikintiydi bir de yatarken donmek sikintili oluyordu. Belki de kisiden kisiye degisiyodur tabi herkesin aci esigi de farkli
Olabilir canım kişide kişiye degisiyo ins bnm gibi olmaz kimse:)

Canim senin sikintin neydi peki? Ve dr seninle ilk konustugunda cok gulluk gulistanlik bi tablo mi cizdi?
Canım sakin sıkıntı etme. Benim ilk 3 denememde ki dr da biraz böyleydi. Huzursuz ediyordu beni. Dengesizler. Sen yine güzel ayrıntılarını sor bilgi versin düzgün. Ona göre sende yolunu cizersin.

Cok sagol canimm..Yaww bendede erkek dr takintisi var..kadina bile zor gittim simdiye kadar...esim bendende takikk...

Canim anadolu yakasında atasehir memorialda tolga ergin var tavsiye ederim
Tesekkurler canimm..oda mi erkekk gidemiyorum yaa..allah mecbur etmesinn..ama elimde degill..

Valla bu gidisle bi sansimi denicem leylada baktimki yogun ayrilirim..esim bahcecide devam etmem taraftari ama bende o merkeze gitmek istwmiyoeum..eger drun muayenehanesi varsa oraya giderim..

Sifa dada bebek karisma olaylarina cok karismis diyorlar...

Medipolde yogun bakim uniteside varmis..

Bu arada Violet79'un dediği gibi, Fatih Esen'e de bir arkadasım gidiyor o da cok memnun, Özel Goztepe hastanesinde, kendisi normal dogumda da basarılı. Eger normal düşünürsen zfatih beyi de arastır derim.

Cok sagol arkadasimm..

Merhaba
Bugün transfer yapıldı çoook heyecanlıyım çok. 2 embriyo yerleştirdiler. Test tarihim 30 kasım :) Allahım hepimizin gönlüne göre versin

Ayyyyyy cokk sukurr...hadi hayirlii olsunnn...esas simdiden sonrasini gor sennn...nasil heycannn

bir ikiz annesi daha katılıcak inşallah hamişlerimizin arasına:) hayırlı uğurlu olsun canım gönlüne göre olsun herşey:)
Canım hayırlı olsun. Kavuştun bebisine. Sakın rahat sabırlı ve güzel günlerde sonucu bekle. Icini ferah tutacaktır en önemlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…