- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
hayırlı olsun şimdiden gönlüne göre olur inşallah canım:)Biz de bu ay basliyoruz Allah izin verirse. İlk seferimiz olacak. Birbirimize destek oluruz dua edriz ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun şimdiden gönlüne göre olur inşallah canım:)Biz de bu ay basliyoruz Allah izin verirse. İlk seferimiz olacak. Birbirimize destek oluruz dua edriz ins
Bende adet oldm yarin randevum var ilaclarima basliyorum Allahn izniyle. Ayni gun basliyoruz canm. Ayni gun seviniriz insallahh. Benm donuk bebis tedavim olacak o yuzden ayni deil tedavimiz galiba.Yarin doktor randevum var ve kismetse basliyoruz. Tecrubelilerden oneriler rica ediyorum.
Canimm kendi icine sor..illa yaptir diyorsa yaptir..bekle diyorsa bekle ..cok karisik bi mesele..ben kendimi bile dinleyemedim guya beklicektimm..Canım doktor cuma onuncu gunun yaptırblrsn dedı ama ben dokuzda yaptırasım var ; transfer gununude bır saydık normalde bugun haftası ama adet gunun gıbı dusun oldgmz gunu doktor bır kabul ettı
Sagol canim..ins devam eder...5. Gun embriyosuydu...Aaayayy cok sevndm yhaaa kacnci gun embryosuyduuu yuppiiii hayrli olsn minik kuzck
Senin diger denemelerinde olmamasinin sebebini buldular mi canim?
uzun mu kısa mı olacak canım? öneri olarak sigara içiyosan bırakmanı öneririm.Yarin doktor randevum var ve kismetse basliyoruz. Tecrubelilerden oneriler rica ediyorum.
Yarin doktor randevum var ve kismetse basliyoruz. Tecrubelilerden oneriler rica ediyorum.
Zor gunler gecirmissin sen de. Insallah bu sefer sonuna kadar sursun gebeligin kucagina al.Canimm kendi icine sor..illa yaptir diyorsa yaptir..bekle diyorsa bekle ..cok karisik bi mesele..ben kendimi bile dinleyemedim guya beklicektimm..
Sagol canim..ins devam eder...5. Gun embriyosuydu...
Bende genetik kanda hafif pihti cikti...ama sebebin onoldugunu dusunmuyorum...sonra 5 gunluk embriyo genetigine bakildi kromozomlara bi jastalikmi var diye..sukur temiz geldi sonuc...
Ama hic tahmin etmedigimiz puruz...transfer oncesi estrofem kullandiriyorlar yaa..kullandim..rahim 9 mm oldu tam transferlik..ama drim e2 ye bakdi...e2 degerim 100... bu halde yapmam bebegin beslenemez dedi iptal etti...megerse karaciigerim estrofemi kabul etmemis...
O ay iptal oldu...sonraki ay bantlarla tedaviye basladik...ve e2 istenen duzeye geldi transfer olduu...
Onceki merkezde transfer omcesi hic bakilmadi...belkide onsan olmadii..
HosgeldiinnnYarin doktor randevum var ve kismetse basliyoruz. Tecrubelilerden oneriler rica ediyorum.
Orasimi ben çok pahalı diye duydumBahceciyi tavsiye ettiniz iyi mi
Amin cnm. hepimiz için inş rabbim sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin evlatlarımızahayırlı olsun şimdiden gönlüne göre olur inşallah canım:)
Bende adet oldm yarin randevum var ilaclarima basliyorum Allahn izniyle. Ayni gun basliyoruz canm. Ayni gun seviniriz insallahh. Benm donuk bebis tedavim olacak o yuzden ayni deil tedavimiz galiba.
Ben sabah ve akşam 2 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum kabiz olmamak içinCanlarım ya ben kabız olmusum ama ılk gunler ıyydım sımdı kabz olmusum sırtımı sıvazlmdn cok afedrsnz abdeste cıkamıyorm haff haff sırtmı ovalyrm ; zararı olmaz demı bugun bır hafta oldu transferden sonra
hoşbuldukk En zoru kafayı rahat tutmak sanırım stres küpüyüm bu ara ben de aksineHosgeldiinnn
Biz her ne kadar zsman zaman yapamasak ta bence en onemlisi kafani rahat tutmaya calis canim ve tabi ki dr unun dediklerini dort dortluk yap.
Anadolu yakasındamı oturuyosun canım senBen de henuz sonuc almadım mı Kadıköy şifanın doktoru cok ıyı ( kadıköydeki )bır doktor ben doktor için oraya gittim. Eger benımki tutarsa o kadınla ilgili bırkac hikaye de paylaşacagım merkez arıyanlar adına. Benim için mucize gibi bir kadın.
uzun kısa nasıl oluyor hiç bilgim yok henüz adetim de tam sokmedı yarın bilgi alacagız. Beni neler bekliyor hiç bilgim yok acıkcasıuzun mu kısa mı olacak canım? öneri olarak sigara içiyosan bırakmanı öneririm.
Haydı hayırlısı :) igneler oluyor canım doktor belirliyor dozunu, sana anlatıldıgı gibi gunde kac sefer yapılıyorsa yapacaksın. Hiç acıtmıyor kıl gibi igneler o yüzden hiç korkma.
Bnm psklojim bozldu ya ryalarma gryor.bu sabah oyle bi ruya grdm ki erkek bebegm olms hastanedeym bebgi kcgma veriyorlar hickira hickira agiliyorum.agliyarak uyandim
Canım benim yaa..Okuyunca ben de kötü oldum hislerini anlayabilyorum.Ne denir böyle bi zamanda nasıl bir teselli cümlesi kurulur bilemiyorum.ama bize düşen yine Allah ın vardır bir bildiği ..vardır bir hayır ..bundan sonra daha iyisi olacaktır .isyan etmek yok.toparlanmaya çalış lütfen. Rabb im inşallaahhhh nasip edecekkızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Ben 8. Günü kan testi yapmıştım değerim 135 ti yarın 10. Günüm doktorum asïl yarın yapmamï söylrmişti inşallah yükselmiştirYarın sekız ıns ama sekız yıl oldu sankı oy ne kdr zormus
Üzülme. Ümidini yitirme. Sağlıklı beslen . ekstra vitamin takviyesi ic ki bundan sonraki yumurtaların kaliteli olsunkızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Bekle canım ya yarın benimde 9. Günum ama ben cumartesiyi bekliycemCanım doktor cuma onuncu gunun yaptırblrsn dedı ama ben dokuzda yaptırasım var ; transfer gununude bır saydık normalde bugun haftası ama adet gunun gıbı dusun oldgmz gunu doktor bır kabul ettı
uzun kısa nasıl oluyor hiç bilgim yok henüz adetim de tam sokmedı yarın bilgi alacagız. Beni neler bekliyor hiç bilgim yok acıkcası