Cnmmm cok tebrıkler ; kendım hamıleymısım gıbı sevındım bugun dolabın ust tarafına uzandm bıse almak ıcın ıcıme kurt dustu bebegım varsa bıse olmaz demı ; ay nolcam ben ya vallaha cok bunaldım bugun anneme gıdıyorum
masallah masallah
Ay kizlar hep boyle gideriz insallah ya.
Hamile kalanlar bizden duayi kesmiyosunuz haaa
canım allahım hayırla sağlıkla kucagına alacagın bebeler nasip etsin kızım iyi mi bilmiyorum doğunca öğrenecem pek doktora gitmiyorum artık hayırlısı sende dua et bana ne olur.Canımm cok tesekkur ederım unutmamıssın dualarını esırgeme benden , ınsallah senın ıcın de her sey yolundadır . Kızın nasıl ıyı mı :) saglıcakla kucagına al canımm
Emin ol hepimize geldi. Artık görmeden atıyorum ağzıma.Kizlar kuru incir ceviz ananas yiyip sut icmekten gına geldi bana yaaa
Üzülme hiç. Başlangıçta tedavinin tam yapılması, sonra tutunmasını arttıracak bebişin. iyi düşünelim iyi olsun.haklısın yapanlar oluyor ama iyi sonuç elde edemeyiz o yüzden yapamam dedi napalım bunada şükür
Neden bunları yiyorsunuz kızlar? Yani hangi aşamada önerildi bunlar? Ben neyi kaçırdımEmin ol hepimize geldi. Artık görmeden atıyorum ağzıma.
hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruzKizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
Öyle canım rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz insİnsallah canım, kürtajdan olabılır. Acele etmemesi güzel birsey. Demekki doktorun ciddiye alıyor durumu, senın için en uygunu zamanı bekliyor. Sevinmelisin hatta :) hiç söylemese rahım kalınlıgını koysa embriyoyu önemsemese nerden bilecez degil mi ? İşini dikkatli yapıyor sen içini ferah tut. Tutması için ne gerekiyorsa o yapılmalı. Geç olsun güç olmasın
Ayyyy hic gulesim yoktu canım yaaa Allah ta seni guldursun inşallahEmin ol hepimize geldi. Artık görmeden atıyorum ağzıma.
amin inş. sizler iyi haberler verin banaÜzülme hiç. Başlangıçta tedavinin tam yapılması, sonra tutunmasını arttıracak bebişin. iyi düşünelim iyi olsun.
Inciri kabız olmamak icin ceviz ve sutude kalsiyum ve magnezyum için icip yiyiyoruzNeden bunları yiyorsunuz kızlar? Yani hangi aşamada önerildi bunlar? Ben neyi kaçırdımgerçi ben incir ceviz bayılırım akşamları tatlı ihtiyacımı bir süredir bunlarla gidermeye çalışıyorum. Dr şeker çukulata vs tüketme deyince, ben de incir yiyordum.
Üzülecek bir şey yok. 4 tane kaliteli yumurtan varmış. Hayırlısyla o da tranferin olacak. Moralinizi bozmayın.Canım 150 uı ile başladım. 8 gün kullandım. 2 gün 225 uı kullandım. 3 gün cetro yaptım. 6 yumurtam gelişmiş. 4 ü kaliteli dedi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
bence endişelenme hiç. sonuçta mutlaka bir bildiği vardır. içini ferah tut. vardır bi hayır..Günaydın kızlar. Benim de p.tesi toplandı yumurtalarim ancak doktor bu ay transfer yapmayacaz dedi. Vücudun hormon ilaclarindan temizlensin dedi. Rahim de hazirlansin dedi. Endiselendim açıkçası acaba benim de vücudum sıvı mı topladi diye.
Tebrikler. Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin.Kızlar az önce test sonucumu aldım 8. Günümdü değerim 135 hamileyim inanamıyorum
tşk canım inş burda olan ve olmayan isteyen herkes sağlıcaklahamile kalırSende hamile olursun ins canım bnm rabbim bizim de yüzümüzü güldürür ins teskr cVP için
bencede en azından hamişerlirimiz ve sevdiklerimizi takip ederiz ama ben bilmiyorum bu konuda beceriksizimkızlar tablo yapmayı bilen varmı ilk sayfaya yapalım hamilelerimizi yazalım
hiç merak etme canım. bir cana yardım etmişsin sen.karnındaki can da seninledir hiçbişey olmadan allahın izniyle.yapılan iyilikler asla karşılıksız kalmaz bu hayatta:)Benim de bugun 8. Gun 10 kasimda transfer oldu. Akintim oluyor jelden oturu, arada cok az kasik agrisi ama oluyo bitiyo hemen uzun degil. Onun disinda hic birsey yok. Bu arada ben bugun bisey yaptim size anlatmadan edemicem, uzun zamandir gozu yarali bir kedi vardi bahcede , kedi kutusuna koydum veterinere goturdum, icim raha etmedi oyle gorunce , o oyleyken ben evde yatip oturamadim huyum kurusun kalbim el vermiyor. 10 dk yurume yolu yalasik 5 kg aldim goturdum. Insallah birsey olmaz
momys canııımmm çok sevindim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin allah:)Kızlar degerim 106 cıktı ıiii 9.gun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?