• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba arkadaşlar yaşım 30 bende de amh 0,50 ve tiroidim olduğundan yumurtalık rezervim az dedi doktor. İlk defa tüp bebek denememiz olacak bu yüzden çok heyecanlı ve tedirginiz. İstanbul'a 2saatlik mesafede yaşıyoruz. Yaşadığım yerde de tüp bebek merkezi var ama yine de aklımda hep memorial veya bahçeci var. Sizce tedaviye ilk burada mı başlamalıyım?

Eğer daha transfer yapılmadiysa hormon değerlerini normale getirmek icin testere dişli aslan pençesi otu kürü yapin en az 1 ay icin..bütün hormonlar düzelir

Kizlar moralim çok bozuldu bugün transferimin 7. Günü 2 gün sonrada adet günüm, normalde adet olmama bir gün kala göğüs agrim gider ertesi günde adet olurum simdi de öyle oldu goguslerimde agri falan kalmadi, tutmadi herhalde:(

Kizlar moralim çok bozuldu bugün transferimin 7. Günü 2 gün sonrada adet günüm, normalde adet olmama bir gün kala göğüs agrim gider ertesi günde adet olurum simdi de öyle oldu goguslerimde agri falan kalmadi, tutmadi herhalde:KK43:

Rosella,

Lütfen sakinleş. Benim de yarın adet günüm dünden beri karnım ağrıyor. Ama bunlar hiçbirşeyin belirtisi değil. Merak etme. Adet belirtisi arama pozitif olmalıyız

Rosella,

Lütfen sakinleş. Benim de yarın adet günüm dünden beri karnım ağrıyor. Ama bunlar hiçbirşeyin belirtisi değil. Merak etme. Adet belirtisi arama pozitif olmalıyız
Çok kötüyüm ya bende hic şaşmaz göğüs agrim gidince en fazla bir gün sonra adet olurum, sakinlesmeye calisiyorum ama yok olmuyor

Canim benim ilk denemem ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse. Kalp atini gorduk sukurlrt olsun ama iste insan korkuyor dedigin gibi. Buarada Rabbim saglikla evladini kucağına almayi nasip etsin. Soyke dusunyorum alacagi nefes yiyecegi ekmek varsa doğar. Sen ilaçları ihmal etme sakin. Bol bol dinlen. Icinide ferahlatmaya çalış. Olacak ne isr onu gorcez. Tedbir alalim taktir Allah'ın :KK49::KK49:
sağol canım..amin inşallah.rabbim yüzümü güldürsün..allaha emanet ol canım..

Çok kötüyüm ya bende hic şaşmaz göğüs agrim gidince en fazla bir gün sonra adet olurum, sakinlesmeye calisiyorum ama yok olmuyor

Ama sen şu anda rutin döngünde değilsin. Her yerimizden elli tane ilaç alıyoruz, genetiğiyle oynanmış mandalina gibiyiz resmen :) O yüzden canını boş yere sıkma bebeğini de üzme.

Ama sen şu anda rutin döngünde değilsin. Her yerimizden elli tane ilaç alıyoruz, genetiğiyle oynanmış mandalina gibiyiz resmen :) O yüzden canını boş yere sıkma bebeğini de üzme.
İnşallah tutunmuştur seninki de benimki de, allah razi olsun cnm moral verdin bana

İnşallah tutunmuştur seninki de benimki de, allah razi olsun cnm moral verdin bana

İnşallah güzel haberler alacağız. Biz şu anda pozitif olmalıyız, sonuç olumsuz olursa o zaman oturur üzülürüz ama şimdi mutlu olma zamanı. Kaçıncı günün senin şimdi ?

Rosella,

yaaaaa bayanlar yapmayın ümit dolu olmanız gerek kendinizi dinlemeyin daha hiçbir şey belli olmamışken karartmayın kendinizi,,kimi adet belirtisi yaşıyo kimi hiçbir şey yaşamıyo yapmayın lütfen ...bol bol dua edin ümitli olun meleklerin anneleri.

Back