2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

amin canım amin inş. hepimiz kavusuruz bebişlerimize

kızlar merhaba bugün doktor kontrolum vardı rahim kalınlığım 10,6 mm dedi doktor gayet güzel dedi cumartesi kontrole çagırdı cumartesiye kadar estrofeme devam edeceğim cumartesi de herşey yolunda giderse salı donmuş emriyoları çözecekler perşembe transfer olacak inş.

gozun aydin simdiden hayirli olur insallah

Ben de zaten tup bebek oldugunu pozitif olsa bile soylemiycem. Benim bi gorumcem var esimin annesi babasi vefat etmis. O beni rahatsiz etmesin diye bisey sormaz
Ama benim bi salak karsi komsum var I lk baslarda hemen olucak diye dusundugum icin, cocuk dusunuyo musunz dediginde artik dusunuyoruz demistim.
Sen misin diyen ikide bir var mi bisey diye soruyo. Ilk baslarda problem diildi de sonra cidden iyi niyetli de girmedim. Bi hafta arayla sorulur mu sanane bi de ayip yahu.
Benim annem sormuyo sanki kendisi buyutcek.
Ikiz olursa da kesin sorar zaten tup mu diye? Yok birini de cingeneden aldim derim artik ne diyim ciddiye alip ta cvp vermiyorum.
O yuzden sadece salak laflar duymayacagindan emin oldugun kisilere soyleyeceksin ya da zirt pirt soru sormayanlara.
Bak dolmusum cok uyuz olmusum karsi komsuya :))

canim tedaviye basladiginda e2 kacti
Tedaviye basladigimda bakmadi e2 ye canim. Opudan iki gun once bakti 2600 kusurlardaydi. Ona gore de opudan sonraki ilaclari duzenledi diye biliyorum.
Ben cok soru soran bi hasta degildim tamamen dr a buraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…