2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin canım.

Zor gunler gecirmissin sen de. Insallah bu sefer sonuna kadar sursun gebeligin kucagina al.
Ilkini nerede yaptirmistin peki.
Benim e2 ve progesteron hormonlarima opuya yakin bakilmisti bigun once fln. Ttansferden hemen once bakmadilar.

Benimde transferden 4 gun once baktilarrr....zor ki ne zorr..birde oncesi tedaviler varr..onlar ayri filimm...insallah hepimizin degerleri kat kat artar...ve kucagimiza almak nasip olur insallahhh...

canım allahım hayırla sağlıkla kucagına alacagın bebeler nasip etsin kızım iyi mi bilmiyorum doğunca öğrenecem pek doktora gitmiyorum artık hayırlısı sende dua et bana ne olur.
Rabbim güzel gönlüne göre versin canım , ederım tabı kı o zamanda cok etmıstım sana . Sag saglım saglıcakla kucagına al kızını doktorlarda cogu kez yanilabiliyorlar bu konuda , iyi yapmissin cok doktora gitmeyerek yoksa 9 ay boyunca hep stres .. Allah yardimcin olsun canim

Bu arada sayfadaki bütün Arkadaşlara merhaba benide aranıza alırsanız sevinirim çünkü bende bu ay tedaviye başladım aşağı yukarı transfer tarihi 30 kasım gibi gözüküyo
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder ins. Bu meşakkatli yolà hoşgeldin. ..

Danışmadan sanırım. Adi Neslihan

Canım ben malatyadayim. Malatya araştırmada yaptırdım.

Arkadaşlar gunaydinnnnnn bugün benim 9. Günüm. Geceleri bir usuyup bir ateş basıyor. Hele bu gece dondum. Dün de ayaklarım bir türlü ısınmadi. Bu tarz şeyler yasiyan iniz varmı? Yada ne tür şeyler oluyor sizde. Ben çok kdnfimi dinliyorum sanirim

Ben hic bir belirti hissetmiyorum. Bugun 4. gunum. Ister istemez neden belirti yok galiba tutmadi diyorum. Sen de belirti yasamadin mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…