- 18 Kasım 2015
- 537
- 747
- 33
- 40
Dualarımız seninle canım içini ferah tut Allah'a sığın bak görecen herşey istediğin gibi olacak yeterki Allah istesin oyüzden daima dua edelim2 si döllenmiş inşallah olur. Yarın kalitesini öğrencem. Lütfen dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarımız seninle canım içini ferah tut Allah'a sığın bak görecen herşey istediğin gibi olacak yeterki Allah istesin oyüzden daima dua edelim2 si döllenmiş inşallah olur. Yarın kalitesini öğrencem. Lütfen dua edin
Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin canım.saolun kizlar allah hepinjzden razi olsun..gzoyaslarima engel olamasamda vardir rabbimin bi bildigi diyorum..sanki dunya basima yikildi ama nasip iste..yarin doktor ara konusalim dedi bakalim nasil bi yol izlicez..yumurtalar dejenere olmus dedi..salak gibiyim resmen..
Zor gunler gecirmissin sen de. Insallah bu sefer sonuna kadar sursun gebeligin kucagina al.
Ilkini nerede yaptirmistin peki.
Benim e2 ve progesteron hormonlarima opuya yakin bakilmisti bigun once fln. Ttansferden hemen once bakmadilar.
Rabbim güzel gönlüne göre versin canım , ederım tabı kı o zamanda cok etmıstım sana . Sag saglım saglıcakla kucagına al kızını doktorlarda cogu kez yanilabiliyorlar bu konuda , iyi yapmissin cok doktora gitmeyerek yoksa 9 ay boyunca hep stres .. Allah yardimcin olsun canimcanım allahım hayırla sağlıkla kucagına alacagın bebeler nasip etsin kızım iyi mi bilmiyorum doğunca öğrenecem pek doktora gitmiyorum artık hayırlısı sende dua et bana ne olur.
Tek embriyo koyduysa normaldir canimDoktorum bana dedı kı transferden sonra onuncu gun degerını 30beklıyorum cok az degıl mı
Ben de gunaydin deme gibi islere girismeden hemem cevaplamisim :)Kızlar gunaydın demeden soru sormusum kusura bakmayın ya kafa bı mılyon
evet canım çok erken idrar testi için kafana takmaAmın canım amın bugun ıdrarda yaptım negatıf ama ıdrar ıcın cok erken oldnu bıldgm ıcın cok uzlmedm
İnşallah arkadaşım. Herşey dilediğimiz gibi olur.Dualarımız seninle canım içini ferah tut Allah'a sığın bak görecen herşey istediğin gibi olacak yeterki Allah istesin oyüzden daima dua edelim
Doktorum bana dedı kı transferden sonra onuncu gun degerını 30beklıyorum cok az degıl mı
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder ins. Bu meşakkatli yolà hoşgeldin. ..Bu arada sayfadaki bütün Arkadaşlara merhaba benide aranıza alırsanız sevinirim çünkü bende bu ay tedaviye başladım aşağı yukarı transfer tarihi 30 kasım gibi gözüküyo
Danışmadan sanırım. Adi NeslihanAaa bende orda oldum..drunuz kimdii...
Canimmm ben tavsiye ettim..3 transferim baska yerdeysi..bahceci acik ara cok ayrintilii...bende bahceci ve memorial arasinda kaldimm...memorial uzakdi o yolu cekemezdimmm...o yuzden bahceciyi sectimm...
Bahceci umut adina konusuyorum..tum hastalarina imci kullaniyor yani sperm secmeyi..ayri ucret almiyor...embriyoskopda takip ediyor ayri ucret almiyor..psikolog da var..istedigin vakitlerde randevu alip gidiyorsunn...
Kacinci gunundu...sabredebiliyorsan 10. Gune kadar bekle bence..yoksa delik desik oluyorsun 2 gumde bir baktirarak...
Gabizlik 3..4 . Gunlerde bendede oldu.. sabahlari 3 kayisi uzerine kaynar su dok..biraz yumusasin kayisilari ye..su ilininca ic...ustunede kahvaltida sut ic..bana cok iyi geldii...
Aaaa adi neymiss..taniyormuyuz acaba...sen nerde yaptirmisdinn...
Canim coook gecmis olsunn..suan ne desek bos..ama herseyde vardir bi hayir..bak benim onceden 11 yumurtam vardi..birazi dondu birazi verildi..hepsi bitti elde ne varsi sifirr..gecen 1 sene onca para ve elde 0000... bi boyle dusun.. 11 taneden hicbisi olmadii...
Rabbim gonlunuze sabir versinn..yuregine ferahlik versinn...guc kuvvet versin...
Sen arasdir neden olmamis sor..merkezin laboratuarini arasdirr...nereye gidiyorsun..merkez labaratuarida onemli..
Canım ben malatyadayim. Malatya araştırmada yaptırdım.Aaa bende orda oldum..drunuz kimdii...
Canimmm ben tavsiye ettim..3 transferim baska yerdeysi..bahceci acik ara cok ayrintilii...bende bahceci ve memorial arasinda kaldimm...memorial uzakdi o yolu cekemezdimmm...o yuzden bahceciyi sectimm...
Bahceci umut adina konusuyorum..tum hastalarina imci kullaniyor yani sperm secmeyi..ayri ucret almiyor...embriyoskopda takip ediyor ayri ucret almiyor..psikolog da var..istedigin vakitlerde randevu alip gidiyorsunn...
Kacinci gunundu...sabredebiliyorsan 10. Gune kadar bekle bence..yoksa delik desik oluyorsun 2 gumde bir baktirarak...
Gabizlik 3..4 . Gunlerde bendede oldu.. sabahlari 3 kayisi uzerine kaynar su dok..biraz yumusasin kayisilari ye..su ilininca ic...ustunede kahvaltida sut ic..bana cok iyi geldii...
Aaaa adi neymiss..taniyormuyuz acaba...sen nerde yaptirmisdinn...
Canim coook gecmis olsunn..suan ne desek bos..ama herseyde vardir bi hayir..bak benim onceden 11 yumurtam vardi..birazi dondu birazi verildi..hepsi bitti elde ne varsi sifirr..gecen 1 sene onca para ve elde 0000... bi boyle dusun.. 11 taneden hicbisi olmadii...
Rabbim gonlunuze sabir versinn..yuregine ferahlik versinn...guc kuvvet versin...
Sen arasdir neden olmamis sor..merkezin laboratuarini arasdirr...nereye gidiyorsun..merkez labaratuarida onemli..
Arkadaslar öncelike zor bir dönemden geçiyoruz. Ama yine de halimize sukredelim. Dermansız derdimiz yok. Belki tökezliyoruz belki duraksıyoruz ama denemeye devam edecegiz sonucunu alacagız bir gün. O yüzden kimse karamsarlıga kapılmasın. Ben hastanede calısıyorum Onkoloji bölümünde dermandız dertlerin ne oldugnu görüyorum biliyorum her gun sukredıyorum. Gencecık ınsanlar cocuklar hatta cogusu. O nedenle bizim derdimizin dermanı var unutmayalım. Öss sınavı gibi kimi ilk girişte kazanıyor, kimi 2. Yada 3. Girişte ama kazanıyor. O yüzden halimize sukredelim niye bu benım basıma geldi demeden insallah güzel sonuclar alarak yolumuza devam ederiz. Hersey gönlünüzce olsun. İnsallah hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alacagız . Hepinize iyi geceler
Amin canim inşallahins güzel haberlerinizi duyalım ıns
Bende ugur mumcudayimEvet :) acıbademdeyim
Ben hic bir belirti hissetmiyorum. Bugun 4. gunum. Ister istemez neden belirti yok galiba tutmadi diyorum. Sen de belirti yasamadin mi canimArkadaşlar gunaydinnnnnn bugün benim 9. Günüm. Geceleri bir usuyup bir ateş basıyor. Hele bu gece dondum. Dün de ayaklarım bir türlü ısınmadi. Bu tarz şeyler yasiyan iniz varmı? Yada ne tür şeyler oluyor sizde. Ben çok kdnfimi dinliyorum sanirim