Iki embriyo mu koyuldu, ikiz olma ihtimali var mi?Evet canım çok güzel bu kadar yüksek beklemiyordum şaşkınım
Evet canım çok güzel bu kadar yüksek beklemiyordum şaşkınım
Aynkdr guzelllll hayrli olsnnn besinci gun embryosumuyduu
Aynkdr guzelllll hayrli olsnnn besinci gun embryosumuyduu
Evet 5. Gün embiriyosuydu canımEvet ilk denemem bana perşembe yaptır demişti doktorum ama ben sabredemedim
yani 6 bilemedim daha fazla diye düşünmüştüm kendim içinde tabi ama 6 da 4 kaliteli baya iyi bence önemli olan kalitesi sonuçta bi tane sağlam tutunsun oda yeter bize hiç canını sıkma daha dün klinikte bi kadın sinir krizi geçiyodu yumurtalarını toplatmış ve hepsi boş çıkmış çok üzülmüş tabi oyüzden sıkma canını bu bile çok iyi allahm nasip eder inş hepimizeCanım 150 uı ile başladım. 8 gün kullandım. 2 gün 225 uı kullandım. 3 gün cetro yaptım. 6 yumurtam gelişmiş. 4 ü kaliteli dedi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Iki embriyo mu koyuldu, ikiz olma ihtimali var mi?
2 embiriyo konuldu ama bilemiyorum tabi ikiside tutundumuIki embriyo mu koyuldu, ikiz olma ihtimali var mi?
dua etmekten başka yapacak hiçbişeyimiz yok canım en azından şöyle düşün ocak ayına kadar rahim kendini toparlayacak ve bebeğinin tutunmk için daha müsait olcak herşeyde bi hayır vardır bu kadar sabrediyoruz 2-3 ay daha sabredcez allahım sonunu hayreylesin inşallahArkadaşlarım, çok hassas bir dönemdeyim.Birine yaslanıp ağlayasım var.Ne düşüneceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.c.tesi benim yumurtalarım alındı.hatta c.tesinden bu yana size yazamadım.çünkü aşırı ağrım oldu.5 kalem ilaç verdi o gün.içim dışım ilaç oldu.aşırı mide bulantısı yaşadım.göğüslerimin ağrısından yürümekte bile güçlük çekiyordm.karnımdaki sıvı miktarı olduğundan ve yumurtam biraz fazla geliştiği için transferim ocak ayına sarktı.donduracaklar yumurtaları.kan sulandırıcı iğne dışında diğer bütün ilaçları bırak dedi.benim mide bulantım hala devam ediyor.bunda da var elbette bir hayır.her şeyin bir zamanı var dedikleri bu olsa gerek.ama gün o kadar zorlu geçiyor ki.Bi ağlayıp rahatlayasım var.
O zaman bitanesine sukur tabi ki ama ikinci icin Allah gonlune gore versin o zaman can2 embiriyo konuldu ama bilemiyorum tabi ikiside tutundumu
Amin inşallah canım benim doğru söylüyorsun sabır sebat dua. Çok teşekkür ederim.dua etmekten başka yapacak hiçbişeyimiz yok canım en azından şöyle düşün ocak ayına kadar rahim kendini toparlayacak ve bebeğinin tutunmk için daha müsait olcak herşeyde bi hayır vardır bu kadar sabrediyoruz 2-3 ay daha sabredcez allahım sonunu hayreylesin inşallah
Evet canım, akıntı oluyor. Ben jel kullanıyorum ondan da oluyor. Normalmiş sormuştum benaa bide kızlar adet oldum zannediyorum tuvalete gittiğimde beyaz su gibi sıvı geliyor bende size de oluyormu
Oleeey :) hayırlı olsun cnm bize de dua et :))Kızlar az önce test sonucumu aldım 8. Günümdü değerim 135 hamileyim inanamıyorum
Ïkiz olmasïnı istiyorum ama allahın takdiri ınşallah olur allahïm herkesin gõnlūnün murdïnı versinO zaman bitanesine sukur tabi ki ama ikinci icin Allah gonlune gore versin o zaman can
Canım sende hamilelik haberini vermiştin diye hatïrlıyorum 2. Tahlilini kaç gün sonra yaptıracaksın sõyledinde ben mi farkedemedim acabaMaşallah de canim
Sağol canım bugün 17. Günüm ama kanamam hala yok, bu arada ablanın gebeliği sağlıklı mıydı?
Hayır canım gebelıgı sonlandı , beta hcg sı 70 ten gıt gıde düştü adet zamanıda adet olmustu yanlıs hatırlamıyorsam . Beta hcg degerın sorularının cevabını verır canım , umarım kat kat yukselmıstırSağol canım bugün 17. Günüm ama kanamam hala yok, bu arada ablanın gebeliği sağlıklı mıydı?
Kızlar iyi dileleklerïniz ıçin hepinize teşekkür ederim. Dualarım hepinizle burada sizlerle duygularımı paylaşmak kendimi çok iyi hissettirdi. Aynı şeyleri hisseden kişilerle sohbet etmek seni anlayan kişilerle dertleşmek bekleme sūrecinde çok iyi geldi.umarïm hepimiz mutlu heberlerimizi paylaşırız
InşallahKızlar iyi dileleklerïniz ıçin hepinize teşekkür ederim. Dualarım hepinizle burada sizlerle duygularımı paylaşmak kendimi çok iyi hissettirdi. Aynı şeyleri hisseden kişilerle sohbet etmek seni anlayan kişilerle dertleşmek bekleme sūrecinde çok iyi geldi.umarïm hepimiz mutlu heberlerimizi paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?