2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar
ben 5 aralıkta histeroskopi oldum.13 gün kadar az az kanamam oldu sonrasında kahveye rengine dönüp bitti.dün gecede kahve ile pembe arası akıntım başladı.belli belirsiz bel ağrısı gibi onuda yaşıyorum.size sormak istediğim bugün adet periyodumun 23.günüm bana tedavi için adetin ikinci günü gelin dediler.ne yapmam gerekiyor?daha adet günüme 3 4 gün var.lütfen akıl verin.tedaviyi kaçırmak istemiyorum

Kizlar tutanlara soruyorum adet gununuz geldiğinde göğüs agrisi devam ediyor muydu geçmiş mitdi

kanamanıı 2.günü tedaviye başlanır yani gitmen lazım canım,,

ama çok soft bir lekelenme.dün geceden beri koyulaşmadı.yarın 2.gün sayılır dimi?
aynı şeyi yaşamıştım ilkinde arayıp sorduğumda lekelenme değil tam kanaman başlayınca yani pedi dolduracak kadar onun ertesi günü gidiyosun canım..

Sorunu tam olarak anlayamadim cnm, adet olmayi bekleyip ikinci günü giideceksen neden kacsin ki, bana da doktorun gece de olsa o gunu birinci gün sayacaksun demisti

dün sabah akadar wcye gittim cok sıkıstım nedense .. Duphalece suruba basladım dunden beri bagırsakalrım yumusak ama gazım var .. Ayy kafamda deli sorular düşünmek istemıyorummmmmmm

Ben göğüs agrim gitti agri falan yok, karnima adet agrilari girmeye basladi
yanlış anlamassan sana bir şey demek istiyorum.profil resmin ağlayan kadın.bence onu gülen bir kadın olarak değiştir.bilinç altını değiştirmiş olursun.üstündeki negatif etkiyi de azaltır.biraz pozitif düşün lütfen.kuruntu yaparak kendini üzme.olmassada dünyanın sonu değil.belirti arama tadını çıkar bugünlerin.

Sorunu tam olarak anlayamadim cnm, adet olmayi bekleyip ikinci günü giideceksen neden kacsin ki, bana da doktorun gece de olsa o gunu birinci gün sayacaksun demisti
ben operatif histeroskopi olduğum için pembe kanamalar bundan dolayı olabilirmiş.adetle karıştırmaktan korktum.hastaneyi aradım.bir ped dolduracak kadar kanamanın arkasından gelin dedi.içim rahatladı.benim adetime 4 gün var.ama bu ay operasyon olduğum için döngüm değişmiş olabilir.

Yok cnm neden yanlis anlayayim haklisin ama hic onu düşünerek yapmadim resmi ariyodum nette hoşuma gitti koydum, bence de degistireyim

Anladm cnm simdi sorduğun iyi olmuş şüphe de kalmazsn en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…