• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yarin doktor randevum var ve kismetse basliyoruz. Tecrubelilerden oneriler rica ediyorum.
Bende adet oldm yarin randevum var ilaclarima basliyorum Allahn izniyle. Ayni gun basliyoruz canm. Ayni gun seviniriz insallahh. Benm donuk bebis tedavim olacak o yuzden ayni deil tedavimiz galiba.

Canım doktor cuma onuncu gunun yaptırblrsn dedı ama ben dokuzda yaptırasım var ; transfer gununude bır saydık normalde bugun haftası ama adet gunun gıbı dusun oldgmz gunu doktor bır kabul ettı
Canimm kendi icine sor..illa yaptir diyorsa yaptir..bekle diyorsa bekle ..cok karisik bi mesele..ben kendimi bile dinleyemedim guya beklicektimm..
Aaayayy cok sevndm yhaaa kacnci gun embryosuyduuu yuppiiii hayrli olsn minik kuzck
Sagol canim..ins devam eder...5. Gun embriyosuydu...
Senin diger denemelerinde olmamasinin sebebini buldular mi canim?

Bende genetik kanda hafif pihti cikti...ama sebebin onoldugunu dusunmuyorum...sonra 5 gunluk embriyo genetigine bakildi kromozomlara bi jastalikmi var diye..sukur temiz geldi sonuc...

Ama hic tahmin etmedigimiz puruz...transfer oncesi estrofem kullandiriyorlar yaa..kullandim..rahim 9 mm oldu tam transferlik..ama drim e2 ye bakdi...e2 degerim 100... bu halde yapmam bebegin beslenemez dedi iptal etti...megerse karaciigerim estrofemi kabul etmemis...

O ay iptal oldu...sonraki ay bantlarla tedaviye basladik...ve e2 istenen duzeye geldi transfer olduu...

Onceki merkezde transfer omcesi hic bakilmadi...belkide onsan olmadii..

Yarin doktor randevum var ve kismetse basliyoruz. Tecrubelilerden oneriler rica ediyorum.

Haydı hayırlısı :) igneler oluyor canım doktor belirliyor dozunu, sana anlatıldıgı gibi gunde kac sefer yapılıyorsa yapacaksın. Hiç acıtmıyor kıl gibi igneler o yüzden hiç korkma.

Canimm kendi icine sor..illa yaptir diyorsa yaptir..bekle diyorsa bekle ..cok karisik bi mesele..ben kendimi bile dinleyemedim guya beklicektimm..

Sagol canim..ins devam eder...5. Gun embriyosuydu...

Bende genetik kanda hafif pihti cikti...ama sebebin onoldugunu dusunmuyorum...sonra 5 gunluk embriyo genetigine bakildi kromozomlara bi jastalikmi var diye..sukur temiz geldi sonuc...

Ama hic tahmin etmedigimiz puruz...transfer oncesi estrofem kullandiriyorlar yaa..kullandim..rahim 9 mm oldu tam transferlik..ama drim e2 ye bakdi...e2 degerim 100... bu halde yapmam bebegin beslenemez dedi iptal etti...megerse karaciigerim estrofemi kabul etmemis...

O ay iptal oldu...sonraki ay bantlarla tedaviye basladik...ve e2 istenen duzeye geldi transfer olduu...

Onceki merkezde transfer omcesi hic bakilmadi...belkide onsan olmadii..
Zor gunler gecirmissin sen de. Insallah bu sefer sonuna kadar sursun gebeligin kucagina al.
Ilkini nerede yaptirmistin peki.
Benim e2 ve progesteron hormonlarima opuya yakin bakilmisti bigun once fln. Ttansferden hemen once bakmadilar.

hayırlı olsun şimdiden gönlüne göre olur inşallah canım:)
Amin cnm. hepimiz için inş:KK200: rabbim sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin evlatlarımıza:KK200::KK200::KK200:

Bende adet oldm yarin randevum var ilaclarima basliyorum Allahn izniyle. Ayni gun basliyoruz canm. Ayni gun seviniriz insallahh. Benm donuk bebis tedavim olacak o yuzden ayni deil tedavimiz galiba.

Bizim daha ilk adımo_O ne olacak bitecek bakalım. İns karşılıklı destek olur ve güzel haberlerimizi veririrz birbirimize:KK68:

Canlarım ya ben kabız olmusum ama ılk gunler ıyydım sımdı kabz olmusum sırtımı sıvazlmdn cok afedrsnz abdeste cıkamıyorm haff haff sırtmı ovalyrm ; zararı olmaz demı bugun bır hafta oldu transferden sonra
Ben sabah ve akşam 2 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum kabiz olmamak için

Ben de henuz sonuc almadım mı Kadıköy şifanın doktoru cok ıyı ( kadıköydeki )bır doktor ben doktor için oraya gittim. Eger benımki tutarsa o kadınla ilgili bırkac hikaye de paylaşacagım merkez arıyanlar adına. Benim için mucize gibi bir kadın.
Anadolu yakasındamı oturuyosun canım sen

uzun mu kısa mı olacak canım? öneri olarak sigara içiyosan bırakmanı öneririm.
uzun kısa nasıl oluyor hiç bilgim yok henüzo_O adetim de tam sokmedı :KK43: yarın bilgi alacagız. Beni neler bekliyor hiç bilgim yok acıkcası:KK48:

Haydı hayırlısı :) igneler oluyor canım doktor belirliyor dozunu, sana anlatıldıgı gibi gunde kac sefer yapılıyorsa yapacaksın. Hiç acıtmıyor kıl gibi igneler o yüzden hiç korkma.

hadi hayırlısı bakalım:KK57::KK48:

Bnm psklojim bozldu ya ryalarma gryor.bu sabah oyle bi ruya grdm ki erkek bebegm olms hastanedeym bebgi kcgma veriyorlar hickira hickira agiliyorum.agliyarak uyandim

Ben de geçen rüyamda karnımda 2 yaş büyüklüğünde erkek bebek vardı.doğum yapıyordum.gece rüyada gündüz hayal aleminde.ya olmazsalar. oyy oyy oyy

kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam :KK43:
Canım benim yaa..Okuyunca ben de kötü oldum hislerini anlayabilyorum.Ne denir böyle bi zamanda nasıl bir teselli cümlesi kurulur bilemiyorum.ama bize düşen yine Allah ın vardır bir bildiği ..vardır bir hayır ..bundan sonra daha iyisi olacaktır .isyan etmek yok.toparlanmaya çalış lütfen. Rabb im inşallaahhhh nasip edecek

kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam :KK43:
Üzülme. Ümidini yitirme. Sağlıklı beslen . ekstra vitamin takviyesi ic ki bundan sonraki yumurtaların kaliteli olsun

canım hani kafan rahat olacak yoksa bu işler olmaz diyorlar ya.. çok haklılar ama kafanın rahat olması için ne gerekiyor inan bende bilmiyorum:) anım anıma uymuyor vallahi benim:)bazen çok irdeliyen bazende bıkkın oluyorum.bıkınca amann nolcaksa olsun hayırlısı olsun deyip geçiveriyorum. Ben sebepsiz infertile mesela ama ben buna inanmıyorum. Neyin sebepsizi arkadaş birşey yolunda değil işte.. Ben 1 aşılama oldum ve aşılamaya olan inancım sıfır :) Ama tüp bebeğe inancım %70lerde. Aşılamada herşeyi vucuttan bekliyoruz ama tüp bebekte şans daha fazla çünkü döllenen bir embriyo.

Korkma tüp bebekten de sonucundan da. Ben kendimi seviyorum mesela bu aralar şaka gibi belki ama elimi kasıklarıma götürüp kasıklarımı seviyorum.(ordan bakınca sağlıklı gelmiyebilir zaten sağlıklı bir düşünceye de sahip olduğumu düşünmüyorum:KK47::KK47:) Olumlama yapıyorum sürekli. ben tedavimi kimseye söylemedim. Ne kadar çok kişi bilirse stress o kadar çok oluyor.Milleti boşver. Bu zamanda kafanı rahatlatacak neyse onu bul. Duanı et, güzelce beslen. Zihnen kendini bebeğe hazırla. İlaçlar senin hormonlarınla oynuyor eşinle konuş. Saçmalarsam beni alttan al de. Bir olun ve tedaviniz güzel geçsin. :anneadayı::anneadayı::anneadayı:@safahat

Canım doktor cuma onuncu gunun yaptırblrsn dedı ama ben dokuzda yaptırasım var ; transfer gununude bır saydık normalde bugun haftası ama adet gunun gıbı dusun oldgmz gunu doktor bır kabul ettı
Bekle canım ya yarın benimde 9. Günum ama ben cumartesiyi bekliycem

uzun kısa nasıl oluyor hiç bilgim yok henüzo_O adetim de tam sokmedı :KK43: yarın bilgi alacagız. Beni neler bekliyor hiç bilgim yok acıkcası:KK48:

canım bende senin gibiyim. çok bilgim yok ama her dr un kendine ait bir tedavi şekli oluyor. benim uzun protokol mesela. adetin 21. günü lucrinle başladık tedaviye. şimdi adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü tekrar gidicem. sen nerde yaptıracaksın tüp bebeği?

Back