Benimde ayaklarım çok üşüyor, ısıtamıyorum bir türlü, zaman zaman bende üşüyorum.Arkadaşlar gunaydinnnnnn bugün benim 9. Günüm. Geceleri bir usuyup bir ateş basıyor. Hele bu gece dondum. Dün de ayaklarım bir türlü ısınmadi. Bu tarz şeyler yasiyan iniz varmı? Yada ne tür şeyler oluyor sizde. Ben çok kdnfimi dinliyorum sanirim
Tek embriyo koyduysa normaldir canim
Merhaba size bişey sormak istihorum. Bende pco hastasıyım 26 yaşındayım. Kaç yumurtanız döllenmişti? Benim şuan ikisi döllenmiş ve 2. Gündeyim. İlk denemem ve çok merak ediyorum. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Mümkünse...Ben hemen yazayim arkadasimm...
Soru..bayan ve pko...
4. Tup denemem..ilk 3 eurofertil..4. Bahceci umut..hangisini yazmak istersen onu yaz....
Yas..27..
Transfer tarihim ..11 kasimm...
Kaşık ağrısı biraz batma bel ağrısı oldu.Ben hic bir belirti hissetmiyorum. Bugun 4. gunum. Ister istemez neden belirti yok galiba tutmadi diyorum. Sen de belirti yasamadin mi canim
Canim guzel haberlerini bekliyoruz :) dualarimiz seninle :)Kızlarrrrrr kan verdım dayanamadım dua edın bana sıze mujde vermek ıstıyorum bugun dokuzuncu gunum ; Yarabbı kımseyı umutsuz bırakma
Canım ben de polikistik over liyim. Ancak bu benim tup bebek teki tedavide hiç sorun teşkil etmedi. Yumurta rezervimde ve kalitesini etkileyen bir durum olmadı. 6 yumurta tipladolar 3 ü döllenmişti 2 si kaliteli diye bu 2 si transfer edildi. Toplanan yumurta sayım gelince dr bilerek az sayı istiyorum yumurta sayısınin çok olmasını aşırı ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum demişti. En son ki denememde bunlar oldu. İlk denememde ise dr 31 yumurta toplamıştı aşırı uyarmıştı o ayda transfer yaptı tabiki tutmadi. Bu arada 10 kasimda olduğum transfer benim 4. Denemem.Merhaba size bişey sormak istihorum. Bende pco hastasıyım 26 yaşındayım. Kaç yumurtanız döllenmişti? Benim şuan ikisi döllenmiş ve 2. Gündeyim. İlk denemem ve çok merak ediyorum. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Mümkünse...
Hadi bakalim mujdeli haberler ver bizeKızlarrrrrr kan verdım dayanamadım dua edın bana sıze mujde vermek ıstıyorum bugun dokuzuncu gunum ; Yarabbı kımseyı umutsuz bırakma
Bebeyim 44 çok yaramazsin. Niye sabredemedin.Canim guzel haberlerini bekliyoruz :) dualarimiz seninle :)
Adet sancisi dedigin sanciyi kacinci gunden itibaren hissettin canim. Yani ne bilim hicbisey yok bende bu kadar mi olur bilemedimKaşık ağrısı biraz batma bel ağrısı oldu.
Canım herkeste ayni olmaması çok normal zaten. Hepimiz farklıydı cunki. O yüzden buna takılıp canını sıkma. Benim ilk günden itibaren vardı sancim. Ama 3. Günden sonra azaldı. Ara ara olmaya başladı.Adet sancisi dedigin sanciyi kacinci gunden itibaren hissettin canim. Yani ne bilim hicbisey yok bende bu kadar mi olur bilemedim
Amin ıns. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum .Kızlarrrrrr kan verdım dayanamadım dua edın bana sıze mujde vermek ıstıyorum bugun dokuzuncu gunum ; Yarabbı kımseyı umutsuz bırakma
Bebeyim 44 çok yaramazsin. Niye sabredemedin.
İnşallah hayırlı haberler alırız arkadaşım. Benim de 6 yumurtam toplandı. 4 ü iyi durumda dedi doktor. Şu an ikisi döllenmiş. Bu gün kaliteleri belli olacak. Muhtemelen pazar günü transfer olacak. Tabi yaşarsa minnaklarım :). 2 az mı çok mu bilemedim bi türlü. Arada kaldık eşimle resmen.Canım ben de polikistik over liyim. Ancak bu benim tup bebek teki tedavide hiç sorun teşkil etmedi. Yumurta rezervimde ve kalitesini etkileyen bir durum olmadı. 6 yumurta tipladolar 3 ü döllenmişti 2 si kaliteli diye bu 2 si transfer edildi. Toplanan yumurta sayım gelince dr bilerek az sayı istiyorum yumurta sayısınin çok olmasını aşırı ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum demişti. En son ki denememde bunlar oldu. İlk denememde ise dr 31 yumurta toplamıştı aşırı uyarmıştı o ayda transfer yaptı tabiki tutmadi. Bu arada 10 kasimda olduğum transfer benim 4. Denemem.
güzel haberlerini bekliyoruz canım hadi inşKızlarrrrrr kan verdım dayanamadım dua edın bana sıze mujde vermek ıstıyorum bugun dokuzuncu gunum ; Yarabbı kımseyı umutsuz bırakma
Sagol canim. Ben en ufak bir belirti hissetmeyince yok tutmadi diyorum. Ya su surec umarim en guzel haliyle, hepimiz hamile olarak sonuclanir kizlar.Canım herkeste ayni olmaması çok normal zaten. Hepimiz farklıydı cunki. O yüzden buna takılıp canını sıkma. Benim ilk günden itibaren vardı sancim. Ama 3. Günden sonra azaldı. Ara ara olmaya başladı.
Tabi ki senin kararin ama cogul gebelikte risk artiyor tabi ki. Hem hamilelik surecin hem de en azindan bi 3 yasina gelene kadar zorluklari fazla oluyor. Okudum mu duydum mu hatirlamiyorum bi anne ikizleri buyutmeye calismaktan dogru duzgun sevemiyosun demistiKızlar sizce tek embriyo mi koydurayim 2 embriyo mu dr sen bilirsin diyo ama tek embriyo daha iyi diyo ikiz olursa düşük ihtimali daha çok diyo ama 2 koydurursam sansim daha mı çok sizce
Cnm hadi inşallah iyi haberler verirsin bize:)Kızlarrrrrr kan verdım dayanamadım dua edın bana sıze mujde vermek ıstıyorum bugun dokuzuncu gunum ; Yarabbı kımseyı umutsuz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?