Beni her topikde gorebilirsin..muzmin kk liyim ben :)
Yaaa boyle hayirli olsun demissin yaa...suzuldu gpzumun yaşii...daha deger cok dusuk..sevinemiyorumm..insallah hepimiz cok guzel haberler veririz hepp...
Oyyy oyy benimki anlatsam roman olur ecrin..ilk 3 eurofertilde...sonuncu bahcecide...ilaclarim degisti hep...bu merkez baya once elekten gecirdi..sanirim sorunum dondurulmus tedavilerde e2 min artmamasiydi..2 sefer iptal oldu..estrofem vermediler sonuncuda bant kullandilar ise yaradi...insallah bu son olur hepimizinn...
Aminnnnn...insallaahhh....daha cok dusuk dedigin gibi insallah artar...
Icini rahat tutt....bana normal hayatinoza devam edin dediler..sadece 3 gun..uzanmayin biyere..yere egilmeyin..ve ufacik su birikintisinden bile hoplayip atlamayin..agir kaldirmayin..3 gun sabredin hafifde kaldimayin dedi gildu bide..ama geri herseye devam edebilirsiniz dediler..
Sormaa yaaa...bende duramadim..hergun igneye gidiyorum yaa hastaneye..bugun dayanamayip verdim..ama ortada bi deger insallah artarr..
Tabii..ilaclarla onlar artacak insallah canimm...cok olmasi cokda onemli degil 1 tane saglikli olsa o bile yetiryor...rabbim nasibini gonderir onsallah sana..
Ayyyy insallahhh...nasil tuhaf olsum siz boyle deyince daha deeger cok dusuk..sevinemedim ben..insallah yukselir..hepimizinki ppzitif olurr...