• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Beni her topikde gorebilirsin..muzmin kk liyim ben :)
Yaaa boyle hayirli olsun demissin yaa...suzuldu gpzumun yaşii...daha deger cok dusuk..sevinemiyorumm..insallah hepimiz cok guzel haberler veririz hepp...

Oyyy oyy benimki anlatsam roman olur ecrin..ilk 3 eurofertilde...sonuncu bahcecide...ilaclarim degisti hep...bu merkez baya once elekten gecirdi..sanirim sorunum dondurulmus tedavilerde e2 min artmamasiydi..2 sefer iptal oldu..estrofem vermediler sonuncuda bant kullandilar ise yaradi...insallah bu son olur hepimizinn...

Aminnnnn...insallaahhh....daha cok dusuk dedigin gibi insallah artar...

Icini rahat tutt....bana normal hayatinoza devam edin dediler..sadece 3 gun..uzanmayin biyere..yere egilmeyin..ve ufacik su birikintisinden bile hoplayip atlamayin..agir kaldirmayin..3 gun sabredin hafifde kaldimayin dedi gildu bide..ama geri herseye devam edebilirsiniz dediler..

Sormaa yaaa...bende duramadim..hergun igneye gidiyorum yaa hastaneye..bugun dayanamayip verdim..ama ortada bi deger insallah artarr..

Tabii..ilaclarla onlar artacak insallah canimm...cok olmasi cokda onemli degil 1 tane saglikli olsa o bile yetiryor...rabbim nasibini gonderir onsallah sana..

Ayyyy insallahhh...nasil tuhaf olsum siz boyle deyince daha deeger cok dusuk..sevinemedim ben..insallah yukselir..hepimizinki ppzitif olurr...
amin canım amin inş. hepimiz kavusuruz bebişlerimize

kızlar merhaba bugün doktor kontrolum vardı rahim kalınlığım 10,6 mm dedi doktor gayet güzel dedi cumartesi kontrole çagırdı cumartesiye kadar estrofeme devam edeceğim cumartesi de herşey yolunda giderse salı donmuş emriyoları çözecekler perşembe transfer olacak inş.

kızlar merhaba bugün doktor kontrolum vardı rahim kalınlığım 10,6 mm dedi doktor gayet güzel dedi cumartesi kontrole çagırdı cumartesiye kadar estrofeme devam edeceğim cumartesi de herşey yolunda giderse salı donmuş emriyoları çözecekler perşembe transfer olacak inş.
gozun aydin simdiden hayirli olur insallah

Aynen yapi meselesii...6.5 yillik evliyim..her ay benden bu haberi bekleyen oyle cok insan varki...eger birine soylersem hepsi duyuyor test gunu 50 kisi birden ariyor..benim stresim zaten bana yeterr...

Ben pozitif sonucu alsam bile tup bebek yaptigimi soylemeyebilirimm...o anki ruh halime bagli :)

Sanirim genetik testler onlarr...basda bendende istenmedi...ama her tutmayan tupden sonra biri bakildi...bu 4. Denemem bunda embriyoyada genetigine bakildi...her tutmasikca bi sebep arandi...bende basinda keske hepsine bakilsaydi keske demisdim..ama herkezde ayni sorun yok..bisi cikmayincada soydular resmen diyoruz...karişik islerr...benim buda tutmassa era testi yapilacak rahime...rabbim caresiz dert vermesin..biz aciziz elimizden geleni yapmaya calisiyoruzz...
Ben de zaten tup bebek oldugunu pozitif olsa bile soylemiycem. Benim bi gorumcem var esimin annesi babasi vefat etmis. O beni rahatsiz etmesin diye bisey sormaz
Ama benim bi salak karsi komsum var I lk baslarda hemen olucak diye dusundugum icin, cocuk dusunuyo musunz dediginde artik dusunuyoruz demistim.
Sen misin diyen ikide bir var mi bisey diye soruyo. Ilk baslarda problem diildi de sonra cidden iyi niyetli de girmedim. Bi hafta arayla sorulur mu sanane bi de ayip yahu.
Benim annem sormuyo sanki kendisi buyutcek.
Ikiz olursa da kesin sorar zaten tup mu diye? Yok birini de cingeneden aldim derim artik ne diyim ciddiye alip ta cvp vermiyorum.
O yuzden sadece salak laflar duymayacagindan emin oldugun kisilere soyleyeceksin ya da zirt pirt soru sormayanlara.
Bak dolmusum cok uyuz olmusum karsi komsuya :))

Back