• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

[QUechomare, post: 43604487, member: 603303"]sadece sonuc bekleyenlerle degil tedavi asamasinda olanlara da dua edin yahu:))[/QUOTE]
Tabi canım tüp bebek aşamasının her safhasındaki herkese allah yardım etsin sonunu güzel e ylesin

Canım 150 uı ile başladım. 8 gün kullandım. 2 gün 225 uı kullandım. 3 gün cetro yaptım. 6 yumurtam gelişmiş. 4 ü kaliteli dedi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :KK43:
yani 6 bilemedim daha fazla diye düşünmüştüm kendim içinde tabi ama 6 da 4 kaliteli baya iyi bence önemli olan kalitesi sonuçta bi tane sağlam tutunsun oda yeter bize hiç canını sıkma daha dün klinikte bi kadın sinir krizi geçiyodu yumurtalarını toplatmış ve hepsi boş çıkmış çok üzülmüş tabi oyüzden sıkma canını bu bile çok iyi allahm nasip eder inş hepimize

Arkadaşlarım, çok hassas bir dönemdeyim.Birine yaslanıp ağlayasım var.Ne düşüneceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.c.tesi benim yumurtalarım alındı.hatta c.tesinden bu yana size yazamadım.çünkü aşırı ağrım oldu.5 kalem ilaç verdi o gün.içim dışım ilaç oldu.aşırı mide bulantısı yaşadım.göğüslerimin ağrısından yürümekte bile güçlük çekiyordm.karnımdaki sıvı miktarı olduğundan ve yumurtam biraz fazla geliştiği için transferim ocak ayına sarktı.donduracaklar yumurtaları.kan sulandırıcı iğne dışında diğer bütün ilaçları bırak dedi.benim mide bulantım hala devam ediyor.bunda da var elbette bir hayır.her şeyin bir zamanı var dedikleri bu olsa gerek.ama gün o kadar zorlu geçiyor ki.Bi ağlayıp rahatlayasım var.
dua etmekten başka yapacak hiçbişeyimiz yok canım en azından şöyle düşün ocak ayına kadar rahim kendini toparlayacak ve bebeğinin tutunmk için daha müsait olcak herşeyde bi hayır vardır bu kadar sabrediyoruz 2-3 ay daha sabredcez allahım sonunu hayreylesin inşallah

dua etmekten başka yapacak hiçbişeyimiz yok canım en azından şöyle düşün ocak ayına kadar rahim kendini toparlayacak ve bebeğinin tutunmk için daha müsait olcak herşeyde bi hayır vardır bu kadar sabrediyoruz 2-3 ay daha sabredcez allahım sonunu hayreylesin inşallah
Amin inşallah canım benim doğru söylüyorsun sabır sebat dua. Çok teşekkür ederim.

Kızlar iyi dileleklerïniz ıçin hepinize teşekkür ederim. Dualarım hepinizle burada sizlerle duygularımı paylaşmak kendimi çok iyi hissettirdi. Aynı şeyleri hisseden kişilerle sohbet etmek seni anlayan kişilerle dertleşmek bekleme sūrecinde çok iyi geldi.umarïm hepimiz mutlu heberlerimizi paylaşırız

Kizlr ben drum 5. Embryosu konulsun diyorm oda farketmedigni onlarn 3.gun embryosu koydgnu soluyo 3. Gun embryosu yerlestrip tutan varmi yaaa

Sağol canım bugün 17. Günüm ama kanamam hala yok, bu arada ablanın gebeliği sağlıklı mıydı?
Sağol canım bugün 17. Günüm ama kanamam hala yok, bu arada ablanın gebeliği sağlıklı mıydı?
Hayır canım gebelıgı sonlandı , beta hcg sı 70 ten gıt gıde düştü adet zamanıda adet olmustu yanlıs hatırlamıyorsam . Beta hcg degerın sorularının cevabını verır canım , umarım kat kat yukselmıstır

Kızlar iyi dileleklerïniz ıçin hepinize teşekkür ederim. Dualarım hepinizle burada sizlerle duygularımı paylaşmak kendimi çok iyi hissettirdi. Aynı şeyleri hisseden kişilerle sohbet etmek seni anlayan kişilerle dertleşmek bekleme sūrecinde çok iyi geldi.umarïm hepimiz mutlu heberlerimizi paylaşırız

Maşallah cnm maşallah... Allah kycağında görmeyi nasio etsin inş. Cnm.

Inşallah

Back