Yihhuuuu ay cok sevindim. Ikiz mi ki acaba masallah ne guzel bi degerDeğerim 1107 cikti
Çift yapıldı 5.gün embriyosu .12 gunumçift emriyo transferi mi yapıldı canım bide bugün kaçıncı gün
Ilk adim Allaha sukur atlatildi. Insallah ikinci adimda guzel sonuclanicak ve kalp atislarini duyacaksin insallahBilmiuorum doktor kalp atışı duyan kadar herseyi göze al dedi
süper canım allah tamamına erdirsin inş. darısı başımızaÇift yapıldı 5.gün embriyosu .12 gunum
İnşallahIlk adim Allaha sukur atlatildi. Insallah ikinci adimda guzel sonuclanicak ve kalp atislarini duyacaksin insallah
Darısı başınıza insallahsüper canım allah tamamına erdirsin inş. darısı başımıza
Yakqmoz5424 canım evet ismi yanlış yazmışım bende kardelen yazmak istemistim☺Yakamoz5424 öncelikle umutsuzluğa kapılma ve panik yapma değerim düşüyor diye. Kanama ise 10 ile 14 gün arasında gelir. Adet kanaması. Benim hep 13 veya 14. Gun olmuştu. Ama sen şimdiden bunları düşünme test gününü bekle.üzülmek yok
Rabbim sağlıcakla devamını getirsin inşaAllah.Çift yapıldı 5.gün embriyosu .12 gunum
Tabiki ederim:)sevgili hamile arkadaslarim ve transferi gerceklesip pozitif sonucu alacak anne adaylari!!! :) siz artik cift canli hatta uc canli bile olabilirsiniz:) o yuzden lutfen dualarinizi bizlere eksik etmeyin.
Benimde aileden kimsenin haberi yok. Beklemesi zor diye bide onlar sabirsizlansinlar istemedik. 1.2 kişi biliyor. Bu arada bu sefer ben hiç dışarıda çıkmadım sadece evdeyim sürekli yatıyor degilim tabi ama hicbirsey yapmıyorum diyebilirim günde 3 lt şu içmek disindaBende vermedım hıc kımseye haber ; annemde benle uzulecek olumsuz olursa dıye nebıleyım ay cok aglamaklym kzlr ya blmyrm nolcaz bız
Güzel olucaz guzelBende vermedım hıc kımseye haber ; annemde benle uzulecek olumsuz olursa dıye nebıleyım ay cok aglamaklym kzlr ya blmyrm nolcaz bız
Kanama olmadı hiç baxi günler adet sancısı benzer ağrım oldu.bazı günler hiç birşey hissetmedimAy cok sevındım maşallah tebarekallah subhanallah canım ; belırtın var mıydı ece ; benı bıraz once tup bebek merkznden ardılr kız belırtı var mı dedı hıc yok dedm kanamamda olmadı dedım; once dedıkı hıc olmadımı yok dedım sonra normal fılan dedı ama bılmıyom ya dua et bıze ece
Kesinlikle gününden oncé yaptırmayın. Öncekilerden ben yaptırmıştır dayanamamış ama iyice moralim bozulmuştu. 1 günün bile çok önemi var değerin yükselmesi içn önceden sıkmak yok canınızı.Belkideee...bende dun oldu cok korktum..bugunde hicbisi yok simdide niye yok diye dusunuyorum..ice dengesiz oldumm..
Yaa inan dilim ucuna kadar geliyorda susuyoeum..bide onlar arayacak devamli..her bilem uzerime bi yuk oluyorr...simdi tekim evde uzaniyorum..biri olunca durmuyor kalkiyorum muhakak...alt katta kv..var..eltim varr..onlarinda haberi yok..onlarla zaten..haftada 1..ayda bie anca gorusurum..o yuzden cakmazlar...
Insallahhhh...yaa oncekilerde 10. Gun test istemislerdi bu merkez ta 12. Gun istedi..23 de yaptir dedi ama dayanamiyorum benn..
Duygusalliklari hic sormaa..sanirim hormonlardan bi bakiyorsun agliyorum bi bakiyorsun sinirliyim..ice dengesiz oldumm..
Kanama olmadı hiç baxi günler adet sancısı benzer ağrım oldu.bazı günler hiç birşey hissetmedim
Iste bende ondan tedirginim kanama yok diyeAy cok sevındım maşallah tebarekallah subhanallah canım ; belırtın var mıydı ece ; benı bıraz once tup bebek merkznden ardılr kız belırtı var mı dedı hıc yok dedm kanamamda olmadı dedım; once dedıkı hıc olmadımı yok dedım sonra normal fılan dedı ama bılmıyom ya dua et bıze ece
Merhaba bayanlar, hepinize çıktığınız meşakkatli bu yolda bolşans diliyorum, dilerim o tatlı bebişler bir an evvel yüzümüzü güldürür, bende beklemedeyim, cmtsi test yapıcam, 2 adet 5. Gün embriyomu aldım koydum göbüşüme, Allah isteyen herkese nasip etsin, sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?