2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canııııımmm bu güzel cevaba bile ağlıyorum şimdi. Çok çok sağol, Allah'ım razı olsun. İnşallah hepimiz için en iyisi en hayırlısı olur.Allah iyiliklerle imtihan etsin her zaman inşallah.

hocayla konustum kızlar 6 yumurtam olustu 5i kaliteliymiş..hocayı ararken ayaklarımın salındıgını hissettim..ama bi kaç gun yurek carpıntısı yasıcam herhalde döllendimi noldu diye!!!!!!!! off cok zorrr

Canim ben tam olarak buna örneğim
31 adet yumurtam oldu 21 i olgun 21 ide dollendi. ama bir adet bebeğim kaldı sağlıklı ve hamileyim
Rabbim büyük ....
umut edin hayal edin
Rabbim yasatmayacagi hayali kurdurmazmis

Canııııımmm bu güzel cevaba bile ağlıyorum şimdi. Çok çok sağol, Allah'ım razı olsun. İnşallah hepimiz için en iyisi en hayırlısı olur.Allah iyiliklerle imtihan etsin her zaman inşallah.
Amın cnm sen uzme kendını Allah teala duha suresınde dıyor kı Vaktı gelınce ıstedıgını verecek senın gonlunu hos turacak bu ayete sıgın tevekkul et ıns hersey bızım ıcın ıyı olacak

hocayla konustum kızlar 6 yumurtam olustu 5i kaliteliymiş..hocayı ararken ayaklarımın salındıgını hissettim..ama bi kaç gun yurek carpıntısı yasıcam herhalde döllendimi noldu diye!!!!!!!! off cok zorrr
Dollenmıstır cnm ıns germe kendını Allahın ıznyle hersey guzell olucak bıtanem

Tecrübelerini paylaşıp tavsiyelerde bulunduğun için çok sağol canım..Desteğin için de çok teşekkür ederim.Dikkat edecem inşallah söylediklerine. İnşallah canım hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza.

Amın cnm sen uzme kendını Allah teala duha suresınde dıyor kı Vaktı gelınce ıstedıgını verecek senın gonlunu hos turacak bu ayete sıgın tevekkul et ıns hersey bızım ıcın ıyı olacak
O'nun kudretinden gücünden şüphemiz yok elhamdülillah.İnşallah canım benim.Çok sağol, Allah razı olsun.Birbirimize güzel hayırlı haberler vermeyi de nasip etsin Yaradanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…