• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlı sabahlar güzeller ; bende cuma yaptırcam ıns , bu arada ben dun doktoruma sordum hocam herkes kanamadan bahsedıyor benım kanamam olmadı dıye ; doktorum dedıkı kanama olması ıyı bişey değil ; yanı kanamam yok diye uzulmeyın olur mu olmaması daha ıyymş

Hayırlı sabahlar güzeller ; bende cuma yaptırcam ıns , bu arada ben dun doktoruma sordum hocam herkes kanamadan bahsedıyor benım kanamam olmadı dıye ; doktorum dedıkı kanama olması ıyı bişey değil ; yanı kanamam yok diye uzulmeyın olur mu olmaması daha ıyymş
Paylastigin icin sagol canim.
Basina gelen varsa da eger onlar da korkmasin yine de ,hafif kanda sorun yok adet kanamasi gibi olursa doktorlarini arasinlar. Gunaydin bu arada ❤️

Günaydın kızlar. Benim de p.tesi toplandı yumurtalarim ancak doktor bu ay transfer yapmayacaz dedi. Vücudun hormon ilaclarindan temizlensin dedi. Rahim de hazirlansin dedi. Endiselendim açıkçası acaba benim de vücudum sıvı mı topladi diye.

Günaydın kızlar. Benim de p.tesi toplandı yumurtalarim ancak doktor bu ay transfer yapmayacaz dedi. Vücudun hormon ilaclarindan temizlensin dedi. Rahim de hazirlansin dedi. Endiselendim açıkçası acaba benim de vücudum sıvı mı topladi diye.

Merhaba :) ne guzel doktor aciklamis , acele etmemis. Bu guzel birsey, tutmasi icin tum sartlari saglamak istiyor demekki. Gec olsun guc olmasin saglam olsun :) moralini bozma guzel dusun :)

Evet canım, akıntı oluyor. Ben jel kullanıyorum ondan da oluyor. Normalmiş sormuştum ben
evet canım çoğu insan yaşıyormuş
Kızlar az önce test sonucumu aldım 8. Günümdü değerim 135 hamileyim inanamıyorum
tebrik ederim canım hayrlı olsun çok sevındım senın adına. yumurtatransferın nezamandı canım bende test yaptırsammı ki

Gunaydın guzel haber bu sevindim

Gunaydın guzel haber bu sevindim
Benimde kanamam yok sadece adet Ağrısı gibi Ağrllarım var. Bugün 9.gün ara ara kasık Ağrısı dışında henüz bir belirtim de yok

Arkadaşlarım, çok hassas bir dönemdeyim.Birine yaslanıp ağlayasım var.Ne düşüneceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.c.tesi benim yumurtalarım alındı.hatta c.tesinden bu yana size yazamadım.çünkü aşırı ağrım oldu.5 kalem ilaç verdi o gün.içim dışım ilaç oldu.aşırı mide bulantısı yaşadım.göğüslerimin ağrısından yürümekte bile güçlük çekiyordm.karnımdaki sıvı miktarı olduğundan ve yumurtam biraz fazla geliştiği için transferim ocak ayına sarktı.donduracaklar yumurtaları.kan sulandırıcı iğne dışında diğer bütün ilaçları bırak dedi.benim mide bulantım hala devam ediyor.bunda da var elbette bir hayır.her şeyin bir zamanı var dedikleri bu olsa gerek.ama gün o kadar zorlu geçiyor ki.Bi ağlayıp rahatlayasım var.
Canım çok geçmiş olsun. Bende yumurta toplandıktan sonra kullandığım ilaçlardan çok kotuydum. 3 gün bulanti ve mide kaynamasi yaşadım çok kötüydü. Ama 3.4 güne geçti. Bu arada yumurtaları aşırı uyarilfigindan dolayı dr çok iyi bir karar vermiş ve transferi erteleme. Keşke benim ilk olumsuz denememde dr aynı kararı verseydi. Çünkü tup bebek tedavilerinde aşırı uyarılma sonucu vücut bebeği kabul etmiyor çoğunlukla vücudun stabil hale gelmesi gerekiyor. Bu nedenle sen sabırla o zamanı bekle ve gönlünü ferah tut. İns hayirlisiyla daha güzel olacak.

Dollenmıstır cnm ıns germe kendını Allahın ıznyle hersey guzell olucak bıtanem
Hadi Rabbim hayırlısını versin. O kadar panik yapma na degdi mi bak. Stres yok artık sakinleş. Özellikle transfer günü bol enerji ve mutluluk depolayip git. Ben yegenlerimle evcilik oynamıştım. Dans etmiştik müthiş stres atmıştım. Bide transferde sen bol bol à yetel kursu ve el varis zikrini çek rahatlatır.

Canim endiselenmene gerek yok yumurta topladktan sonra ara vermek tutunma şansını daha çok arttiriyo çünkü rahmin dinleniyor geç olsun güç olmasin

Merhaba :) ne guzel doktor aciklamis , acele etmemis. Bu guzel birsey, tutmasi icin tum sartlari saglamak istiyor demekki. Gec olsun guc olmasin saglam olsun :) moralini bozma guzel dusun :)
Ayhh teşekkür ederim canım benim muck muck :) aslında doktorlar bize uygun olani yapmaya çalışıyorlar ama biz evham yapiyoruz. Burda birileri onaylamadan içimiz rahat olmuyor: )

Evet sevgili kaderdaslarim. Aynı dertten muzdarip yol arkadaşlarım. Hicbirimiz asil ismimizi hayatımizi bilmeden nasılda sahiplendik birbirimizi.güzel haberlwrinizle aynı sevinip kötü haberlwrinizle de beraber üzüldüğüm kaderdaslarim.birbirinin derdinden en iyi anlamak onu beraber aynı yaşamaktan geçiyormuş. İyiki bu forumda varmış da sizlerle buluşmuşuz. Böyle bir gönderim işte bende bugün 8. Gun.

Kizlr ben drum 5. Embryosu konulsun diyorm oda farketmedigni onlarn 3.gun embryosu koydgnu soluyo 3. Gun embryosu yerlestrip tutan varmi yaaa
Canım genelde 5. Gün embriyosu tefcihvediliyor. 3. Gun ise embriyoşu 4 ve 4 un altında olanlara birde daha önce tup bebek başarısızlığı olanlara uygulanıyor genellikle. Benim ilk 3 ü 5. Gündü amà bu 4. Şu 3.gün embriyosu konuldu bugün 8.günüm bekliyorum. Dr en iyisini bilir...

Back