2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin yavrularımizi

Canımm cok tesekkur ederım unutmamıssın dualarını esırgeme benden , ınsallah senın ıcın de her sey yolundadır . Kızın nasıl ıyı mı :) saglıcakla kucagına al canımm
canım allahım hayırla sağlıkla kucagına alacagın bebeler nasip etsin kızım iyi mi bilmiyorum doğunca öğrenecem pek doktora gitmiyorum artık hayırlısı sende dua et bana ne olur.

Emin ol hepimize geldi. Artık görmeden atıyorum ağzıma.
Neden bunları yiyorsunuz kızlar? Yani hangi aşamada önerildi bunlar? Ben neyi kaçırdım gerçi ben incir ceviz bayılırım akşamları tatlı ihtiyacımı bir süredir bunlarla gidermeye çalışıyorum. Dr şeker çukulata vs tüketme deyince, ben de incir yiyordum.

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruz

Öyle canım rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz ins

Inciri kabız olmamak icin ceviz ve sutude kalsiyum ve magnezyum için icip yiyiyoruz

bence endişelenme hiç. sonuçta mutlaka bir bildiği vardır. içini ferah tut. vardır bi hayır..

hiç merak etme canım. bir cana yardım etmişsin sen.karnındaki can da seninledir hiçbişey olmadan allahın izniyle.yapılan iyilikler asla karşılıksız kalmaz bu hayatta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…