• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben yurt disindayim kizlar burda doktorlara kalsa hic yatmayacaz dus alabilir.cok rahatlar ama ben almadim pozitifi gorene kadar dus 8.günde aldjm hersey allahtan nasip oldumu naparsan yap oluyor.
Aynen canım bende yurtdışındayim. Benimki tüo bebek.tranferden sonra 5 dakika zor uzanabildim. Hemen eve postaladilar

Donmuş tedavisinde e2 ve progesteron sonuçlarım çıktı e2 38 progesteron 0,55 esrofeme başladım günde bir taneyle değerlerim hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum?

hangi merkezdesin bilmyorum ama bahçecidençounluk çok memnun hangi hoca olduğu da çok önemli değil,,,ben aytun hn.ın hastasıyımm tavsiye ederim,,,ben de negatifin üzerinden ilaçları kesip hastalandım 2. adetimle başlamak istiyorum bakalım cumartesi görüşmem var doktorumla bakalım o ne diiicek benim başlama talebime
umut tüp bebek merkezi mi bahçeci den umut yakın bana oaryıda çok övüyolar evet cem bey varmıs

ilk amaerıkan hastanesi cengiz bey dı yumurta rezervımde azalma var yumurta geliştirme sırasında yumurtalar çok direnç gösterdi sorun yaşadım malesef tutmadı
bahçecinin doğru bi yer olduğunu düşünüyorum,,ilkini unut derim neticede her tedavi yeni başlangıç her şey yeniden yapılıyor ki vücudunun o anki hali önemli olan,,bence tereddüt etme hiç ve kendini emin ellere teslim et..neticede hikayen seninle anlatırsın ve zaten bu yeterli.

bahçecinin doğru bi yer olduğunu düşünüyorum,,ilkini unut derim neticede her tedavi yeni başlangıç her şey yeniden yapılıyor ki vücudunun o anki hali önemli olan,,bence tereddüt etme hiç ve kendini emin ellere teslim et..neticede hikayen seninle anlatırsın ve zaten bu yeterli.
çok araştırdım aslında ilk oraya gitmek istemiştim eşim istemedi. İlkini insan titizleniyo hayırlısı olsun

Back