2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bebeyim44 kuru incir diyorum 8 gündür aşk olsun sabah ögle akşam bırer tane tüket

çok güzel anlatmışşın cnm yuzumde tebessüm oluştu okurken çok haklısım yazdıklarına katılıyorum. inş ıkımız ıcın de güzel bi baslangınc olur ve tabi ki tum arkadaslar ıcın Rabbi kolaylastırsın imtihan etmesin inş

Canım allah yardımcın olsun zor zamanında yardïmcın olsun birdaha deneme şansïn var.derdi veren rabbim dermananïnıda verir. İnşallah bundan sonrası gūzel olur.

Hımm oyleyse benımkı uzun degil Kurtköy emsey hospital de. Sen nereye gidiyorsun

amin canım amin inşallah. buarada benim bugün çenem düşük baya uzun uzun yazıyorum:) çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum kızlar sizden

amin canım amin inşallah. buarada benim bugün çenem düşük baya uzun uzun yazıyorum:) çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum kızlar sizden
yoo estf. Bence burası da bir terapi gibi. Birbirini anlayan insanların desteği çok önemli. Yazarak desarj ve destek olacağız ins

kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Herşerde bir hayır vardır belki sağlıklı bir bebek olmayacaktı. Bu defa böyle olmuş olabilir ama her ay yumurta değişiyor bir d
ahakine belki daha iyi olucak canım

kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam

Üzülme diyecem ama mümkün olmadığını biliyorum. Her şerde bir hayır vardır cnm. Ümidinş kaybetme lütfen ve vaxgeçme .. bizimde ne olacağımız belli değil. Allahın vardır bir bildiği lütfen vazgeçme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…