Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hani kafan rahat olacak yoksa bu işler olmaz diyorlar ya.. çok haklılar ama kafanın rahat olması için ne gerekiyor inan bende bilmiyorum:) anım anıma uymuyor vallahi benim:)bazen çok irdeliyen bazende bıkkın oluyorum.bıkınca amann nolcaksa olsun hayırlısı olsun deyip geçiveriyorum. Ben sebepsiz infertile mesela ama ben buna inanmıyorum. Neyin sebepsizi arkadaş birşey yolunda değil işte.. Ben 1 aşılama oldum ve aşılamaya olan inancım sıfır :) Ama tüp bebeğe inancım %70lerde. Aşılamada herşeyi vucuttan bekliyoruz ama tüp bebekte şans daha fazla çünkü döllenen bir embriyo.
Korkma tüp bebekten de sonucundan da. Ben kendimi seviyorum mesela bu aralar şaka gibi belki ama elimi kasıklarıma götürüp kasıklarımı seviyorum.(ordan bakınca sağlıklı gelmiyebilir zaten sağlıklı bir düşünceye de sahip olduğumu düşünmüyorum) Olumlama yapıyorum sürekli. ben tedavimi kimseye söylemedim. Ne kadar çok kişi bilirse stress o kadar çok oluyor.Milleti boşver. Bu zamanda kafanı rahatlatacak neyse onu bul. Duanı et, güzelce beslen. Zihnen kendini bebeğe hazırla. İlaçlar senin hormonlarınla oynuyor eşinle konuş. Saçmalarsam beni alttan al de. Bir olun ve tedaviniz güzel geçsin. @safahat
Evet :) acıbademdeyimAnadolu yakasındamı oturuyosun canım sen
Ben 8. Günü kan testi yapmıştım değerim 135 ti yarın 10. Günüm doktorum asïl yarın yapmamï söylrmişti inşallah yükselmiştir
Bekle canım ya yarın benimde 9. Günum ama ben cumartesiyi bekliycem
Canım allah yardımcın olsun zor zamanında yardïmcın olsun birdaha deneme şansïn var.derdi veren rabbim dermananïnıda verir. İnşallah bundan sonrası gūzel olur.saolun kizlar allah hepinjzden razi olsun..gzoyaslarima engel olamasamda vardir rabbimin bi bildigi diyorum..sanki dunya basima yikildi ama nasip iste..yarin doktor ara konusalim dedi bakalim nasil bi yol izlicez..yumurtalar dejenere olmus dedi..salak gibiyim resmen..
Hımm oyleyse benımkı uzun degil Kurtköy emsey hospital de. Sen nereye gidiyorsuncanım bende senin gibiyim. çok bilgim yok ama her dr un kendine ait bir tedavi şekli oluyor. benim uzun protokol mesela. adetin 21. günü lucrinle başladık tedaviye. şimdi adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü tekrar gidicem. sen nerde yaptıracaksın tüp bebeği?
çok güzel anlatmışşın cnm yuzumde tebessüm oluştu okurken çok haklısım yazdıklarına katılıyorum. inş ıkımız ıcın de güzel bi baslangınc olur ve tabi ki tum arkadaslar ıcın Rabbi kolaylastırsın imtihan etmesin inş
Aramïza hoş geldinBiz de bu ay basliyoruz Allah izin verirse. İlk seferimiz olacak. Birbirimize destek oluruz dua edriz ins
ben ankara başkent hastanesinde tedavi görüyorum canım.Hımm oyleyse benımkı uzun degil Kurtköy emsey hospital de. Sen nereye gidiyorsun
Bunun icin ilac var canim benim esimin %0 di sonra 2 oldu gecen hafta 3 e yukselmistu morfolojisi proxed mi ne oyle bir ilac kullandi 15 gun sabah aksamBlmyrm morfoloji yuzde 1diye cok agladim
Çok sevindim canım aynı zaman içinde transfer olacağımız için birbirimize destek oluruz burdanmerhaba canım. Seninle aynı zamanda transfer olcaz sanırım. benimde ortalama o tarihte yapılacak gibi görünüyor
yoo estf. Bence burası da bir terapi gibi. Birbirini anlayan insanların desteği çok önemli. Yazarak desarj ve destek olacağız insamin canım amin inşallah. buarada benim bugün çenem düşük baya uzun uzun yazıyorum:) çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum kızlar sizden
Kizlar bende 32 burada 30 yaş ūstü fazla gibi aman canım õnemli olan hissettiğin yaşHahaaa ben de 36
Sağol canım Rabbim cümlemizin gönlüne göre versinhoşgeldin canım. herşey gönlüne göre olur inşallah:)
Herşerde bir hayır vardır belki sağlıklı bir bebek olmayacaktı. Bu defa böyle olmuş olabilir ama her ay yumurta değişiyor bir dkızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Hoşbulduk canım Allah'ım kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın güzel duaların için teşşekkürler inşallah sende hayırlı haberler verirsin bizlereHosgeldin canimmmmm..insallah saglicakla alirsin bebislerini ve seninle kalirlar hep...
kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
2 si döllenmiş inşallah olur. Yarın kalitesini öğrencem. Lütfen dua edinÜzülecek bir şey yok. 4 tane kaliteli yumurtan varmış. Hayırlısyla o da tranferin olacak. Moralinizi bozmayın.