• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

evet ciddem herkes çok güzel gidiyor allah bozmasın . haberleşiriz canım allah razı olsun ve inş gönlüne ve gönlümüze göre veriri senın kaçıncı denemn di canım
Benim ilk denemem daha comezim :) Insallah baska denemeye gerek kalmadan hep comez olarak kalirim :)
Iki embriyo transfer edildi bakalim beklemedeyiz ,daha cok yeni.
En zor kismi bekleme kismi iste neyse pozitifi gorelim de gerisi teferruat

Hersey iyi olacak guzel olacak yepyeni beyaz bir sayfa acilacak diye dusun canim.
Ne hikayeler var hem bizden iyi olan hem bizden kotu olan bir suru insan... Sukur ki donmuslarin var ayni stresleri yasamayacaksin tekrar.Allah herkese kolaylik versin ve evlatlarina kavustursun insallah.
Aminn insallah canim rabbum isteyen herkesin kucağıni boş koymasın ins hayırlı evlatlara gebe kalalim :KK68:

Benim ilk denemem daha comezim :) Insallah baska denemeye gerek kalmadan hep comez olarak kalirim :)
Iki embriyo transfer edildi bakalim beklemedeyiz ,daha cok yeni.
En zor kismi bekleme kismi iste neyse pozitifi gorelim de gerisi teferruat
bende senle aynı durumdayım canım inş canım güzel haberlerini bekliyorum bende senın

Kizlar benm gibi donuk bebislerni yerlestirtecek olan varmiiiiiiii ilk defa dondurlmus emb tedavsi oluyorm. Yaklask kac gunde koyuyolaarr

Masallahh kizlarrr oku oku bitmediiiii...

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar

Hayirli olsun arkadasimm..insallah cok guZel haberler alirsinn...

şuan çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kasıklaımda adet sancısı var. çunku ben adet sancısı ıle başka sancıyı fark edebılıyorum ve bu kesınlıkle adet sancısı . ne yapsam bılemıyorum

Canimm bi sakin ollll...sanki adet olmussunnbende 2 gundur adet oluyorum diye gittim ama yok bisii...ayni akinti bendede oldu..kesin geldi dedimm..ama yok bisi...boyle panik yaparak onlari zor durumda birakiyoruzz...insallah bizimledirller hala..dua edelim hep...

Canimshepimize yakisir yakismazmi be canim
:KK66:
Yarin evet canim kanda bakcam bugun sabah yine idrar yaptim baya koyulasma var sukurler olsun
Sen ne zaman yapcan caim bidaha

Bende yarin bi yapayim diyorumm..esim 10. Gun yaptir diyor amaa...ben benimlelermi degillermi dayanamiyorum..yarin 7. Gunum benimlelerse belli ederler kendilerinii...insallah kat kat artmisdir seninki yarin guzel haberler ver bize..dahada mutlu et bizii...
Selamun aleykum benide araniza alirmisiniz? 7 yildr yavrsnu bekleyen iki negatif tup denemesi gecirp yilmadan yorlmadan yola devam eden ama hep elleri bombos kalan anne aday adayiyim :) 24 yasindayim bu savasa bursadan katiliyorum :KK66: adetm basladi. Dondurulmus embryo transferm olcak. Sizler nasilsiniz nasl gdio yolculuk

Hos geldin arkadasim...al bendende okadarr...bende 7 yil olmak uzere..asilama 3 tup..el bombos.simdi 4. Transferim oldu beklemedeyimm...

Insallah yeni tedavinde nasibine yazilmisdirda gelir yavrun sana..

Kizlar benim de bi sorum var. Ben tup bebek tedavisine basladigimda kullandigim ilaclar vs hic yan etki yapmadi Allaha sukur.
Opu oldum transfere kadar da bazi ilaclar verdiler yine hicbir problemim olmadi gogus hassasiyeti disinda. Pazar gunu de sabahtan transfer oldu. Dun ve bugun acaip uykum var kizlar ekstra olarak vajinal jel ve ostrojen hormonu icin bant ilave edildi ilaclara. Gunde on saat uyuyorum bir de butun gun neredeyse uyukluyorum.
Var mi bu sikintiyi ceken?

Progestan iciyormusun canim oda uyku yapiyor..ilaclar yapiyor...ama beni pek etkilemedii..ben zaten zor uyuyan biriyim..uyku gelsede oglen direndigim vakitler oldu :) sen uykun gelince uyu belki vucudun guc topluyordur pitircika yer yapmak icinn..

Selamun aleykum benide araniza alirmisiniz? 7 yildr yavrsnu bekleyen iki negatif tup denemesi gecirp yilmadan yorlmadan yola devam eden ama hep elleri bombos kalan anne aday adayiyim :) 24 yasindayim bu savasa bursadan katiliyorum :KK66: adetm basladi. Dondurulmus embryo transferm olcak. Sizler nasilsiniz nasl gdio yolculuk
Canımm Rabb'im sağlıklı bir şekilde ve hayırlısıyla bu defa pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah..

Arkadaşlarım, çok hassas bir dönemdeyim.Birine yaslanıp ağlayasım var.Ne düşüneceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.c.tesi benim yumurtalarım alındı.hatta c.tesinden bu yana size yazamadım.çünkü aşırı ağrım oldu.5 kalem ilaç verdi o gün.içim dışım ilaç oldu.aşırı mide bulantısı yaşadım.göğüslerimin ağrısından yürümekte bile güçlük çekiyordm.karnımdaki sıvı miktarı olduğundan ve yumurtam biraz fazla geliştiği için transferim ocak ayına sarktı.donduracaklar yumurtaları.kan sulandırıcı iğne dışında diğer bütün ilaçları bırak dedi.benim mide bulantım hala devam ediyor.bunda da var elbette bir hayır.her şeyin bir zamanı var dedikleri bu olsa gerek.ama gün o kadar zorlu geçiyor ki.Bi ağlayıp rahatlayasım var.

hadi bakalım dört gözle seni bekliyorum benımde yaş 25 kaç dozla başladı peki sana ve kaçıncı gün toplanmış olcak yumurtaların
Canım 150 uı ile başladım. 8 gün kullandım. 2 gün 225 uı kullandım. 3 gün cetro yaptım. 6 yumurtam gelişmiş. 4 ü kaliteli dedi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :KK43:

Canım 150 uı ile başladım. 8 gün kullandım. 2 gün 225 uı kullandım. 3 gün cetro yaptım. 6 yumurtam gelişmiş. 4 ü kaliteli dedi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :KK43:

Nıye uzuluyodun cnm bı tane bıle yeter elhmdllah her halımıze nıce yumurtası cok olan ınsan var ttmuyo bazsnnda ıkı tne yumrtası oluyo Allah ona can veryo bence rabbıme sıgınalım ıcımızdekılerı kurban oldgm Rabbım can versın

Arkadaşlarım, çok hassas bir dönemdeyim.Birine yaslanıp ağlayasım var.Ne düşüneceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.c.tesi benim yumurtalarım alındı.hatta c.tesinden bu yana size yazamadım.çünkü aşırı ağrım oldu.5 kalem ilaç verdi o gün.içim dışım ilaç oldu.aşırı mide bulantısı yaşadım.göğüslerimin ağrısından yürümekte bile güçlük çekiyordm.karnımdaki sıvı miktarı olduğundan ve yumurtam biraz fazla geliştiği için transferim ocak ayına sarktı.donduracaklar yumurtaları.kan sulandırıcı iğne dışında diğer bütün ilaçları bırak dedi.benim mide bulantım hala devam ediyor.bunda da var elbette bir hayır.her şeyin bir zamanı var dedikleri bu olsa gerek.ama gün o kadar zorlu geçiyor ki.Bi ağlayıp rahatlayasım var.

Gülüm bıtanem uzulme herseyde bı hayır gercekten var bız bılemeyız Allah bılır ; Rabbıme teslım ol; Ocakta olması ıyı olmus bıraz hem ruhen hem fızıken dınlen guzelım ; bıze takıl gorum ınsana ıyı gelıyor duam senınle

Canimm coook gecmis olsunnn...inanki biz hayri serri bilmiyoruz sadece istiyoruzzz...sanirim ohss olmussunn...simdi transfer yapsalardida tutmamasi daha mi iyi olurduu...acik daha sabirr...vee boooll su ic...bol bolda proteinn..yatinca nefes almada zorluk cekersen dr a gitt...bende mide bulantisi..karnimda sislik olduu.. egilemiyorum kalkamiyorumm..nefes alamiyorumm...serum taktilar hafifledi birazz...simdi sakin ol..ocaga az kaldi kasim bitti sayilir..simdi kendini uzme..saglikli beslenki ocakda saglicakla karsila bebeklerinii....

Back