- 28 Ekim 2015
- 1.330
- 1.445
- 63
Sağol canımMavili33 malatya canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımMavili33 malatya canım.
Insallah canim hem de bebisli olarak insallahİnş. Bekleriz. Gelirsen haberleselim.
Gunaydin arkadaslar nasılsınız bugün ben cok agrılı ve sancılı bi gune uyandım 7.gun kabus gibi gececek sanırım
Gunaydın kızlar yarın yedıncı gunum ama daha tek belirti yok cok uzulyrm herkesın gohsu şişmiş leke gorms bende tık yok tutmadı galıba kuzularım
Kızlar transferim dün yapıldı. Sabah günnlük pedimin üstünde kahverengiye yakın leke gelmiş. Huzursuz oldum valla belimde rahat değil. Gecede çok huzursuz yattım yaa off... Ama en çok leke gelmesi beni huzursuz etti.
Bende bekliyorum onun sonucunuBugun test yaptıracak bir arkadas vardı. Onun sonucunu merak ediyorum insallah guzel haber gelir
Ecegunes ti di mi, ben de cok merak ediyorum insallah guzel haberler verirBugun test yaptıracak bir arkadas vardı. Onun sonucunu merak ediyorum insallah guzel haber gelir
Canim keske annene haber verseydin en azindan. Oyle daha mi rahat hissederim dedin?Hayrolsun canimmm.insallah bebegin sanaa yerlesiyordur yer yapiyordur kendine...ondandir belki sancilarr...
Benimde yarin 7...benimde gogusler normal..hafif agri var..leke felan olmadi..takma kafana..onlar olmadanda gebe kalanlar varmis..bizde onlardan oluruz insallahh...
Ayni pisikoloji bendede varr..benim hic kimse bilmiyor tup bebegi..ne ailem..ne arkadas..ne kardes...o yuzden hersey esime kaldi yemegi hazirliyor bulasiklari hallediyor..o oyle pervane oldukca ben eziliyorum altinda..
Sabah beni odaya gecirdi yatagi topladi duzenledi oyle gitti ... inan kendim o kadar igne oluyorum onlari gpzum gormuyorrr..insallah bu sefer guzel haber veririzz...
Canim korkmaa...orda bi islem yapiliyor tahris olabiliyor..banada lekelenme olabilir korkma demislerdi..sende korkmaa..ahhhh geceleri hicc sormaa...valla uyuyana kadar bi dertt..dusunmucem diyorum bi bakiyorum nerelere dalmisimm..
Hayrolsun canimmm.insallah bebegin sanaa yerlesiyordur yer yapiyordur kendine...ondandir belki sancilarr...
Benimde yarin 7...benimde gogusler normal..hafif agri var..leke felan olmadi..takma kafana..onlar olmadanda gebe kalanlar varmis..bizde onlardan oluruz insallahh...
Ayni pisikoloji bendede varr..benim hic kimse bilmiyor tup bebegi..ne ailem..ne arkadas..ne kardes...o yuzden hersey esime kaldi yemegi hazirliyor bulasiklari hallediyor..o oyle pervane oldukca ben eziliyorum altinda..
Sabah beni odaya gecirdi yatagi topladi duzenledi oyle gitti ... inan kendim o kadar igne oluyorum onlari gpzum gormuyorrr..insallah bu sefer guzel haber veririzz...
Canim korkmaa...orda bi islem yapiliyor tahris olabiliyor..banada lekelenme olabilir korkma demislerdi..sende korkmaa..ahhhh geceleri hicc sormaa...valla uyuyana kadar bi dertt..dusunmucem diyorum bi bakiyorum nerelere dalmisimm..
Canim keske annene haber verseydin en azindan. Oyle daha mi rahat hissederim dedin?
Ecegunes ti di mi, ben de cok merak ediyorum insallah guzel haberler verir
O hormonlar yok mu o hormonlar.. arada ben de fena duygusala bagliyorum.Bende vermedım hıc kımseye haber ; annemde benle uzulecek olumsuz olursa dıye nebıleyım ay cok aglamaklym kzlr ya blmyrm nolcaz bız
WAW canım gecti kasık agrılarım markete gittim geldim yuruyuse ihtiyacım vardı heralde...
Canim keske annene haber verseydin en azindan. Oyle daha mi rahat hissederim dedin?
Gececek ınsallah bu gunler rabbım bızıde sevındırecek mesajını gozum dolu. Dolu okudum ay bıde okdr duygusalım kı bu hormonlar yuzunden dokunsalar aglayacam su cumartesı sag salım bı gelseydı hayrlsyla
Valla ben hic ketum diilimdir zaten soylemezsem catlarim orta yerimden. O heyecan tek basima agir geliyo kimseyle konusamayinca :) yapi meselesi iste..Belkideee...bende dun oldu cok korktum..bugunde hicbisi yok simdide niye yok diye dusunuyorum..ice dengesiz oldumm..
Yaa inan dilim ucuna kadar geliyorda susuyoeum..bide onlar arayacak devamli..her bilem uzerime bi yuk oluyorr...simdi tekim evde uzaniyorum..biri olunca durmuyor kalkiyorum muhakak...alt katta kv..var..eltim varr..onlarinda haberi yok..onlarla zaten..haftada 1..ayda bie anca gorusurum..o yuzden cakmazlar...
Insallahhhh...yaa oncekilerde 10. Gun test istemislerdi bu merkez ta 12. Gun istedi..23 de yaptir dedi ama dayanamiyorum benn..
Duygusalliklari hic sormaa..sanirim hormonlardan bi bakiyorsun agliyorum bi bakiyorsun sinirliyim..ice dengesiz oldumm..
Bende aticam kendimi disari hava cok guzelValla ben hic ketum diilimdir zaten soylemezsem catlarim orta yerimden. O heyecan tek basima agir geliyo kimseyle konusamayinca :) yapi meselesi iste..
Ben de simdi kendimi disari atayim yeter evde durdugum :)
Aynen gelsin artik bende bunaldımGececek ınsallah bu gunler rabbım bızıde sevındırecek mesajını gozum dolu. Dolu okudum ay bıde okdr duygusalım kı bu hormonlar yuzunden dokunsalar aglayacam su cumartesı sag salım bı gelseydı hayrlsyla
canim baska bi topikte gordum.hulusi hocada mi tedavini yaptirdin?Hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsun yavrun sana
canim bende test yaptirdim ama hangisi hatirlamiyorum.bakip hemen yazicamMerhaba kızlar, tedaviye başlamadan bu aşağıdaki 4 testi yaptırdınız mı?
Faktör v leiden mutasyon
Lupus antikogülan
Protrombin mutasyon analizi
Antitrombin III
sizlerden dr.nuz istedi mi? Başlangıçta yapılması gereken olmazsa olmaz testlerden midir? Benden istenmedi ama bir arkadaş mutlaka başlangıçta isteniyormuş dedi kafam karıştı. Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
Merhaba kızlar, tedaviye başlamadan bu aşağıdaki 4 testi yaptırdınız mı?
Faktör v leiden mutasyon
Lupus antikogülan
Protrombin mutasyon analizi
Antitrombin III
sizlerden dr.nuz istedi mi? Başlangıçta yapılması gereken olmazsa olmaz testlerden midir? Benden istenmedi ama bir arkadaş mutlaka başlangıçta isteniyormuş dedi kafam karıştı. Bilgisi olanlar yazsın lütfen.