• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Gülüm bıtanem uzulme herseyde bı hayır gercekten var bız bılemeyız Allah bılır ; Rabbıme teslım ol; Ocakta olması ıyı olmus bıraz hem ruhen hem fızıken dınlen guzelım ; bıze takıl gorum ınsana ıyı gelıyor duam senınle

Canııııımmm bu güzel cevaba bile ağlıyorum şimdi. Çok çok sağol, Allah'ım razı olsun. İnşallah hepimiz için en iyisi en hayırlısı olur.Allah iyiliklerle imtihan etsin her zaman inşallah.

hocayla konustum kızlar 6 yumurtam olustu 5i kaliteliymiş..hocayı ararken ayaklarımın salındıgını hissettim..ama bi kaç gun yurek carpıntısı yasıcam herhalde döllendimi noldu diye!!!!!!!! off cok zorrr

Nıye uzuluyodun cnm bı tane bıle yeter elhmdllah her halımıze nıce yumurtası cok olan ınsan var ttmuyo bazsnnda ıkı tne yumrtası oluyo Allah ona can veryo bence rabbıme sıgınalım ıcımızdekılerı kurban oldgm Rabbım can versın

Canim ben tam olarak buna örneğim
31 adet yumurtam oldu 21 i olgun 21 ide dollendi. ama bir adet bebeğim kaldı sağlıklı ve hamileyim
Rabbim büyük ....
umut edin hayal edin
Rabbim yasatmayacagi hayali kurdurmazmis

Canııııımmm bu güzel cevaba bile ağlıyorum şimdi. Çok çok sağol, Allah'ım razı olsun. İnşallah hepimiz için en iyisi en hayırlısı olur.Allah iyiliklerle imtihan etsin her zaman inşallah.
Amın cnm sen uzme kendını Allah teala duha suresınde dıyor kı Vaktı gelınce ıstedıgını verecek senın gonlunu hos turacak bu ayete sıgın tevekkul et ıns hersey bızım ıcın ıyı olacak

hocayla konustum kızlar 6 yumurtam olustu 5i kaliteliymiş..hocayı ararken ayaklarımın salındıgını hissettim..ama bi kaç gun yurek carpıntısı yasıcam herhalde döllendimi noldu diye!!!!!!!! off cok zorrr
Dollenmıstır cnm ıns germe kendını Allahın ıznyle hersey guzell olucak bıtanem

Canimm coook gecmis olsunnn...inanki biz hayri serri bilmiyoruz sadece istiyoruzzz...sanirim ohss olmussunn...simdi transfer yapsalardida tutmamasi daha mi iyi olurduu...acik daha sabirr...vee boooll su ic...bol bolda proteinn..yatinca nefes almada zorluk cekersen dr a gitt...bende mide bulantisi..karnimda sislik olduu.. egilemiyorum kalkamiyorumm..nefes alamiyorumm...serum taktilar hafifledi birazz...simdi sakin ol..ocaga az kaldi kasim bitti sayilir..simdi kendini uzme..saglikli beslenki ocakda saglicakla karsila bebeklerinii....

Tecrübelerini paylaşıp tavsiyelerde bulunduğun için çok sağol canım..Desteğin için de çok teşekkür ederim.Dikkat edecem inşallah söylediklerine. İnşallah canım hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza.

Amın cnm sen uzme kendını Allah teala duha suresınde dıyor kı Vaktı gelınce ıstedıgını verecek senın gonlunu hos turacak bu ayete sıgın tevekkul et ıns hersey bızım ıcın ıyı olacak
O'nun kudretinden gücünden şüphemiz yok elhamdülillah.İnşallah canım benim.Çok sağol, Allah razı olsun.Birbirimize güzel hayırlı haberler vermeyi de nasip etsin Yaradanım.

Back