- 16 Kasım 2015
- 245
- 372
- 33
Rabbim katlı katlı sonuçlar versin. InsssssssBugün yaptircam canim dua edin yüksek çıksın degerim olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim katlı katlı sonuçlar versin. InsssssssBugün yaptircam canim dua edin yüksek çıksın degerim olur mu
Mavili33 bugün bir garibim. Karnımda acayip şeyler oluyor. Gobek kismimda sanci gibi iğneleme ve batmà. Birazda duygusal. Ama çok eğlenceli geçiyor günlerim. Ruh yaşım 23 lerde kaldığından ki arada 15 é de iniyor. Delili vuruyofum anlayacagin. Bide geveze oldum hepten.evdekiler sen ne içiyorsun diyo bana.ama mutluyum umutluyum yere göğe kainat olduran Rabbim bu sefer hepimize ol diyecek ins.hepinizi kucaklayan öperim var. İşte böyle geçiyor bugunum☺☺☺☺8. Gununde olanlar nasıl hissediyoruz bakalım bugün kendimizi???
Ağlamak yok gülmek var canimCanım çok geçmiş olsun. Bende yumurta toplandıktan sonra kullandığım ilaçlardan çok kotuydum. 3 gün bulanti ve mide kaynamasi yaşadım çok kötüydü. Ama 3.4 güne geçti. Bu arada yumurtaları aşırı uyarilfigindan dolayı dr çok iyi bir karar vermiş ve transferi erteleme. Keşke benim ilk olumsuz denememde dr aynı kararı verseydi. Çünkü tup bebek tedavilerinde aşırı uyarılma sonucu vücut bebeği kabul etmiyor çoğunlukla vücudun stabil hale gelmesi gerekiyor. Bu nedenle sen sabırla o zamanı bekle ve gönlünü ferah tut. İns hayirlisiyla daha güzel olacak.
Bende yapmiyorum cumartesiyi bekliyorummmÇok tebrik ediyorum. Rabbim hayırla sonuçlandırır ins. Benim de bugun 8. Günüm ama inatla test yapmıyorum. ☺
Oleeeyyyy !!! Canim cok sevindim. Darisi bize insallah cok guzel haber :)Kızlar degerim 106 cıktı ıiii 9.gun bugün
Cook sevindim canim benimde kasıklarim agrıyo ve midemde kıpırdanmalar var bakalım cumartesi neler olacakMavili33 bugün bir garibim. Karnımda acayip şeyler oluyor. Gobek kismimda sanci gibi iğneleme ve batmà. Birazda duygusal. Ama çok eğlenceli geçiyor günlerim. Ruh yaşım 23 lerde kaldığından ki arada 15 é de iniyor. Delili vuruyofum anlayacagin. Bide geveze oldum hepten.evdekiler sen ne içiyorsun diyo bana.ama mutluyum umutluyum yere göğe kainat olduran Rabbim bu sefer hepimize ol diyecek ins.hepinizi kucaklayan öperim var. İşte böyle geçiyor bugunum☺☺☺☺
Bu arda benim tek embriyo oldugu icin dollenen 3. Gun verildi.
İnş olmaz. Ama ne olur dikkat et yapma birdaha böyle şeyler. Benim bütün gün yaptığım yemek. Şu içmek lavaboya gitmek biraz da evde yürüyüş ne bir tabak kaldırma nede yatak toplama. Ne olur dikkat et annesi yavruların ı yorma....Benim de bugun 8. Gun 10 kasimda transfer oldu. Akintim oluyor jelden oturu, arada cok az kasik agrisi ama oluyo bitiyo hemen uzun degil. Onun disinda hic birsey yok. Bu arada ben bugun bisey yaptim size anlatmadan edemicem, uzun zamandir gozu yarali bir kedi vardi bahcede , kedi kutusuna koydum veterinere goturdum, icim raha etmedi oyle gorunce , o oyleyken ben evde yatip oturamadim huyum kurusun kalbim el vermiyor. 10 dk yurume yolu yalasik 5 kg aldim goturdum. Insallah birsey olmaz
Bunu kutlayalim coooook sevindim canım insallah Allah kucagina almayida nasip etsinOleeeyyyy !!! Canim cok sevindim. Darisi bize insallah cok guzel haber :)
İnş olmaz. Ama ne olur dikkat et yapma birdaha böyle şeyler. Benim bütün gün yaptığım yemek. Şu içmek lavaboya gitmek biraz da evde yürüyüş ne bir tabak kaldırma nede yatak toplama. Ne olur dikkat et annesi yavruların ı yorma....
Hic bisey olmaz inşallah sevaba girmissin sen ona yardim etmissin Allah ta sana yardim eder eminimBenim de bugun 8. Gun 10 kasimda transfer oldu. Akintim oluyor jelden oturu, arada cok az kasik agrisi ama oluyo bitiyo hemen uzun degil. Onun disinda hic birsey yok. Bu arada ben bugun bisey yaptim size anlatmadan edemicem, uzun zamandir gozu yarali bir kedi vardi bahcede , kedi kutusuna koydum veterinere goturdum, icim raha etmedi oyle gorunce , o oyleyken ben evde yatip oturamadim huyum kurusun kalbim el vermiyor. 10 dk yurume yolu yalasik 5 kg aldim goturdum. Insallah birsey olmaz
Güzel günler güzel şeyler olacak allahin izni ile güneş gibi inssssCook sevindim canim benimde kasıklarim agrıyo ve midemde kıpırdanmalar var bakalım cumartesi neler olacak
Hic bisey olmaz inşallah sevaba girmissin sen ona yardim etmissin Allah ta sana yardim eder eminim
Amin canim inşallahGüzel günler güzel şeyler olacak allahin izni ile güneş gibi inssss
Amin hepimizin ins.Bunu kutlayalim coooook sevindim canım insallah Allah kucagina almayida nasip etsin
Olmaz tatlim insallahInsallh canim onlarin da cani var uzuluyorum . Insallah zarari olmaz. Tesekkur ederim
Aynegyzelll hayrli olsnnn supppeeerrr gune cokguzel basladk :) kacnci gun embryosuydy kac tane konlduKızlar degerim 106 cıktı ıiii 9.gun bugün