bana yapilan testler canim; anti trombin IIIMerhaba kızlar, tedaviye başlamadan bu aşağıdaki 4 testi yaptırdınız mı?
Faktör v leiden mutasyon
Lupus antikogülan
Protrombin mutasyon analizi
Antitrombin III
sizlerden dr.nuz istedi mi? Başlangıçta yapılması gereken olmazsa olmaz testlerden midir? Benden istenmedi ama bir arkadaş mutlaka başlangıçta isteniyormuş dedi kafam karıştı. Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
bu veletlerin yaptigi normal:) zaten gelmelerini beklerken yoruyolar bide gelirken yoruyolar.hic annemizi uzmeyelim artik.durdugumuz yerde duralim yok:)Gunaydin arkadaslar nasılsınız bugün ben cok agrılı ve sancılı bi gune uyandım 7.gun kabus gibi gececek sanırım
Hayir ilk defa duydum.Merhaba kızlar, tedaviye başlamadan bu aşağıdaki 4 testi yaptırdınız mı?
Faktör v leiden mutasyon
Lupus antikogülan
Protrombin mutasyon analizi
Antitrombin III
sizlerden dr.nuz istedi mi? Başlangıçta yapılması gereken olmazsa olmaz testlerden midir? Benden istenmedi ama bir arkadaş mutlaka başlangıçta isteniyormuş dedi kafam karıştı. Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
Başka bir forumda bir arkadaş yazmış başta isteniyormuş benden istenmedi, herkesten istenmiş diye de o yüzden panik yaptım bende. Kan pıhtılaşmasıyla alakalı testler anladığım kadarıyla.Benden sadece hormon ıstedı doktor onu bıle umursamadı acıkcası boyle mutasyon fılan tesı ıstenmedı benden ;
acaba genetik testlerimi bunlar? bana da hiçbiri yapılmadı ben de ilk defa duydumHayir ilk defa duydum.
Hicbiri de yapilmadi
ayy kocasi yorulmus:) normal zamanda da sen yorulmuyonmu canim.keyfinden yapmiyosun ki bunu.tutmazsa diye bisey yok hem.tutacak ve hep birlikte sevinicez insallah:)Hayırlısı ya ne dıyeyım Alah buyuk bır haftadır yatyrm ınan elım eve degmedı kocam yoruldu en cok ona uzulurm tutmazsa kendım emegıme degıl dua edın lutfen bugun cok demorlze oldm
Benim bildigim kadariyla kan pihtilasmasi ve genetik testler suphe uzerine bakiliyor ki ben dr uma gercekten cok guveniyorum istemedi hicbirini.Başka bir forumda bir arkadaş yazmış başta isteniyormuş benden istenmedi, herkesten istenmiş diye de o yüzden panik yaptım bende. Kan pıhtılaşmasıyla alakalı testler anladığım kadarıyla.
canim benim oyle kanamalar normal diyo cogu kisi.icini ferah tut.Kızlar transferim dün yapıldı. Sabah günnlük pedimin üstünde kahverengiye yakın leke gelmiş. Huzursuz oldum valla belimde rahat değil. Gecede çok huzursuz yattım yaa off... Ama en çok leke gelmesi beni huzursuz etti.
İnşallah ordalardır da bosuna cekmiyoruzdurbu veletlerin yaptigi normal:) zaten gelmelerini beklerken yoruyolar bide gelirken yoruyolar.hic annemizi uzmeyelim artik.durdugumuz yerde duralim yok:)
Başka bir forumda bir arkadaş yazmış başta isteniyormuş benden istenmedi, herkesten istenmiş diye de o yüzden panik yaptım bende. Kan pıhtılaşmasıyla alakalı testler anladığım kadarıyla.
ahh ahh bende oyleyim cenem durmaz hep paylasmak isterim.ama simdi kimse bilmeyince zor oluyo bana.herkese anlatasim sadece bu konudan konusasim var oysaki:)O hormonlar yok mu o hormonlar.. arada ben de fena duygusala bagliyorum.
Benim agzimda laf durmaz annemler gorumcem ve cok yakin arkadaslarim biliyo
Napim cok daraliyorum aciyorum bitanesini konusuyorum :)
Ama tabi soyledigine pisman olan tipler de var ki Allahtan o acidan sansliyim
ayy kocasi yorulmus:) normal zamanda da sen yorulmuyonmu canim.keyfinden yapmiyosun ki bunu.tutmazsa diye bisey yok hem.tutacak ve hep birlikte sevinicez insallah:)
bak gorursun bosuna cekmiyeceksiniz.sizler kasim ayinda bende aralik ayinda guzel sonuclari alicam insallahİnşallah ordalardır da bosuna cekmiyoruzdur
Amin canim inşallahbak gorursun bosuna cekmiyeceksiniz.sizler kasim ayinda bende aralik ayinda guzel sonuclari alicam insallah
Teşekkür ederim benim yaşım 41 olunca risk faktörleri artıyor haliyle. Ve ilk denemem bu (umarım da son olur , mutlu biter) Ama gönlümüzü ferah tutmak önemli . Teşekkür ederim herkese hem yanıtlar hem de sakinleştirmeler için.Benim bildigim kadariyla kan pihtilasmasi ve genetik testler suphe uzerine bakiliyor ki ben dr uma gercekten cok guveniyorum istemedi hicbirini.
Bazi yerler tamamen duygusal sebeplerden cokca tahlil isteyebiliyor. Zaten tedavi tahlil ve tetkikler kisiden kisiye cok degisir kafanizi bulandirmayin. Yasiniz ,gecmisiniz ,surecte neler yasadiginiz, ne gibi tedaviler uygulandigi gibi hersey onumuzdeki adimi belirliyo sonucta
Valla ben hic ketum diilimdir zaten soylemezsem catlarim orta yerimden. O heyecan tek basima agir geliyo kimseyle konusamayinca :) yapi meselesi iste..
Ben de simdi kendimi disari atayim yeter evde durdugum :)
Teşekkür ederim benim yaşım 41 olunca risk faktörleri artıyor haliyle. Ve ilk denemem bu (umarım da son olur , mutlu biter) Ama gönlümüzü ferah tutmak önemli . Teşekkür ederim herkese hem yanıtlar hem de sakinleştirmeler için.
Rica ederim ne demek. Kafamizi ferah tutmak onemli insallah zaman hepimize cabucak gecer de pozitifleri goruruz hepimizTeşekkür ederim benim yaşım 41 olunca risk faktörleri artıyor haliyle. Ve ilk denemem bu (umarım da son olur , mutlu biter) Ama gönlümüzü ferah tutmak önemli . Teşekkür ederim herkese hem yanıtlar hem de sakinleştirmeler için.
canim tedaviye basladiginda e2 kactiRica ederim ne demek. Kafamizi ferah tutmak onemli insallah zaman hepimize cabucak gecer de pozitifleri goruruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?