• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

canım hani kafan rahat olacak yoksa bu işler olmaz diyorlar ya.. çok haklılar ama kafanın rahat olması için ne gerekiyor inan bende bilmiyorum:) anım anıma uymuyor vallahi benim:)bazen çok irdeliyen bazende bıkkın oluyorum.bıkınca amann nolcaksa olsun hayırlısı olsun deyip geçiveriyorum. Ben sebepsiz infertile mesela ama ben buna inanmıyorum. Neyin sebepsizi arkadaş birşey yolunda değil işte.. Ben 1 aşılama oldum ve aşılamaya olan inancım sıfır :) Ama tüp bebeğe inancım %70lerde. Aşılamada herşeyi vucuttan bekliyoruz ama tüp bebekte şans daha fazla çünkü döllenen bir embriyo.

Korkma tüp bebekten de sonucundan da. Ben kendimi seviyorum mesela bu aralar şaka gibi belki ama elimi kasıklarıma götürüp kasıklarımı seviyorum.(ordan bakınca sağlıklı gelmiyebilir zaten sağlıklı bir düşünceye de sahip olduğumu düşünmüyorum:KK47::KK47:) Olumlama yapıyorum sürekli. ben tedavimi kimseye söylemedim. Ne kadar çok kişi bilirse stress o kadar çok oluyor.Milleti boşver. Bu zamanda kafanı rahatlatacak neyse onu bul. Duanı et, güzelce beslen. Zihnen kendini bebeğe hazırla. İlaçlar senin hormonlarınla oynuyor eşinle konuş. Saçmalarsam beni alttan al de. Bir olun ve tedaviniz güzel geçsin. :anneadayı::anneadayı::anneadayı:@safahat

çok güzel anlatmışşın cnm:KK15: yuzumde tebessüm oluştu okurken:KK16: çok haklısım yazdıklarına katılıyorum. inş ıkımız ıcın de güzel bi baslangınc olur:KK200: ve tabi ki tum arkadaslar ıcın Rabbi kolaylastırsın imtihan etmesin inş:KK200:

saolun kizlar allah hepinjzden razi olsun..gzoyaslarima engel olamasamda vardir rabbimin bi bildigi diyorum..sanki dunya basima yikildi ama nasip iste..yarin doktor ara konusalim dedi bakalim nasil bi yol izlicez..yumurtalar dejenere olmus dedi..salak gibiyim resmen..
Canım allah yardımcın olsun zor zamanında yardïmcın olsun birdaha deneme şansïn var.derdi veren rabbim dermananïnıda verir. İnşallah bundan sonrası gūzel olur.

canım bende senin gibiyim. çok bilgim yok ama her dr un kendine ait bir tedavi şekli oluyor. benim uzun protokol mesela. adetin 21. günü lucrinle başladık tedaviye. şimdi adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü tekrar gidicem. sen nerde yaptıracaksın tüp bebeği?
Hımm oyleyse benımkı uzun degil :KK51: Kurtköy emsey hospital de. Sen nereye gidiyorsun

çok güzel anlatmışşın cnm:KK15: yuzumde tebessüm oluştu okurken:KK16: çok haklısım yazdıklarına katılıyorum. inş ıkımız ıcın de güzel bi baslangınc olur:KK200: ve tabi ki tum arkadaslar ıcın Rabbi kolaylastırsın imtihan etmesin inş:KK200:

amin canım amin inşallah. buarada benim bugün çenem düşük baya uzun uzun yazıyorum:) çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum kızlar sizden :KK15::KK28:

amin canım amin inşallah. buarada benim bugün çenem düşük baya uzun uzun yazıyorum:) çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum kızlar sizden :KK15::KK28:
yoo estf. Bence burası da bir terapi gibi. Birbirini anlayan insanların desteği çok önemli. Yazarak desarj ve destek olacağız ins:KK51:

kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam :KK43:
Herşerde bir hayır vardır belki sağlıklı bir bebek olmayacaktı. Bu defa böyle olmuş olabilir ama her ay yumurta değişiyor bir d
ahakine belki daha iyi olucak canım

kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam :KK43:

Üzülme diyecem ama mümkün olmadığını biliyorum. Her şerde bir hayır vardır cnm. Ümidinş kaybetme lütfen ve vaxgeçme .. bizimde ne olacağımız belli değil. Allahın vardır bir bildiği lütfen vazgeçme..

Back