• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba kızlar, tedaviye başlamadan bu aşağıdaki 4 testi yaptırdınız mı?

Faktör v leiden mutasyon
Lupus antikogülan
Protrombin mutasyon analizi
Antitrombin III

sizlerden dr.nuz istedi mi? Başlangıçta yapılması gereken olmazsa olmaz testlerden midir? Benden istenmedi ama bir arkadaş mutlaka başlangıçta isteniyormuş dedi kafam karıştı. Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
bana yapilan testler canim; anti trombin III
aktivite protein c rezistansi
lupus antikoagulan taramasi ve progesteron

adetin 21.gunu yapildi bu testler canim bana.umarim yardimci olabilmisimdir.

buarada canlarim bu testlerin ne oldugunu bileniniz olup aciklarsa sevinirim

Merhaba kızlar, tedaviye başlamadan bu aşağıdaki 4 testi yaptırdınız mı?

Faktör v leiden mutasyon
Lupus antikogülan
Protrombin mutasyon analizi
Antitrombin III

sizlerden dr.nuz istedi mi? Başlangıçta yapılması gereken olmazsa olmaz testlerden midir? Benden istenmedi ama bir arkadaş mutlaka başlangıçta isteniyormuş dedi kafam karıştı. Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
Hayir ilk defa duydum.
Hicbiri de yapilmadi

Benden sadece hormon ıstedı doktor onu bıle umursamadı acıkcası boyle mutasyon fılan tesı ıstenmedı benden ;
Başka bir forumda bir arkadaş yazmış başta isteniyormuş benden istenmedi, herkesten istenmiş diye de o yüzden panik yaptım bende. Kan pıhtılaşmasıyla alakalı testler anladığım kadarıyla.

Hayırlısı ya ne dıyeyım Alah buyuk bır haftadır yatyrm ınan elım eve degmedı kocam yoruldu en cok ona uzulurm tutmazsa kendım emegıme degıl dua edın lutfen bugun cok demorlze oldm
ayy kocasi yorulmus:) normal zamanda da sen yorulmuyonmu canim.keyfinden yapmiyosun ki bunu.tutmazsa diye bisey yok hem.tutacak ve hep birlikte sevinicez insallah:)

Başka bir forumda bir arkadaş yazmış başta isteniyormuş benden istenmedi, herkesten istenmiş diye de o yüzden panik yaptım bende. Kan pıhtılaşmasıyla alakalı testler anladığım kadarıyla.
Benim bildigim kadariyla kan pihtilasmasi ve genetik testler suphe uzerine bakiliyor ki ben dr uma gercekten cok guveniyorum istemedi hicbirini.
Bazi yerler tamamen duygusal sebeplerden cokca tahlil isteyebiliyor. Zaten tedavi tahlil ve tetkikler kisiden kisiye cok degisir kafanizi bulandirmayin. Yasiniz ,gecmisiniz ,surecte neler yasadiginiz, ne gibi tedaviler uygulandigi gibi hersey onumuzdeki adimi belirliyo sonucta

Kızlar transferim dün yapıldı. Sabah günnlük pedimin üstünde kahverengiye yakın leke gelmiş. Huzursuz oldum valla belimde rahat değil. Gecede çok huzursuz yattım yaa off... Ama en çok leke gelmesi beni huzursuz etti.
canim benim oyle kanamalar normal diyo cogu kisi.icini ferah tut.

Cnm benden ıstemedı ama onlem amaclı clexane ıgne kullanıyorm her gun ; kılolu oldgm ıcın daha yatknm sanrm

O hormonlar yok mu o hormonlar.. arada ben de fena duygusala bagliyorum.
Benim agzimda laf durmaz annemler gorumcem ve cok yakin arkadaslarim biliyo :KK54:
Napim cok daraliyorum aciyorum bitanesini konusuyorum :)
Ama tabi soyledigine pisman olan tipler de var ki Allahtan o acidan sansliyim
ahh ahh bende oyleyim cenem durmaz hep paylasmak isterim.ama simdi kimse bilmeyince zor oluyo bana.herkese anlatasim sadece bu konudan konusasim var oysaki:)

ayy kocasi yorulmus:) normal zamanda da sen yorulmuyonmu canim.keyfinden yapmiyosun ki bunu.tutmazsa diye bisey yok hem.tutacak ve hep birlikte sevinicez insallah:)

Kıyamam ben kocama :)))) canım haklısın da işte bebılım hormonlar sersem etti inşallah cumartesi hamıleyım cıglıgyla yazarm buraya hepnzı cok sevyrm

Benim bildigim kadariyla kan pihtilasmasi ve genetik testler suphe uzerine bakiliyor ki ben dr uma gercekten cok guveniyorum istemedi hicbirini.
Bazi yerler tamamen duygusal sebeplerden cokca tahlil isteyebiliyor. Zaten tedavi tahlil ve tetkikler kisiden kisiye cok degisir kafanizi bulandirmayin. Yasiniz ,gecmisiniz ,surecte neler yasadiginiz, ne gibi tedaviler uygulandigi gibi hersey onumuzdeki adimi belirliyo sonucta
Teşekkür ederim benim yaşım 41 olunca risk faktörleri artıyor haliyle. Ve ilk denemem bu (umarım da son olur , mutlu biter) Ama gönlümüzü ferah tutmak önemli . Teşekkür ederim herkese hem yanıtlar hem de sakinleştirmeler için.

Valla ben hic ketum diilimdir zaten soylemezsem catlarim orta yerimden. O heyecan tek basima agir geliyo kimseyle konusamayinca :) yapi meselesi iste..
Ben de simdi kendimi disari atayim yeter evde durdugum :)

Aynen yapi meselesii...6.5 yillik evliyim..her ay benden bu haberi bekleyen oyle cok insan varki...eger birine soylersem hepsi duyuyor test gunu 50 kisi birden ariyor..benim stresim zaten bana yeterr...

Ben pozitif sonucu alsam bile tup bebek yaptigimi soylemeyebilirimm...o anki ruh halime bagli :)

Teşekkür ederim benim yaşım 41 olunca risk faktörleri artıyor haliyle. Ve ilk denemem bu (umarım da son olur , mutlu biter) Ama gönlümüzü ferah tutmak önemli . Teşekkür ederim herkese hem yanıtlar hem de sakinleştirmeler için.

Sanirim genetik testler onlarr...basda bendende istenmedi...ama her tutmayan tupden sonra biri bakildi...bu 4. Denemem bunda embriyoyada genetigine bakildi...her tutmasikca bi sebep arandi...bende basinda keske hepsine bakilsaydi keske demisdim..ama herkezde ayni sorun yok..bisi cikmayincada soydular resmen diyoruz...karişik islerr...benim buda tutmassa era testi yapilacak rahime...rabbim caresiz dert vermesin..biz aciziz elimizden geleni yapmaya calisiyoruzz...

kizlar tahlillerimden estradiol 185 cikmis adetin ikinci gunundeyim cok mu yuksek tesaviye baslarmi dr

Rica ederim ne demek. Kafamizi ferah tutmak onemli insallah zaman hepimize cabucak gecer de pozitifleri goruruz hepimiz

Back