senin kaçıncı gün .hangi aşamadasınBende 2 gündür adete olacakmisim gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kaçıncı gün .hangi aşamadasınBende 2 gündür adete olacakmisim gibi geliyor
8. Gün cnm seninkaçıncı gün oldu
Ben daha başlamadım adeti bekliyorum çok heycanlıyım8. Gün cnm senin
Aynen cnm bende çok heyecanliymBen daha başlamadım adeti bekliyorum çok heycanlıyım
hamile kalana kadar alttan Can'ım herseferinde.her muayenede alttan mı bakıyorlar ?
Cnm beni yanlis anlamazsan birşey demek istiyorum, bana doktorum evde kedi besliyorsan uzaklastir, beslemiyorsan da disardakilere dokunma, topraginin yanina falan yaklaşma dedi. Kedilerden bi virüs bulasiyormus düşüğe neden oluyormus, ben bir iki gün zor yattim, oturuyorum kalkiyorum yemek falan yapiyorum, aslinda doktorun 12 gün yat dedi ama ben yatamadim. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar aliriz cnm..Kızlar merhaba. Transfer sonrası 6. günümdeyim evdeyim. Evdeki minik yürümeler hariç yatıyorum tv bilgisayar
vs. dışında bişey yapmıyorum. Çalışırken "ne güzel dinleneceğim ohh ohh" dedim ama günler geçmiyor beklerken. Açıkcası ufak gaz sancıları ve sanırım yatmaktan kaynaklanan tek taraflı bel ve bacak (sağ) ağrımdan aşka da bişey yok. dr.um zaten olan herşey iğne ve ilaçların yan etkisi belirti aramayın boşuna dedi. En erken test günüm 30 aralık. o da kanda ancak çıkacaktır, idrarda da aramayın dedi. Böyle bir boşluktayım , iyi miyim kötü müyüm onu bilmiyorum. Günler geçmiyor. Allahtan gün içinde annem ve kedim var da moral oluyor bana. Bilgisayar başında evde yapmak zorunda olduğum işler de var ama ne zaman laptop başına geçsem kendimi bu forumda buluyorum Bu serüvene yeni başlayacaklara bol şans diliyorum hamile haberlerini de tebrik ediyorum. Bu aşamaları şu an yaşamakta olan veya yaşamış olanların tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim. Ne yiyelim içelim? Ya da bu ağrılar gerçekten ilaçlardan mı ki? Kötü ya da iyi bir şeylere delalet ediyor olmasın? Akılda anlamsız deli sorular Sizler beni anlarsınız. Herkese kucak dolusu sevgilerimle...
Cnm beni yanlis anlamazsan birşey demek istiyorum, bana doktorum evde kedi besliyorsan uzaklastir, beslemiyorsan da disardakilere dokunma, topraginin yanina falan yaklaşma dedi. Kedilerden bi virüs bulasiyormus düşüğe neden oluyormus, ben bir iki gün zor yattim, oturuyorum kalkiyorum yemek falan yapiyorum, aslinda doktorun 12 gün yat dedi ama ben yatamadim. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar aliriz cnm..
Ben anlamiyorum o kadar cnm kedilerin çiğ et olayini falan hic hayvan beslemedim ama çok güzel birseydir eminim, iyi o zaman sakincasi yokmuş. Benimde o virüse karsi bagisikligim yok bende o yüzden disarda cig sebze yemiyorum, evdekileri de sirkeli suda bekletiyorum dediğin gibi. Benim 8. Günüm cnm dünden beri adet agrim var, adet günüm yarin o yüzden korkuyorum biraz hayirlisi artik.Tüm iyi dileklerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim canım. Ananas hergün yememekle birlikte yiyorum kabak çekirdeği de öyle. Ben de yatamıyorum işte sıkıldım valla. Senin test günün ne zaman ? Yok yanlış anlamıyorum kediyle uyarını çünkü çoğu kişinin ilk tepkisi bu. Sözünü ettiğin toksoplazma. Toksoplazma sadece çiğ et yiyen kedilerde olur. Bu yüzden dışarıdaki kediler ve de toprak riskli. Benimki sadece kuru mama ve konserve hazır mama tüketiyor. Gerekli aşıları düzenli yapılıyor ve hiç dışarı çıkmıyor. Tedbir olarak dış parazit aşı sayısını arttıracağım sadece. WC temizliği zaten eşimin işi buradan da yırtıyorum. Toksoplazmanın asıl riski yenilen roka maydanoz vb. otlarda, yani dışarıda yenilen salatalarda. Ben evdekileri mutlaka sirkeli su ile yıkıyorum pek çoğumuzun zaten yaptığı gibi. Hamilelik sürecimde de dışarıda salata ve türevlerini tüketmeyeceğim nasıl yıkadıklarından emin olmadığım için. Az pişmiş et tüketmek de riskli. Toksoplazma bağışıklığım yok. Umarım dr.um kedini uzaklaştır demez sanırım dr. değiştirirm o zaman Bir arkadaşımında kedisi var. İlk gebeliği tüp ikincisi doğal yoldan. Dr.u hiç riskli bulmadı. Mutlu mesut yaşıyorlar. umarım benimde öyle olur. İnşallah yeni yıla güzel haberlerle gireriz canım.
bert Allah 30 aralıkta yzünü güldürsün inş. iyi haberler ver bize :)Kızlar merhaba. Transfer sonrası 6. günümdeyim evdeyim. Evdeki minik yürümeler hariç yatıyorum tv bilgisayar
vs. dışında bişey yapmıyorum. Çalışırken "ne güzel dinleneceğim ohh ohh" dedim ama günler geçmiyor beklerken. Açıkcası ufak gaz sancıları ve sanırım yatmaktan kaynaklanan tek taraflı bel ve bacak (sağ) ağrımdan aşka da bişey yok. dr.um zaten olan herşey iğne ve ilaçların yan etkisi belirti aramayın boşuna dedi. En erken test günüm 30 aralık. o da kanda ancak çıkacaktır, idrarda da aramayın dedi. Böyle bir boşluktayım , iyi miyim kötü müyüm onu bilmiyorum. Günler geçmiyor. Allahtan gün içinde annem ve kedim var da moral oluyor bana. Bilgisayar başında evde yapmak zorunda olduğum işler de var ama ne zaman laptop başına geçsem kendimi bu forumda buluyorum Bu serüvene yeni başlayacaklara bol şans diliyorum hamile haberlerini de tebrik ediyorum. Bu aşamaları şu an yaşamakta olan veya yaşamış olanların tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim. Ne yiyelim içelim? Ya da bu ağrılar gerçekten ilaçlardan mı ki? Kötü ya da iyi bir şeylere delalet ediyor olmasın? Akılda anlamsız deli sorular Sizler beni anlarsınız. Herkese kucak dolusu sevgilerimle...
Benimde köpeğim var canım evde aşıları düzgün olduktan sonra hiç sıkıntı yok birde bu süreçte iç parazitini 3 ay değil 45 günde bir yapıcaz eğer hamilelik olursa benimde cumartesi opu var çok heyecanlıyım Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin seninde inşallah canımTüm iyi dileklerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim canım. Ananas hergün yememekle birlikte yiyorum kabak çekirdeği de öyle. Ben de yatamıyorum işte sıkıldım valla. Senin test günün ne zaman ? Yok yanlış anlamıyorum kediyle uyarını çünkü çoğu kişinin ilk tepkisi bu. Sözünü ettiğin toksoplazma. Toksoplazma sadece çiğ et yiyen kedilerde olur. Bu yüzden dışarıdaki kediler ve de toprak riskli. Benimki sadece kuru mama ve konserve hazır mama tüketiyor. Gerekli aşıları düzenli yapılıyor ve hiç dışarı çıkmıyor. Tedbir olarak dış parazit aşı sayısını arttıracağım sadece. WC temizliği zaten eşimin işi buradan da yırtıyorum. Toksoplazmanın asıl riski yenilen roka maydanoz vb. otlarda, yani dışarıda yenilen salatalarda. Ben evdekileri mutlaka sirkeli su ile yıkıyorum pek çoğumuzun zaten yaptığı gibi. Hamilelik sürecimde de dışarıda salata ve türevlerini tüketmeyeceğim nasıl yıkadıklarından emin olmadığım için. Az pişmiş et tüketmek de riskli. Toksoplazma bağışıklığım yok. Umarım dr.um kedini uzaklaştır demez sanırım dr. değiştirirm o zaman Bir arkadaşımında kedisi var. İlk gebeliği tüp ikincisi doğal yoldan. Dr.u hiç riskli bulmadı. Mutlu mesut yaşıyorlar. umarım benimde öyle olur. İnşallah yeni yıla güzel haberlerle gireriz canım.
Çok teşekkür ederim. opu için çok gerilme. işlem kısa süreli sonrası biraz dinlenme. Şimdiden hayırlı olsun canım. Benim kedi de öyle sık sık aşılanacak veterinerle konuştum. Hakkımızsa hayırlısı olsun inşallahBenimde köpeğim var canım evde aşıları düzgün olduktan sonra hiç sıkıntı yok birde bu süreçte iç parazitini 3 ay değil 45 günde bir yapıcaz eğer hamilelik olursa benimde cumartesi opu var çok heyecanlıyım Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin seninde inşallah canım
Çok teşekkür ederim. senin de transferin hayırlı olsun şimdideden. Kaç embriyo ve kaçıncı gün embriyosu olacak kısmetse senin. Benim tek ve 2. gündü. Beklemek zor işmiş.bert Allah 30 aralıkta yzünü güldürsün inş. iyi haberler ver bize :)
benimde transfer cumartesi günü
Ben anlamiyorum o kadar cnm kedilerin çiğ et olayini falan hic hayvan beslemedim ama çok güzel birseydir eminim, iyi o zaman sakincasi yokmuş. Benimde o virüse karsi bagisikligim yok bende o yüzden disarda cig sebze yemiyorum, evdekileri de sirkeli suda bekletiyorum dediğin gibi. Benim 8. Günüm cnm dünden beri adet agrim var, adet günüm yarin o yüzden korkuyorum biraz hayirlisi artik.
İnşallah pes peşe iyi haberler veririz cnm benim test günüm de 29 aralikEndişe etme bence ağrılar için. Dediğim gibi dr bana ilaçları ve iğneleri bırakmadan regl sürecine giremezsiniz dedi. İyi düşün öyle olsun. Progesteran kullanıyorsan onun yan etkisi bol bol gaz. Sanırm bu gaz sancısını endişelerimiz yüzünden regl ağrısı gibi yorumluyoruz. İyi haberlerini almayı diliyorum. Sevgiler...
Canım gerginliğim anesteziden yada acım olur mu değil acaba boş folikül olur mu 6 folikül vardı e2 bugün 1123 olmuş tek gerginliğim bundan ama Allah hakkımızda hayırlısını göstersin yinede çünkü ben ilk tedaviye başladığımda yumurtalıklarımdan daha önce ameliyat olduğum için rezervlerim çok kötüydü solda çikolata kistim var orada 2 tane folikül vardı sağda 1 soldakide çikolata kistinden dolayı çok yavaş büyüyordu ama sonra çok güzel gelişmeye devam ettiler ve arttılar inşallah sonucuda güzel olur hepmiz için hayırlısını göstersin AllahÇok teşekkür ederim. opu için çok gerilme. işlem kısa süreli sonrası biraz dinlenme. Şimdiden hayırlı olsun canım. Benim kedi de öyle sık sık aşılanacak veterinerle konuştum. Hakkımızsa hayırlısı olsun inşallah
canım benimde yumurta toplama işlemi cumartesi sabahı bendede 4-5 adet yumurta var inşallah onlarda kalitelidir ve güzel güzel bölünürler.Ranbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimizeCanım gerginliğim anesteziden yada acım olur mu değil acaba boş folikül olur mu 6 folikül vardı e2 bugün 1123 olmuş tek gerginliğim bundan ama Allah hakkımızda hayırlısını göstersin yinede çünkü ben ilk tedaviye başladığımda yumurtalıklarımdan daha önce ameliyat olduğum için rezervlerim çok kötüydü solda çikolata kistim var orada 2 tane folikül vardı sağda 1 soldakide çikolata kistinden dolayı çok yavaş büyüyordu ama sonra çok güzel gelişmeye devam ettiler ve arttılar inşallah sonucuda güzel olur hepmiz için hayırlısını göstersin Allah