7. Günüm cnmİnşallah güzel haberler alacağız. Biz şu anda pozitif olmalıyız, sonuç olumsuz olursa o zaman oturur üzülürüz ama şimdi mutlu olma zamanı. Kaçıncı günün senin şimdi ?
7. Günüm cnm
Bende adet olmazsan inşallah pazar günü idrar testi yPmayi düşünüyorumBenim de 8. Yakın zamanlarda sonuç alacağız. Benim pazara denk geliyor tahlil günüm ama cumartesi yapacağım testi. Artık horona mı dururuz bilmiyorum :)
kanamanıı 2.günü tedaviye başlanır yani gitmen lazım canım,,merhaba arkadaşlar
ben 5 aralıkta histeroskopi oldum.13 gün kadar az az kanamam oldu sonrasında kahveye rengine dönüp bitti.dün gecede kahve ile pembe arası akıntım başladı.belli belirsiz bel ağrısı gibi onuda yaşıyorum.size sormak istediğim bugün adet periyodumun 23.günüm bana tedavi için adetin ikinci günü gelin dediler.ne yapmam gerekiyor?daha adet günüme 3 4 gün var.lütfen akıl verin.tedaviyi kaçırmak istemiyorum
ama çok soft bir lekelenme.dün geceden beri koyulaşmadı.yarın 2.gün sayılır dimi?kanamanıı 2.günü tedaviye başlanır yani gitmen lazım canım,,
aynı şeyi yaşamıştım ilkinde arayıp sorduğumda lekelenme değil tam kanaman başlayınca yani pedi dolduracak kadar onun ertesi günü gidiyosun canım..ama çok soft bir lekelenme.dün geceden beri koyulaşmadı.yarın 2.gün sayılır dimi?
çokkk teşekürederim cnm. ozaman beklemeliyim yani. sizde histeroskopi oldunuz mu?aynı şeyi yaşamıştım ilkinde arayıp sorduğumda lekelenme değil tam kanaman başlayınca yani pedi dolduracak kadar onun ertesi günü gidiyosun canım..
Olmuştu canım. Bütün belirtileri ben yaşadım. Bel ağrıları, kasık ağrıları, göğüs şişliği Vs. Hiç merak etmeyin bunlar oluyorKizlar tutanlara soruyorum adet gununuz geldiğinde göğüs agrisi devam ediyor muydu geçmiş mitdi
Sorunu tam olarak anlayamadim cnm, adet olmayi bekleyip ikinci günü giideceksen neden kacsin ki, bana da doktorun gece de olsa o gunu birinci gün sayacaksun demistimerhaba arkadaşlar
ben 5 aralıkta histeroskopi oldum.13 gün kadar az az kanamam oldu sonrasında kahveye rengine dönüp bitti.dün gecede kahve ile pembe arası akıntım başladı.belli belirsiz bel ağrısı gibi onuda yaşıyorum.size sormak istediğim bugün adet periyodumun 23.günüm bana tedavi için adetin ikinci günü gelin dediler.ne yapmam gerekiyor?daha adet günüme 3 4 gün var.lütfen akıl verin.tedaviyi kaçırmak istemiyorum
Ben göğüs agrim gitti agri falan yok, karnima adet agrilari girmeye basladiOlmuştu canım. Bütün belirtileri ben yaşadım. Bel ağrıları, kasık ağrıları, göğüs şişliği Vs. Hiç merak etmeyin bunlar oluyor
Hayirli olsun inşallah pozitif sonuç alirsinKızlar benide unutmayın olarmııııııııı daha cok tazeyım transferın 1. günüüü
yanlış anlamassan sana bir şey demek istiyorum.profil resmin ağlayan kadın.bence onu gülen bir kadın olarak değiştir.bilinç altını değiştirmiş olursun.üstündeki negatif etkiyi de azaltır.biraz pozitif düşün lütfen.kuruntu yaparak kendini üzme.olmassada dünyanın sonu değil.belirti arama tadını çıkar bugünlerin.Ben göğüs agrim gitti agri falan yok, karnima adet agrilari girmeye basladi
ben operatif histeroskopi olduğum için pembe kanamalar bundan dolayı olabilirmiş.adetle karıştırmaktan korktum.hastaneyi aradım.bir ped dolduracak kadar kanamanın arkasından gelin dedi.içim rahatladı.benim adetime 4 gün var.ama bu ay operasyon olduğum için döngüm değişmiş olabilir.Sorunu tam olarak anlayamadim cnm, adet olmayi bekleyip ikinci günü giideceksen neden kacsin ki, bana da doktorun gece de olsa o gunu birinci gün sayacaksun demisti
Yok cnm neden yanlis anlayayim haklisin ama hic onu düşünerek yapmadim resmi ariyodum nette hoşuma gitti koydum, bence de degistireyimyanlış anlamassan sana bir şey demek istiyorum.profil resmin ağlayan kadın.bence onu gülen bir kadın olarak değiştir.bilinç altını değiştirmiş olursun.üstündeki negatif etkiyi de azaltır.biraz pozitif düşün lütfen.kuruntu yaparak kendini üzme.olmassada dünyanın sonu değil.belirti arama tadını çıkar bugünlerin.
Anladm cnm simdi sorduğun iyi olmuş şüphe de kalmazsn en azindanben operatif histeroskopi olduğum için pembe kanamalar bundan dolayı olabilirmiş.adetle karıştırmaktan korktum.hastaneyi aradım.bir ped dolduracak kadar kanamanın arkasından gelin dedi.içim rahatladı.benim adetime 4 gün var.ama bu ay operasyon olduğum için döngüm değişmiş olabilir.
yok canım olmadımçokkk teşekürederim cnm. ozaman beklemeliyim yani. sizde histeroskopi oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?