• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba bayanlar, hepinize çıktığınız meşakkatli bu yolda bolşans diliyorum, dilerim o tatlı bebişler bir an evvel yüzümüzü güldürür, bende beklemedeyim, cmtsi test yapıcam, 2 adet 5. Gün embriyomu aldım koydum göbüşüme, Allah isteyen herkese nasip etsin, sevgilerimle
Cumartesi benimde testim var 2 kisi daha var bizim gibi

Merhaba kızlar, tedaviye başlamadan bu aşağıdaki 4 testi yaptırdınız mı?

Faktör v leiden mutasyon
Lupus antikogülan
Protrombin mutasyon analizi
Antitrombin III

sizlerden dr.nuz istedi mi? Başlangıçta yapılması gereken olmazsa olmaz testlerden midir? Benden istenmedi ama bir arkadaş mutlaka başlangıçta isteniyormuş dedi kafam karıştı. Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
Canım bu testleri muhakkak yaptir ki tedavi olurken bunlar sende varsa ona göre tedavi edici dozda ilacnkullansinlar. Yoksa sende benim gibi deneme yanılma kurbanı olursun. Bunlar kan pihtilasmasi gen ve genetık olarak folik ast durumu na bakılan testler.ben den istenmemisti ve 3 aci kaybı olmuştu. Yaptir normal çıkarsa rahatlarsın en azından. Kandan bakılıyor zaten kolay.benim 5 ayrı geninde pıhtılaşma ve birde genetik olarak folik asit eksikliği çıktı suan ki tedavide bu yüzden 2 kat fazla iğne ve hap kulanuyorum

Vallahı ben sadece yakın arkdslrma ya ı tup deneyımı olanlarla paylaştm baskada en sevdgm teyzosuma bıle soylemedım anacım uzulur dıye soylemedım kahnanamlarda zaten cok umurlrnda degıl tup bebege de karsılar esım soylememı ıstemedı sonucu alıncada soylemycm tup bebek oldgnu bılmelerıne gerek yok benım bu evrede tum skntımı esımle ben yasadık gerek yok bılmelerıne boyle daha rahat kafam; ıns mutllgmu paylşcgm gunu beklyrm keseyı gorelımde

Benim bildigim kadariyla kan pihtilasmasi ve genetik testler suphe uzerine bakiliyor ki ben dr uma gercekten cok guveniyorum istemedi hicbirini.
Bazi yerler tamamen duygusal sebeplerden cokca tahlil isteyebiliyor. Zaten tedavi tahlil ve tetkikler kisiden kisiye cok degisir kafanizi bulandirmayin. Yasiniz ,gecmisiniz ,surecte neler yasadiginiz, ne gibi tedaviler uygulandigi gibi hersey onumuzdeki adimi belirliyo sonucta
Canım bu testleri özelde yaptırmayın zaten gerek yok. Araştırma hastanelerinde genetik bölümünde hiçbir ücret ödemeden yaptirabilirsiniz

Amin.isteyen herkesin kucağına doldurun rabbim.inşallah benimde .korkuyorum bu değerle kimyasal olabilir mi
Canim benim kimyasal icin cok yuksek bi sonuc bu. Kimyasal gebelik degeri var gibi yok gibi bi deger oluyo ya da gunune gore az bir deger oluyor. Masallah seninki cok gzuel.
Kanama olmak zorunda degil agri olmak zorunda degil. Icini ferah tut ne guzel sonuc almissin daha kendini ne uzuyosun ki Allahin gucune gider canim yapma oyle

Hoşgeldın aramıza arkadşmm benıme test gunum cumartesı ılk tup bebekmı kacncı gun embryosu nerde yaptrdn ;Allah muaffak etsın
Amin canım, benim ilk denemem, 5. Gün embriyosu iki tane teyzeleri, ellerinizden öperler, Antalya tüpbebek merkezinde yaptırdım, taze transfer değil dondurulmuş embriyolar konuldu

Cnm benden ıstemedı ama onlem amaclı clexane ıgne kullanıyorm her gun ; kılolu oldgm ıcın daha yatknm sanrm
İşte bahsettigim de bu arkadaşlar. İns hiçbirinde yoktur bunlar. Ama varsa önleyici doz maleseffff yetmiyor.tedavi edici kullanılması lazım. Bu nedenle içinde tedaviye yeni başlayan varsa bence yaptırsin. Bana da malesef dr yaptir dememiş ben kendim çarem bakmıştım. İyiki de bakmıştım. Yüksek oranda pıhtılaşma var.

Amin canım, benim ilk denemem, 5. Gün embriyosu iki tane teyzeleri, ellerinizden öperler, Antalya tüpbebek merkezinde yaptırdım, taze transfer değil dondurulmuş embriyolar konuldu

Ay yerım ben senın kuzularını : Cenabı Allah ruh uflesın ıns benımkıde ıkı tane konuldu ınsallah Rabbım ol demıstır ; benım 3.gun embrıyosu kayseri humada yaptırdım cnm Allah hayrla netıcelndrsn

Back