2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yakqmoz5424 canım evet ismi yanlış yazmışım bende kardelen yazmak istemistim☺

Bende vermedım hıc kımseye haber ; annemde benle uzulecek olumsuz olursa dıye nebıleyım ay cok aglamaklym kzlr ya blmyrm nolcaz bız
Benimde aileden kimsenin haberi yok. Beklemesi zor diye bide onlar sabirsizlansinlar istemedik. 1.2 kişi biliyor. Bu arada bu sefer ben hiç dışarıda çıkmadım sadece evdeyim sürekli yatıyor degilim tabi ama hicbirsey yapmıyorum diyebilirim günde 3 lt şu içmek disinda

Ay cok sevındım maşallah tebarekallah subhanallah canım ; belırtın var mıydı ece ; benı bıraz once tup bebek merkznden ardılr kız belırtı var mı dedı hıc yok dedm kanamamda olmadı dedım; once dedıkı hıc olmadımı yok dedım sonra normal fılan dedı ama bılmıyom ya dua et bıze ece

Merhaba bayanlar, hepinize çıktığınız meşakkatli bu yolda bolşans diliyorum, dilerim o tatlı bebişler bir an evvel yüzümüzü güldürür, bende beklemedeyim, cmtsi test yapıcam, 2 adet 5. Gün embriyomu aldım koydum göbüşüme, Allah isteyen herkese nasip etsin, sevgilerimle

Kanama olmadı hiç baxi günler adet sancısı benzer ağrım oldu.bazı günler hiç birşey hissetmedim

Kesinlikle gününden oncé yaptırmayın. Öncekilerden ben yaptırmıştır dayanamamış ama iyice moralim bozulmuştu. 1 günün bile çok önemi var değerin yükselmesi içn önceden sıkmak yok canınızı.

Kanama olmadı hiç baxi günler adet sancısı benzer ağrım oldu.bazı günler hiç birşey hissetmedim

Canımm umutt oldun banaaaaa ; bızde sen yokken pozıtıf haber vermen ıcın ayetl kursı okudm okuyn ddm Rabbım sag salım kucagına almyı nasıb etsın ; elhamdllah ; sukur namazını unutma ıns bızede dua et

Iste bende ondan tedirginim kanama yok diye

Hoşgeldın aramıza arkadşmm benıme test gunum cumartesı ılk tup bebekmı kacncı gun embryosu nerde yaptrdn ;Allah muaffak etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…