- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
zafere giden yolda çekilen çile kutsaldırO zaman başa gelen çekilcek artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zafere giden yolda çekilen çile kutsaldırO zaman başa gelen çekilcek artık
5 daha iyi..yada 4.benimki 4.gün embriyosu. .Tecrübeli arkadaşlardan ACİLL yardım istiyorum. Şimdi aradılar. 2 embriyom oluşmuştu 4 e bölünmüş ikiside. Bu iyiye mi işaret? Salı günü toplama işlemim oldu. Yarın transfer için çağırdılar. Bu 3. Gün veya 5. Gün embriyoları ne oluyo? Hangisi daha iyi oluyo? Yalvarırım beni bilgilendirin
Bende aynısını kullanıyorum. .ama geri geliyor hepKuzum çok sevindim. Rabbim hayırlı etsin ins. Sana zaten dr progestan vermemismiydi. Ben günde fitil olarak toplam 6 adet kullanıyorum. Tül bebeğin en önemli ilacı bu zaten.
Canim hibor sadece vuruldugu sırada acıyor sonra geçiyo ama progestan iğne felç gibi yapıo bacaklarina kadar ağrı ama progestan iğneyi sadece donmus embriyo larda ve düşük tehlikesi olanlara veriyo bnm dr . bebisim sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsin de bn razıyım o gül kokulumu kucağıma alayım de inshiboru çok duymuştum canım deriye girdiğinde kendisini hissettiren bir iğneymiş ama progestanı bilmiyodum. wallahi transferden önce korkar oldum ki ben de iğne fobisi var. hoş atlattım bayağı bir ama bakalım hayırlısı:)
tedavin hayırlı olsun canm 4 günlük iğne kullanıp kontrele gidinci devam etmeni söyleyecek zaten sadece doz ayarlanması yapılacak doktoru aramana gerek yokAmin canım , :)
Şimdi aklıma takılan bir şey oldu. Bana 4 günlük iğne verdi dr. Hani 15 falan olmuyomuydu iğneler? Bilen var mı? Dr u arasam mı acaba?
Canim hibor sadece vuruldugu sırada acıyor sonra geçiyo ama progestan iğne felç gibi yapıo bacaklarina kadar ağrı ama progestan iğneyi sadece donmus embriyo larda ve düşük tehlikesi olanlara veriyo bnm dr . bebisim sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsin de bn razıyım o gül kokulumu kucağıma alayım de ins
Canim senin sikintin neydi peki? Ve dr seninle ilk konustugunda cok gulluk gulistanlik bi tablo mi cizdi?kızlar bursa art tüp bebek merkezi prof.osman develioğlu'na gidiyorum bu aksam arıcam yarın herhlde cagırır konusmaya..anlamadıgım sey ben opudan cıktıktan sonra rahim düne kadr cok iyiyken bana döndü rahımı begenmedim belki onumuzdeki ay transfer ederim vs vs konusmaya basladı..anlam verememiştim neden hersey iyi iken tersine donmeye basladıgına ve dun aksam döllenmediğini ögrendim.belki ben altında birsey arıyorum ama anlam veremedim.eger beni tatmin edici bi acıklama yapmassa bi kaç ay maddi manevi dinlenip baska doktor arastırıcam.nasip işte olmadı..
Ben anadolu yakasindayim. Goztepe echomar da Fatih Esen den memnundum. Teshis ve tedavilerinde basarili. Tup bebege baslayinca ayrildik ama bana guven veren bir dr duKizlarr bisi sorucammm....???
Istanbul anadolu yakasinda oturanlarr...gebelik olusursa hangi hastanede hangi dr da...devam etmeyi dusunuyorsunuzz ???
Benim bahcecideki dr um takipde yapiyormus ama..merkeze gitmeyi istemiyorum yaa...
Kosuyolu medipolde .dr sukriye leyla altuntas... da iyi diyorlarr..
Tavsiye edebileceginiz dr varmi...
Kizlarr bisi sorucammm....???
Istanbul anadolu yakasinda oturanlarr...gebelik olusursa hangi hastanede hangi dr da...devam etmeyi dusunuyorsunuzz ???
Benim bahcecideki dr um takipde yapiyormus ama..merkeze gitmeyi istemiyorum yaa...
bende aynı şekilde canım.iğne görünce bayılan birisi olarak şuanda kendime iğne saplıyosam geri kalan herşey fasa fiso:)zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır napalım:)Canim hibor sadece vuruldugu sırada acıyor sonra geçiyo ama progestan iğne felç gibi yapıo bacaklarina kadar ağrı ama progestan iğneyi sadece donmus embriyo larda ve düşük tehlikesi olanlara veriyo bnm dr . bebisim sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsin de bn razıyım o gül kokulumu kucağıma alayım de ins
hakkında hayırlısı olsun canım. vardır bir hayır inşallah..kızlar bursa art tüp bebek merkezi prof.osman develioğlu'na gidiyorum bu aksam arıcam yarın herhlde cagırır konusmaya..anlamadıgım sey ben opudan cıktıktan sonra rahim düne kadr cok iyiyken bana döndü rahımı begenmedim belki onumuzdeki ay transfer ederim vs vs konusmaya basladı..anlam verememiştim neden hersey iyi iken tersine donmeye basladıgına ve dun aksam döllenmediğini ögrendim.belki ben altında birsey arıyorum ama anlam veremedim.eger beni tatmin edici bi acıklama yapmassa bi kaç ay maddi manevi dinlenip baska doktor arastırıcam.nasip işte olmadı..
Osmn behe bnde gttm zmannda cok iyi bi dr eger baska dr istersen sahin zeteroglu var acibadmde oda iyi ben su an soranuste serbulent orhanerde yaptriyorm tup bebegmikızlar bursa art tüp bebek merkezi prof.osman develioğlu'na gidiyorum bu aksam arıcam yarın herhlde cagırır konusmaya..anlamadıgım sey ben opudan cıktıktan sonra rahim düne kadr cok iyiyken bana döndü rahımı begenmedim belki onumuzdeki ay transfer ederim vs vs konusmaya basladı..anlam verememiştim neden hersey iyi iken tersine donmeye basladıgına ve dun aksam döllenmediğini ögrendim.belki ben altında birsey arıyorum ama anlam veremedim.eger beni tatmin edici bi acıklama yapmassa bi kaç ay maddi manevi dinlenip baska doktor arastırıcam.nasip işte olmadı..
Canım gidip görüş, en dogal hakkın, kafamdaki soru işaretlerinden kurtul. İnsallah hersey güzel olurkızlar bursa art tüp bebek merkezi prof.osman develioğlu'na gidiyorum bu aksam arıcam yarın herhlde cagırır konusmaya..anlamadıgım sey ben opudan cıktıktan sonra rahim düne kadr cok iyiyken bana döndü rahımı begenmedim belki onumuzdeki ay transfer ederim vs vs konusmaya basladı..anlam verememiştim neden hersey iyi iken tersine donmeye basladıgına ve dun aksam döllenmediğini ögrendim.belki ben altında birsey arıyorum ama anlam veremedim.eger beni tatmin edici bi acıklama yapmassa bi kaç ay maddi manevi dinlenip baska doktor arastırıcam.nasip işte olmadı..
Beni de ekler misin cnmekledim canım
Kizlarr bisi sorucammm....???